ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ FINANCE; - Εκδηλώσεις της Globaltraining

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Globaltraining
Υπεύθυνος/η :
Χριστιάνα Μιχαηλίδου
Διεύθυνση :
Λεωφ Μεσογείων 265
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 15451
Phone :
210-6722868
Θέμα
Επαγγελματικοί Τίτλοι (ACCA CFA CIA Διπλώματα )
Τίτλος
Εναρξη
08, Ιαν 2016
Λήξη
08, Ιαν 2016
Εισηγητές
Τίτλος
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ FINANCE;

Εκδηλώσεις της Globaltraining

Ο διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός Globaltraining παρουσιάζει τα περιζήτητα εκπαιδευτικά προγράμματα του, στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, οι απόφοιτοι πανεπιστημίων, αλλά και τα στελέχη που επιθυμούν να εξελίξουν την καριέρα τους στο πεδίο των οικονομικών, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις  ACCA για λογιστική και financial management, CFA για διαχείριση επενδύσεων, CIA στο πεδίο του εσωτερικού ελέγχου,  CIPR στο αντικείμενο της στρατηγικής διαχείρισης δημοσίων σχέσεων και DipIFR για τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.

Ο Στέλιος Ντότσιας, διευθυντής της Globaltraining Ελλάδας θα συνομιλήσει με διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής αγοράς για το ειδικό βάρος των επαγγελματικών πιστοποιήσεων στον χρηματοοικονομικό τομέα, σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 18.00 (αίθουσα Εσπερίδες), στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών. Στη  συζήτηση πάνελ συμμετέχουν ο Νίκος Βουτυχτής, Assistant General Manager - Group Finance της Εθνικής Τράπεζας, ο Βασίλης Μονογιός, Partner  GrantThornton και η Τζιωρτζίνα Τζεβελέκου, στέλεχος Διαχείρισης Χρηματοοικονομικών Κινδύνων της KPMG. Θα μιλήσουν σχετικά με  την κατάρτιση που πρέπει να έχει κάποιος σήμερα προκειμένου να ανελιχθεί επαγγελματικά στον κλάδο των χρηματοοικονομικών και το πώς οι επαγγελματικές πιστοποιήσεις διασφαλίζουν ότι ο κάτοχός τους έχει τις γνώσεις που απαιτούν οι σύγχρονοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί.

Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από τους 100mentors, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει career & academic services στα καλύτερα σχολεία και πανεπιστήμια του κόσμου, βοηθώντας τους υποψηφίους να κάνουν το επόμενο βήμα στην ακαδημαϊκή ή επαγγελματική τους πορεία, συνδέοντάς τους με τον μέντορά τους.

Η διοργάνωση των εκδηλώσεων γίνεται σε συνεργασία με την εταιρία δημοσίων σχέσεων My Publics.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο