ΠΑ.Σ.Δ.Ε. Διαδικτυακά Live. Η Εφαρμογή των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων στους Αγρότες του κανονικού καθεστώτος - Πρακτική αντιμετώπιση.

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
( ΠΑ.Σ.Δ.Ε. ) Πανελλήνια Σεμινάρια Διαδικτυακής Εκπαίδευσης
Υπεύθυνος/η :
Καρποδίνης Γεώργιος
Διεύθυνση :
Καποδιστρίου 3 - 11146
Πόλη :
Γαλάτσι
Phone :
2102132650
Θέμα
Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα
Τίτλος
Εναρξη
04, Δεκ 2015
Λήξη
04, Δεκ 2015
Εισηγητές
Τίτλος

Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη λογιστηρίου, που ασχολούνται ουσιαστικά με τη φορολογία εισοδήματος και τις επιπτώσεις που δημιουργούν οι αλλαγές των ΕΛΠ στους αγρότες ( πολύ μικρές αντότητες ). 
 

Εισηγητής : Καλαμαράς Νικόλαος

Φοροτεχνικός και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα - Εισηγητής με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία

Χρόνος Διεξαγωγής: Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 17:30 μ.μ. - 22:00 μ.μ


Τόπος διεξαγωγής: Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (live) Mέσω ( INTERNET ) στην διαδραστική πλατφόρμα του Πανελληνίου

 Συλλόγου Διαδικτυακής Εκπαίδευσης στην ιστοσελίδα

 www.pasde.gr

 

 

 

Κόστος Συμμετοχής για Μη Μέλη 35€ 
Μέλη Συλλόγου ΠΑ.Σ.Δ.Ε. : ΔΩΡΕΑΝ

θεματολογία του σεμιναρίου :

Στο Σεμινάριο θα γίνει αναφορά στα πρακτικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι Αγρότες κατά την εφαρμογή των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων. (ν. 4308/2014).
1) Στον τρόπο σύνταξης του υποδείγματος Β6 Κατάσταση αποτελεσμάτων για πολύ μικρές οντότητες που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι Αγρότες του κανονικού καθεστώτος με παραδείγματα και εφαρμογές.
2) Στην συμπλήρωση του Προσαρτήματος και το περιεχόμενο της ελάχιστης συμπλήρωσης του.
3) Στις απλοποιήσεις και απαλλαγές της εφαρμογής των λοιπών Άρθρων των Ε.Λ.Π. αναλυτικά με παραδείγματα.
4) Στην δυνατότητα σύνταξης προαιρετικά Ισολογισμού. Οφέλη μειονεκτήματα με παραδείγματα και εφαρμογές.
5) Στο νέο λογιστικό σχέδιο σε περίπτωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων από τους Αγρότες και στα υποδείγματα των Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων.
6) Στα στοιχεία απαιτούνται κατά την τήρηση των βιβλίων Εσόδων - Εξόδων και στον Χρόνο ενημέρωσης τους.
7) Στα άλλα Λογιστικά αρχεία που πρέπει να τηρούνται από τους Αγρότες του κανονικού καθεστώτος και στον χρόνο διαφύλαξης τους.
8) Στον χρόνο έκδοσης των τιμολογίων πώλησης, στο περιεχόμενο του τιμολογίου καθώς και στις Λιανικές Συναλλαγές. (Λαϊκές Αγορές κ.λ.π.)
9) Στα πρόστιμα για παραβάσεις της φορολογικής Νομοθεσίας καθώς και της εφαρμογής των Ε.Λ.Π. σύμφωνα με τον ν. 4337/2015.


Μέσω της αναβαθμισμένης πλατφόρμας του συλλόγου ( DVR cloud technology ) παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου κατά την live παρουσίαση να μπορούν να επαναλάβουν το σημείο της εισήγησης που επιθυμούν. Επίσης μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή να εκτυπώσετε άμεσα το πιστοποιητικό παρακολούθησης και το φορολογικό παραστατικό συμμετοχής του σεμιναρίου. Τέλος μπορείτε να υποβάλλεται τις ερωτήσεις σας είτε μέσω της αποστολής γραπτού ερωτήματος στην πλατφόρμα είτε μέσω τηλεφώνου (τηλεφωνική παρέμβαση) απευθείας στον εισηγητή. Μετά το διάλειμμα και την ολοκλήρωση της εισήγησης θα απαντηθούν ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες και θα αποσταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες μαζί με τις σημειώσεις και τα ηχητικά αποσπάσματα των ερωτήσεων - απαντήσεων του σεμιναρίου.


Στους συμμετέχοντες που θα εγγραφούν στο σεμινάριο μπορούν να επιλέξουν για την εγγραφή τους τον παρακάτω σύνδεσμο  

Επιλογή Εγγραφή σε σεμινάριο

 

 

 

 

και θα αποσταλεί στο email τους, οι προσωπικοί κωδικοί εισόδου στην αίθουσα παρακολούθησης με δυνατότητα εκτύπωσης του πιστοποιητικού παρακολούθησης και εκτύπωσης του φορολογικού στοιχείου.

Οι κωδικοί παρακολούθησης εκτός από email θα σας αποσταλούν και με sms για αυτό και πρέπει να αναγράψετε σωστά τα στοιχεία σας και τον αριθμό του κινητού σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 4601 7214 3000 5143 07 2490 685

Παρακαλούμε, για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, όπως αποστείλατε το καταθετήριο της τράπεζας στο email: [email protected]
ή στο fax 211 770 8006. Προσοχή για τον ταχύτερο έλεγχο της εγγραφής σας η αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.

 


Κατόπιν θα κάνετε εγγραφή στο σεμινάριο από
ΕΔΩ 

 

 

συμπληρώνοντας σωστά τα στοιχεία σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Με την αποστολή των κωδικών εισόδου στο email σας μπορείτε να κάνετε είσοδο στην αίθουσα του σεμιναρίου από ΕΔΩ

 

 

Εναλλακτικά υπάρχει και η δυνατότητα καταβολής είτε της συνδρομής μέλους είτε της απλής συμμετοχής στο σεμινάριο μέσω κάρτας ( viva payments )επιλέγοντας τον παρακάτω ασφαλή σύνδεσμο

 Πληρωμή με κάρτα

 

 

 

Πώς θα γίνω μέλος του συλλόγου ; 
Μέσα από το site του Συλλόγου στο www.pasde.gr στη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να ωφεληθείτε των προνομίων που έχουν τα μέλη του συλλόγου μας. Η ετήσια συνδρομή στον Σύλλογο είναι 150€ καθώς έχει συμπεριληφθεί ΦΠΑ.


Γιατί να γίνω μέλος ;
Διότι οι συνδρομητές του συλλόγου μας έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει ο σύλλογος και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις. Η συνδρομή ισχύει από την ημερομηνία εγγραφής και για 365 ημέρες.

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο