ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
Προστασία καταναλωτή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών
Τίτλος
Εναρξη
23, Οκτ 2015
Λήξη
24, Οκτ 2015
Εισηγητές
Τίτλος
Το Περιφερειακό Τμήμα  του ΟΕΕ ΔΥΤ ΚΡΗΤΗΣ . του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στα  Χανιά και Ρέθυμνο σεμινάριο με θέμα:
 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί  στα Χανιά στις αίθουσες της  Συν/κής Τράπεζας Χανίων και στο ξενοδοχείο Πόρτο-Ρέθυμνο στο Ρέθυμνο διάρκειας 5 ωρών.
 
Εισηγητής  θα  είναι  η Κυρία ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΙΒΑΔΑ, Δικηγόρος ΔΝ, Ειδική Σύμβουλος, ΕΕΤ  
 
Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:

ΡΕΘΥΜΝΟ   23 Οκτωβρίου    17.30- 21.30 μμ.

ΧΑΝΙΑ          24  Οκτωβρίου  09.00 -14.00 μμ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 22/10/2015,  αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή  αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 22/10/2015, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.
 
Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.
 
Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης Κριάρη και Μυλονογιάννη Χανιά , από τις 19/10/2015.
 
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 28210/94505 Εντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτ.Κρήτης , αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr).
 
Πατήστε εδώ για την αίτηση του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο.

Πατήστε εδώ για την αίτηση του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο