ΠΑ.Σ.Δ.Ε. Διαδικτυακά Live. Φορολογικές Δηλώσεις Φυσικών Προσώπων Ε1-Ε2-Ε3 Ανασκόπηση για λύσεις και απαντήσεις στα έντυπα.

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
( ΠΑ.Σ.Δ.Ε. ) Πανελλήνια Σεμινάρια Διαδικτυακής Εκπαίδευσης
Υπεύθυνος/η :
Καρποδίνης Γεώργιος
Διεύθυνση :
Καποδιστρίου 3 - 11146
Πόλη :
Γαλάτσι
Phone :
2102132650
Θέμα
Φορολογία εισοδήματος - Αλλαγές στην φορολογία
Τίτλος
Εναρξη
10, Ιουν 2015
Λήξη
10, Ιουν 2015
Εισηγητές
Τίτλος

ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ Ε1-Ε2-Ε3.
Ηλεκτρονικές δηλώσεις 2015

Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, οικονομικούς διευθυντές, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη λογιστηρίου, που ασχολούνται ουσιαστικά με τη φορολογια και την σύνταξη δηλώσεων σε φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Εισηγητής : Χριστόπουλος Γιώργος

Φοροτεχνικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε φορολογικά θέματα.

Χρόνος Διεξαγωγής: Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 ( 17:30 μ.μ. - 22:00 μ.μ. ) 

Τόπος διεξαγωγής: Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (live) Mέσω ( INTERNET ) στην διαδραστική πλατφόρμα του Πανελληνίου Συλλόγου Διαδικτυακής Εκπαίδευσης στην ιστοσελίδαwww.pasde.gr

Κόστος Συμμετοχής για Μη Μέλη 35€

Μέλη Συλλόγου ΠΑ.Σ.Δ.Ε. : ΔΩΡΕΑΝ

θεματολογία του σεμιναρίου :

- Η συμπλήρωση του νέου εντύπου Ε1 κωδικό κωδικό.

- Τι ισχύει, πως θα δηλωθούν και πως θα φορολογηθούν όλα τα εισοδήματα του 2014 με βάση τις νέες κατηγορίες / πηγές - παραδείγματα:
- Μισθωτοί και συνταξιούχοι,
- Ελεύθεροι επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις,
- Ιδιοκτήτες ακινήτων που εισπράττουν ενοίκια,
- Αγρότες.
- Θα αναλυθούν βήμα - βήμα και κωδικό - κωδικό, με πρότυπη ηλεκτρονική μέθοδο επεξεργασίας των εντύπων όλες οι πληροφορίες για τις δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων και θα δοθούν απαντήσεις σε ιδιότυπες περιπτώσεις με "γρίφους και παγίδες".
- Οι «γρίφοι» και «παγίδες» των προσυμπληρωμένων κωδικών του Ε1.
- Ποιοί είναι υπόχρεοι για την υποβολή φορολογικής δήλωσης. Τι γίνεται με όσους έχουν συμπληρώσειτο 18ο έτος και είναι προστατευόμενα μέλη.
- Πώς θα φορολογηθούν οι περιστασιακά απασχολούμενοι.
- Πρόσωπα που θεωρείται ότι βαρύνουν τους φορολογουμένους (άρθρο 11του ΚΦΕ). Πως φορολογείται το εισόδημα των ανήλικων τέκνων. Πότε υποβάλλουν δική τους δήλωση.
- Πως υπολογίζεται ο φόρος μισθωτών και συνταξιούχων. Ποιες αποδείξεις προϋποθέτει η έκπτωση.
- Τι φόρο θα καταβάλλουν οι αξιωματικοί και το κατώτερο πλήρωμα του εμπορικού ναυτικού.
- Πως θα φορολογηθούν οι αμειβόμενοι με έκδοση Α.Π.Υ. (μπλοκάκια).
- Κάτοικοι εξωτερικού: τι ισχύει σχετικά με τη φορολογική κατοικία, το παγκόσμιο εισόδημα, και τις υποχρεώσεις τους. Πότε είναι υπόχρεοι για υποβολή δήλωσης για το εισόδημα που προκύπτει στην Ελλάδα.Πότε δεν εφαρμόζονται τα τεκμήρια για τους κατοίκους εξωτερικού.
- Το εισόδημα από ατομική γεωργική επιχείρηση. Πώς θα φορολογηθούν για το 2014 οι αγρότες. Τι γίνεται με το Ε3 των αγροτών.
- Τα εισοδήματα από μισθώσεις ακινήτων. Πως φορολογούνται, ποιες εκπτώσεις αφαιρούνται. Εκχώρηση μισθωμάτων στο Δημόσιο.
- Ο πονοκέφαλος των τεκμηρίων. Ποια τεκμήρια ισχύουν από 1-1-2014. Πότε λαμβάνεται υπόψη η ελάχιστη δαπάνη διαβίωσης και πότε όχι. Σε ποια κατηγορία εισοδήματος θα προστεθεί για να φορολογηθεί η προστιθέμενη διαφορά τεκμηρίων, εφόσον δεν υπάρχει ανάλωση κεφαλαίου προηγούμενων ετών. (παραδείγματα).
- Ποιες δαπάνες αφαιρούν από τα ακαθάριστα έσοδα στο φορολογικό έτος 2014, οι ατομικέςεπιχειρήσεις και οι πρώην ελεύθεροι επαγγελματίες.
- Ποιες ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο 2014 για τις αποσβέσεις και τις εισφορές στα ταμεία που γίνονται δαπάνες στα βιβλία.
- Φορολογική αναμόρφωση (ποιους πίνακες περιλαμβάνει, πως υποβάλλεται, κωδικοί των εντύπωνόπου μεταφέρονται τα ποσά).
- Απαντήσεις σε παλιά και νέα προβλήματα Φορολογίας Εισοδήματος. Ερωτήματα και απαντήσεις σε θέματα που συναντάμε συχνά.

Μέσω της αναβαθμισμένης πλατφόρμας του συλλόγου ( DVR cloud technology ) παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου κατά την live παρουσίαση να μπορούν να επαναλάβουν το σημείο της εισήγησης που επιθυμούν. Επίσης μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή να εκτυπώσετε άμεσα το πιστοποιητικό παρακολούθησης και το φορολογικό παραστατικό συμμετοχής του σεμιναρίου. Τέλος μπορείτε να υποβάλλεται τις ερωτήσεις σας είτε μέσω της αποστολής γραπτού ερωτήματος στην πλατφόρμα είτε μέσω τηλεφώνου (τηλεφωνική παρέμβαση) απευθείας στον εισηγητή. Μετά το διάλειμμα και την ολοκλήρωση της εισήγησης θα απαντηθούν ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες και θα αποσταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες μαζί με τις σημειώσεις και τα ηχητικά αποσπάσματα των ερωτήσεων - απαντήσεων του σεμιναρίου.

Στους συμμετέχοντες που θα εγγραφούν στο σεμινάριο μπορούν να επιλέξουν για την εγγραφή τους τον παρακάτω σύνδεσμο

Επιλογή Εγγραφή σε σεμινάριο

και θα αποσταλεί στο email τους, οι προσωπικοί κωδικοί εισόδου στην αίθουσα παρακολούθησης με δυνατότητα εκτύπωσης του πιστοποιητικού παρακολούθησης και εκτύπωσης του φορολογικού στοιχείου.


Οι κωδικοί παρακολούθησης εκτός από email θα σας αποσταλούν και με sms για αυτό και πρέπει να αναγράψετε σωστά τα στοιχεία σας και τον αριθμό του κινητού σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 4601 7214 3000 5143 07 2490 685

Παρακαλούμε, για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, όπως αποστείλατε το καταθετήριο της τράπεζας στο email: [email protected]
ή στο fax 211 770 8006. Προσοχή για τον ταχύτερο έλεγχο της εγγραφής σας η αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.

Κατόπιν θα κάνετε εγγραφή στο σεμινάριο απόΕΔΩ

συμπληρώνοντας σωστά τα στοιχεία σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Με την αποστολή των κωδικών εισόδου στο email σας μπορείτε να κάνετε είσοδο στην αίθουσα του σεμιναρίου απόΕΔΩ


Πώς θα γίνω μέλος του συλλόγου ;

Μέσα από το site του Συλλόγου στο www.pasde.gr στη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να ωφεληθείτε των προνομίων που έχουν τα μέλη του μη κερδοσκοπικού συλλόγου μας. Η ετήσια συνδρομή στον Σύλλογο είναι 120€.

Γιατί να γίνω μέλος ;
Διότι οι συνδρομητές του συλλόγου μας έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει ο σύλλογος και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις. Η συνδρομή ισχύει από την ημερομηνία εγγραφής και για 365 ημέρες.

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο