ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS A.E ΕΛΛΗΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ SAP ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΠΕΡΤΖΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 58
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ
Phone :
210-5284316
Θέμα
Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα
Τίτλος
Εναρξη
11, Ιουν 2015
Λήξη
12, Ιουν 2015
Εισηγητές
Τίτλος
ΕΛΛΗΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ SAP ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Έναρξη: 11-06-2015       Λήξη: 12-06-2015 [09.00-17.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 14
Εισηγητής: Χατζηγιαννάκης Δ.
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα
ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ SEMINARS A.E

Σκοπός του Σεμιναρίου

είναι μετά τη λήξη της παρακολούθησης να είναι σε θέση οι συμμετέχοντες: α) ν’ αντιληφθούν τις αλλαγές που επιφέρει ο νέος νόμος στα στοιχεία που εκδίδουν και στα βιβλία που τηρούν οι επιχειρήσεις β) ν’ αναγνωρίσουν τις απαιτούμενες αλλαγές στην παραμετροποίηση του SAP και στους χειρισμούς των χρηστών και γ) να σχεδιάσουν το πλάνο εφαρμογής των αλλαγών και να υλοποιήσουν τις αλλαγές έτσι ώστε να είναι σύννομοι και αποδοτικοί.

Σε ποιους απευθύνεται
στα στελέχη της Οικονομικής Διεύθυνσης, τους υπευθύνους μηχανογράφησης και τους κύριους χρήστες (Key users) του πληροφοριακού συστήματος SAP.

Εισηγητής
Δ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ. Ασχολείται για πάνω από 20 χρόνια με την πληροφορική και εργάστηκε σαν σύμβουλος πληροφορικής, σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, όπως η Coopers & Lybrand, η Oracle και η SAP και η κύρια ενασχόλησή του εστιάστηκε στο επιχειρησιακό λογισμικό και ιδιαίτερα στα διεθνή ERP συστήματα. Ασχολήθηκε κύρια με την προσαρμογή των διεθνών ERP στην ελληνική οικονομική πραγματικότητα, με σκοπό την κάλυψη της ελληνικής νομοθεσίας και πρακτικής, και συμμετείχε σε μεγάλα και σύνθετα έργα υλοποίησης συστημάτων ERP στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το σημαντικότερο επίτευγμά του ήταν η ελληνικοποίηση του πακέτου λογισμικού SAP ERP, στην εταιρία SAP Hellas της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος μέχρι το 2000, που αποκτήθηκε από τη Γερμανική εταιρία SAP AG. Σήμερα εργάζεται σαν σύμβουλος επιχειρήσεων και σαν εισηγητής σεμιναρίων στην εταιρία Agile A.E. η οποία είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της SAP Hellas.

Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 5225054-2105284328 , E-mail: [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο