ΠΑ.Σ.Δ.Ε. Διαδικτυακά Live. Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
( ΠΑ.Σ.Δ.Ε. ) Πανελλήνια Σεμινάρια Διαδικτυακής Εκπαίδευσης
Υπεύθυνος/η :
Καρποδίνης Γεώργιος
Διεύθυνση :
Καποδιστρίου 3 - 11146
Πόλη :
Γαλάτσι
Phone :
2102132650
Θέμα
Φορολογία εισοδήματος - Αλλαγές στην φορολογία
Τίτλος
Εναρξη
27, Μαϊ 2015
Λήξη
27, Μαϊ 2015
Εισηγητές
Τίτλος

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ”

Εισηγητής :Καλαμαράς Νικόλαος, Φοροτεχνικός και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα.

Χρόνος Διεξαγωγής:Τετάρτη 27 Μαίου 2015(17:30 μ.μ. - 22:00 μ.μ. )

Τόπος διεξαγωγής: Από το σπίτι ή το γραφείο σας. Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (live) Mέσω ( INTERNET ) στην διαδραστική πλατφόρμα του Πανελληνίου Συλλόγου Διαδικτυακής Εκπαίδευσης στην ιστοσελίδα www.pasde.gr

Κόστος Συμμετοχής για Μη Μέλη:35€

Μέλη Συλλόγου ΠΑ.Σ.Δ.Ε. :ΔΩΡΕΑΝ

Για ποιούς είναι αναγκαίο: Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, οικονομικούς διευθυντές, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη λογιστηρίου, που ασχολούνται ουσιαστικά με τη φορολογια και σύνταξη δηλώσεων του αγροτικού εισοδήματος.

Aναλυτική θεματολογία σεμιναρίου:

Στο σεμινάριο θα γίνει αναφορά:

  1. Στον τρόπο φορολόγησης των αγροτικών συνεταιρισμών καθώς και των ομάδων παραγωγών με ανάλυση ειδικών θεμάτων όπως μικτές δραστηριότητες κλπ
  2. Στη συμπλήρωση όλων των κωδικών του εντύπου (Ν) που αφορά στους αγροτικούς συνεταιρισμούς
  3. Στον τρόπο διανομής των κερδών του φορολογικού έτους 2014 στα μέλη των συνεταιρισμών. Υποχρεώσεις. Παρακράτησης και απόδοσης φόρου μερισμάτων κλπ.
  4. Στη φορολογική αναμόρφωση των δαπανών που αφορούν σε αυτές τις Νομικές οντότητες με παραδείγματα και εφαρμογές
  5. Στην συμπλήρωση του εντύπου Ε3 για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τις ομάδες παραγωγούς
  6. Στον τρόπο φορολόγησης των ενώσεων προσώπων, όπως συμπλοιοκτησίες, κοινωνίες κλπ.
  7. Στα αγροτικά εισοδήματα που αποκτούν φυσικά πρόσωπα, αγρότες ειδικού και αγρότες κανονικού καθεστώτος ΦΠΑ
  8. Στην αναγνωρισιμότητα ή όχι των δαπανών των αγροτών και στη σύνταξη του πίνακα της κατάστασης φορολογικής αναμόρφωσης
  9. Στην συμπλήρωση των κωδικών του εντύπου Ε1 που αφορούν στην αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς και στα τεκμαρτά εισοδήματα ιδιοχρησιμοποίησης καθώς και δωρεών παραχώρησης των γαιών των αγροτών
  10. Στην φορολογική αντιμετώπιση των αγροτικών ενισχύσεων και αποζημιώσεων μετά τις τελευταίες αλλαγές

Μέσω της πλατφόρμας του συλλόγου (DVR cloud technology) παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου κατά την live παρουσίαση να μπορούν να επαναλάβουν το σημείο της εισήγησης που επιθυμούν. Επίσης μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή να εκτυπώσετε άμεσα το πιστοποιητικό παρακολούθησης και το φορολογικό παραστατικό συμμετοχής του σεμιναρίου. Τέλος μπορείτε να υποβάλλεται τις ερωτήσεις σας είτε μέσω της αποστολής γραπτού ερωτήματος στην πλατφόρμα είτε μέσω τηλεφώνου (τηλεφωνική παρέμβαση) απευθείας στον εισηγητή. Μετά το διάλειμμα και πριν από το τέλος της εισήγησης θα απαντηθούν ερωτήσεις όπου θα αποσταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες μαζί με τα ηχητικά αποσπάσματα των ερωτήσεων - απαντήσεων και τις σημειώσεις του σεμιναρίου.

Οι κωδικοί παρακολούθησης εκτός από email θα σας αποσταλούν και με sms για αυτό και πρέπει να αναγράψετε σωστά τα στοιχεία σας και τον αριθμό του κινητού σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Γιά να κάνετε εγγραφή στο σεμινάριο από ΕΔΩ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 4601 7214 3000 5143 07 2490 685

Δικαιούχος: Πανελλήνιος Σύλλογος Διαδικτυακής Εκπαίδευσης ΠΑ.Σ.Δ.Ε.

Παρακαλούμε, για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, όπως αποστείλατε το καταθετήριο της τράπεζας στο email: [email protected]
ή στο fax 211 770 8006. Προσοχή για τον ταχύτερο έλεγχο της εγγραφής σας η αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.


Με την αποστολή των κωδικών εισόδου στο email σας μπορείτε να κάνετε είσοδο στην αίθουσα του σεμιναρίου από ΕΔΩ

Πώς θα γίνω μέλος του συλλόγου;
Μέσα από το site του Συλλόγου στο www.pasde.gr στη ενότητα Γίνε Μέλος μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να ωφεληθείτε των προνομίων που έχουν τα μέλη του συλλόγου μας. Η ετήσια συνδρομή στον Σύλλογο είναι 120€.

Γιατί να κάνω ετήσια συνδρομή ;
Διότι οι συνδρομητές του συλλόγου μας έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει ο σύλλογος και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις. Η συνδρομή ισχύει από την ημερομηνία εγγραφής και για 365 ημέρες.

 
ΠΑ.Σ.Δ.Ε.
Πανελλήνιος Σύλλογος Διαδικτυακής Εκπαίδευσης
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 3 ΓΑΛΑΤΣΙ
11146 ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 2102132650 - 6970988380
Φαξ. 2117708006
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο