ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ Ε1, Ε2 ΚΑΙ Ε3

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
Φορολογία εισοδήματος
Τίτλος
Εναρξη
13, Μαϊ 2015
Λήξη
14, Μαϊ 2015
Εισηγητές
Τίτλος
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας διοργανώνει δύο φορολογικά σεμινάρια  σε Ηράκλειο και Λασίθι, διάρκειας 5 ωρών έκαστο με θέμα:

«ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ Ε1, Ε2 & Ε3»

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί:

στο Λασίθι, Τετάρτη 13 Μαΐου, αίθουσα διαλέξεων  του ξενοδοχείου «MIRABELLO» (Περιοχή Χαβάνια Αγίου Νικολάου) και ώρες 16:00 – 21:00 και

στο Ηράκλειο, Πέμπτη 14 Μαΐου, αίθουσα «Καστελάκη» Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9 – Ηράκλειο) και ώρες 16:00 – 21:00

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
Από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης ανακοινώνεται ότι, λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων, το ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ Ε1, Ε2 & Ε3», το οποίο πρόκειται να υλοποιηθεί στο Ηράκλειο την Πέμπτη 14 Μαΐου και ώρες 16:00 – 21:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΜΙΝΩΣ» του ξενοδοχείου «ΑTLANTIS» (Υγείας 2, Ηράκλειο).

Εισηγητής των σεμιναρίων θα είναι ο κ. Γιαννόπουλος Χρήστος, τέως διευθυντής φορολογικού ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ που έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή του έτους 2015 και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεώσει την Επαγγελματική τους Ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) για το έτος 2015. Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στο Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρίσκονται σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά, η αίτησή του δεν θα ληφθεί υπόψη.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, ηλεκτρονικά πατώντας για το Λασίθι εδώ , για το Ηράκλειο εδώ, αλλά και από την ιστοσελίδα του Τμήματος www.oeetak.gr. 

Οι Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα  τις ώρες 09:00 έως 15:00 (Εθν. Αντιστάσεως 105, Ηράκλειο), με e-mail στη διεύθυνση [email protected]  και με fax στο 2810224595 και μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή  08/05/2015.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης στo τηλέφωνo 2810223997.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο