Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 4336/2015 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΕΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΠΑ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
ΦΠΑ - Αλλαγές στο ΦΠΑ
Τίτλος
Εναρξη
24, Σεπ 2015
Λήξη
24, Σεπ 2015
Εισηγητές
Τίτλος
            

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΩΔΙΚΑ ΦΠΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 4336/2015 - ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΕΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΠΑ

Εισηγήτρια: ΑΝΝΑ ΡΟΥΣΑΚΗ, τ. τμηματάρχης στη Διεύθυνση ΦΠΑ του Υπουργείου Οικονομικών

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε μεσαία και ανώτερα στελέχη Οικονομικών Διευθύνσεων & Λογιστηρίων Επιχειρήσεων, σε Ελεύθερους Επαγγελματίες Λογιστές- Φοροτεχνικούς

Σκοπός σεμιναρίου:  Η ανάλυση των διατάξεων του Kώδικα ΦΠΑ, όπως ισχύουν ύστερα από τις πρόσφατες τροποποιήσεις μέχρι και το Ν.4336/2015, η αναλυτική παρουσίαση του νέου εντύπου της Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ, έκδοσης 2015, η ενημέρωση για τη νέα διαδικασία έκδοσης απαλλακτικού λόγω εξαγωγών και ενδοκοινοτικών παραδόσεων, για το δικαίωμα έκπτωσης, PRO-RATA, για διακανονισμό παγίων, για την τροποποίηση διατάξεων του άρθρου 14 σχετικά με τον τόπο φορολογίας των υπηρεσιών, για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες κλπ και τις συναφείς υποχρεώσεις.  

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

Κόστος Συμμετοχής: 150€ (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)
Για τους συνδρομητές της εφημερίδας παρέχεται έκπτωση 40% ενώ για φοιτητές κι ανέργους 50%. Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομητή ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.
          

Δήλωση Συμμετοχής

     
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο