ΠΑ.Σ.Δ.Ε. Διαδικτυακά Live. Φορολογική Ασπίδα στην Αποθήκη και στην Κοστολόγηση με εφαρμογή στην αντιμετώπιση του Φορολογικού Ελέγχου.

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
( ΠΑ.Σ.Δ.Ε. ) Πανελλήνια Σεμινάρια Διαδικτυακής Εκπαίδευσης
Υπεύθυνος/η :
Καρποδίνης Γεώργιος
Διεύθυνση :
Καποδιστρίου 3 - 11146
Πόλη :
Γαλάτσι
Phone :
2102132650
Θέμα
Αποθήκη - κοστολόγηση - Αναλυτική λογιστική
Τίτλος
Εναρξη
22, Απρ 2015
Λήξη
22, Απρ 2015
Εισηγητές
Τίτλος

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ - Μια εφαρμογή για την αντιμετώπιση του φορολογικού ελέγχου.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλους τους Λογιστές Φοροτεχνικούς - Στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες αλλαγές που προέκυψαν σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π. και τις συμφωνίες - επαληθεύσεις της φορολογικής αποθήκης. 

 

Εισηγητής : Ματθαίου Κώστας

Κοστολόγος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων 

Χρόνος Διεξαγωγής:
 Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 ( 17:30 μ.μ. - 22:00 μ.μ. ) 

Τόπος διεξαγωγής: Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (live) Mέσω ( INTERNET ) στην διαδραστική πλατφόρμα του Πανελληνίου ( μη κερδοσκοπικού )

 Συλλόγου Διαδικτυακής Εκπαίδευσης στην ιστοσελίδα

 www.pasde.gr

 

 Κόστος Συμμετοχής: 35€ 
Μέλη Συλλόγου ΠΑ.Σ.Δ.Ε. :
 ΔΩΡΕΑΝ


Aναλυτική θεματολογία σεμιναρίου :

Από το 2015 τα Ε.Λ.Π. και ο ισχύον φορολογικός νόμος, έχουν επιφέρει πολλές αλλαγές στα ισχύοντα. Παρά την θεωρητική κατάργηση της αποθήκης και της Αναλυτικής λογιστικής ανακύπτουν δεκάδες προβλήματα κατά τους φορολογικούς ελέγχους. Ιδιαίτερα στον τρόπο της αποτύπωσης των διακινήσεων των ποσοτικών συμφωνιών της κοστολόγησης και του αποτελέσματος. Η σωστή ενημέρωση και η τήρηση του, είναι η βάση για την Φορολογική Κοστολόγηση. Αποτελεί την ασπίδα στον ποσοτικό έλεγχο, με την μέθοδο της κλειστής αποθήκης. Πέραν όμως αυτού, η ορθολογική τήρηση της αποθήκης συνεπάγεται, τον προσδιορισμό του ακριβούς αποτελέσματος και της φορολογήσεως.

Σε τι χρησιμεύει: Σκοπός του σεμιναρίου είναι, να παρέχει πλήρη θεωρητική και πρακτική γνώση του βιβλίου αποθήκης, με όλες τις αλλαγές που ισχύουν για το 2013, 2014 και το πρόπλασμα αυτών που θα ισχύσουν για το 2015. Μέσα από εφαρμογές που υλοποιούνται σε EXCEL, οι συμμετέχοντες θα μπορούν, να τηρούν σωστά την αποθήκη και να ανταποκριθούν, σε όλους τους φορολογικούς ελέγχους.

Για ποιους είναι αναγκαίο: Το σεμινάριο απευθύνεται σε λογιστές, κοστολόγους, αποθηκάριους, οικονομικούς διευθυντές, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη λογιστηρίου, που ασχολούνται με τη φορολογική πλευρά των αποθηκών και της κοστολόγησης, όπως επίσης σε όσους έχουν την ευθύνη της τηρήσεως της αποθήκης, φορολογικά και διαχειριστικά.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ποιες οι ωφέλειες: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα, να τηρούν το βιβλίο αποθήκης και το παραγωγής - κοστολογίου απρόσκοπτα. Θα μπορούν να κάνουν προληπτικό φορολογικό έλεγχο στην επιχείρηση τους ώστε, να διορθώσουν όποια και όσα προβλήματα θα προκύψουν. Θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τον φορολογικό έλεγχο, χωρίς επιπτώσεις. 

Από το τηρούμενο λογιστικό σύστημα πρέπει να παρέχονται ευχερώς, αναλυτικά και σε σύνοψη, όλα τα δεδομένα και πληροφορίες που απαιτούνται για να καθίσταται ευχερής η διενέργεια συμφωνιών και επαληθεύσεων κατά τη διενέργεια οποιουδήποτε ελέγχου. (Ε.Λ.Π.) αφορούν:

- ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ:
- Εισαγωγή – έννοια του βιβλίου αποθήκης. 
- Τρόπος τηρήσεως. 
- Παραστατικά. 
- Αποθηκευτικοί χώροι. 
- Ποσοτικές και αξιακές συμφωνίες 
- Ειδικά θέματα αποθηκών:
- ΑΠΟΓΡΑΦΗ – ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ:
- Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ
- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ
- ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ.

Θα αναφερθούν διεξοδικά τα σημεία στα οποία θα γίνει ο έλεγχος και ο τρόπος αντιμετώπιση του. Θα δοθούν έντυπα αλλά και διαδικασίες, ώστε να μπορούν οι συμμετέχοντες, να κάνουν προληπτικό έλεγχο στην αποθήκη στο και στις τεχνικές προδιαγραφές.

Επίσης θα απαντηθούν τα ερωτήματα στα προβλήματα που αντιμετωπίζονται καθημερινά στη πράξη, γύρω από τα πιο πάνω αντικείμενα.

 

Μέσω της αναβαθμισμένης πλατφόρμας του συλλόγου ( DVR cloud technology ) παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου κατά την live παρουσίαση να μπορούν να επαναλάβουν το σημείο της εισήγησης που επιθυμούν. Επίσης μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή να εκτυπώσετε άμεσα το πιστοποιητικό παρακολούθησης και το φορολογικό παραστατικό συμμετοχής του σεμιναρίου. Τέλος μπορείτε να υποβάλλεται τις ερωτήσεις σας είτε μέσω της αποστολής γραπτού ερωτήματος στην πλατφόρμα είτε μέσω τηλεφώνου (τηλεφωνική παρέμβαση) απευθείας στον εισηγητή. Μετά το διάλειμμα και πριν από το τέλος της εισήγησης θα απαντηθούν οι ερωτήσεις όπου θα αποσταλούν σε όλους τους συμμετέχοντες μαζί με τα ηχητικά αποσπάσματα των ερωτήσεων - απαντήσεων και τις σημειώσεις του σεμιναρίου.

 Oι προσωπικοί κωδικοί εισόδου θα σας αποσταλούν στο email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και εισάγοντας το email και τον κωδικό σας μέσα από την πλατφόρμα του συλλόγου μπορείτε να επιλέξετε είσοδο στην αίθουσα ή εκτύπωση του πιστοποιητικού παρακολούθησης ή εκτύπωση του φορολογικού παραστατικού συμμετοχής ή την προβολή των σημειώσεων και ερωτήσεων - απαντήσεων που τέθηκαν στο σεμινάριο.

Οι κωδικοί παρακολούθησης εκτός από email θα σας αποσταλούν και με sms για αυτό και πρέπει να αναγράψετε σωστά τα στοιχεία σας και τον αριθμό του κινητού σας στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δικαιούχος: Πανελλήνιος Σύλλογος Διαδικτυακής Εκπαίδευσης ΠΑ.Σ.Δ.Ε.
IBAN: GR 4601 7214 3000 5143 07 2490 685

Παρακαλούμε, για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, όπως αποστείλατε το καταθετήριο της τράπεζας στο email: [email protected]
ή στο fax 211 770 8006.
 Προσοχή για τον ταχύτερο έλεγχο της εγγραφής σας η αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να ταυτίζεται με την επωνυμία της συμμετοχής σας στο σεμινάριο.

 


Για εγγραφή στο σεμινάριο επιλέξτε  ΕΔΩ 

 

 

συμπληρώνοντας σωστά τα στοιχεία σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Με την αποστολή των κωδικών εισόδου στο email σας μπορείτε να κάνετε είσοδο στην αίθουσα του σεμιναρίου.

Για είσοδο στην αίθουσα επιλέξτε  ΕΔΩ

 

Πώς θα γίνω μέλος του συλλόγου ; 
Μέσα από το site του Συλλόγου στο www.pasde.gr στη φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να ωφεληθείτε των προνομίων που έχουν τα μέλη του συλλόγου μας. Η ετήσια συνδρομή στον Σύλλογο είναι 120€.

Γιατί να γίνω μέλος ;
Τα μέλη του συλλόγου μας
 έχουν προτεραιότητα εγγραφής στα live σεμινάρια που διοργανώνει ο σύλλογος και μπορούν να τα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις.
Ο σύλλογος έχει ένα
 ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό υλικό 4.500 video μαθημάτων για Μαθηματικά, Αρχαία, Φυσική και Χημεία της Α, Β, και Γ τάξης του Γυμνασίου όπου εντελώς δωρεάν μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς χρονικά περιθώρια στις video λύσεις του Γυμνασίου. 

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο