Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
Management
Τίτλος
Εναρξη
01, Ιαν 2015
Λήξη
01, Ιαν 2015
Εισηγητές
Τίτλος
              

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Εισηγητής: ΑΛΕΞΙΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ, Σύμβουλος επιχειρήσεων

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε υπεύθυνους Ανθρωπίνων Πόρων και σε Λειτουργικούς Διευθυντές οι οποίοι θα ηγηθούν των προσπαθειών και θα δρομολογήσουν την εφαρμογή των διαφόρων μορφών της αλλαγής οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα λάβουν χώρα στην επιχείρηση. Επιπλέον, σε κάθε στέλεχος το οποίο αντιμετωπίζει συγκεκριμένες προκλήσεις από τη διαχείριση της αλλαγής, καθώς και σε εκείνους τους εργαζομένους που επιθυμούν να διευρύνουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στη διαχείριση της αλλαγής.

Σκοπός σεμιναρίου: Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Όταν υπάρχουν αλλαγές στην επιχείρηση, πολλοί εργαζόμενοι στερούνται τις ευρύτερες γνώσεις και δεν αντιλαμβάνονται γιατί τα νέα συστήματα και οι δομές είναι απαραίτητες. Αυτό σημαίνει ότι οι διευθυντές, τα στελέχη της πρώτης γραμμής και οι υπεύθυνοι των ανθρωπίνων πόρων θα πρέπει να συνεργαστούν για να βοηθήσουν την επιχείρηση να αποδεχτεί και να διαχειριστεί την αλλαγή. Το σεμινάριο αυτό που είναι βασισμένο στην θεωρία και την πράξη θα προετοιμάσει τους υπεύθυνους των ανθρωπίνων πόρων και τους λειτουργικούς διευθυντές να αναλάβουν ενεργό ρόλο και την ευθύνη της διευκόλυνσης ή της εφαρμογής της αλλαγής στην επιχείρηση ή τον οργανισμό. Θα τους βοηθήσει να εντοπίσουν κίνητρα κλειδιά τα οποία κάνουν επιτακτική την ανάγκη για αλλαγή. Θα αναλυθεί η συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς (Stakeholders) ούτως ώστε να κτιστεί η απαραίτητη εμπιστοσύνη και να διασφαλιστούν θετικά αποτελέσματα για την επιχείρηση ή τον οργανισμό.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

 

Αρχική Τιμή Συμμετοχής: 150€
Για τους συνδρομητές της εφημερίδας παρέχονται εκπτώσεις από 30% έως και 40% ενώ για άτομα με φοιτητική ιδιότητα έκπτωση 50%. Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομήτρια ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο