Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: MASTERING EXPORT STRATEGY I – SELECTING HIGH POTENTIAL MARKETS

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
01, Ιαν 2015
Λήξη
01, Ιαν 2015
Εισηγητές
Τίτλος
              

MASTERING EXPORT STRATEGY I – SELECTING HIGH POTENTIAL MARKETS

Εισηγητής: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΙΤΗΣ, Οικονομολόγος, πτυχιούχος ΕΚΠΑ, με μετεκπαίδευση στο Strathclyde Business School της Γλασκώβης – MBA in Corporate Strategy. Διαθέτει πολυετή διεθνή προϋπηρεσία στους τομείς των πωλήσεων, marketing και business development σε διεθνείς Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε στελέχη Πωλήσεων & Μάρκετινγκ εξαγωγικών επιχειρήσεων, νέους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που καλούνται να υλοποιήσουν Πλάνα Εξαγωγικής Ανάπτυξης ξεκινώντας από μηδενική βάση.

Σκοπός σεμιναρίου: Η αναμέτρηση με τον παγκόσμιο ανταγωνισμό επιτάσσει αυτογνωσία, συμβατή νοοτροπία και ανταγωνιστική αρχιτεκτονική. Η πρόσφατη «κόπωση» των εξαγωγών κατέδειξε, εκτός από γνωστά διαρθρωτικά κενά, αδυναμίες και λάθη ως προς:

·         τη στόχευση αγορών με πραγματικές δυνατότητες

·         την εφαρμογή αποτελεσματικών, market-specific Στρατηγικών ανάπτυξης

Το 1ο μέρος του προγράμματος Mastering Export Strategy εστιάζει στο πρώτο από τα βασικά αυτά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας εξαγωγέας, ο οποίος χρειάζεται έγκαιρα να διακρίνει μεταξύ του «θέλω» και του «μπορώ». Του παρέχει το σύγχρονο πλαίσιο πρακτικών και εργαλείων Διερεύνησης, Ανάδειξης και Στόχευσης των καλύτερων αγορών προετοιμάζοντάς τον για το δύσκολο διεθνές περιβάλλον.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

 

Αρχική Τιμή Συμμετοχής: 150€
Για τους συνδρομητές της εφημερίδας παρέχονται εκπτώσεις από 30% έως και 40% ενώ για άτομα με φοιτητική ιδιότητα έκπτωση 50%. Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομήτρια ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο