Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - ΕΠΙΛΟΓΗ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
01, Ιαν 2015
Λήξη
01, Ιαν 2015
Εισηγητές
Τίτλος
              

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - ΕΠΙΛΟΓΗ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Εισηγητής: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΙΤΗΣ, Οικονομολόγος, πτυχιούχος ΕΚΠΑ, με μετεκπαίδευση στο Strathclyde Business School της Γλασκώβης – MBA in Corporate Strategy. Διαθέτει πολυετή διεθνή προϋπηρεσία στους τομείς των πωλήσεων, marketing και business development σε διεθνείς Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε στελέχη πωλήσεων & μάρκετινγκ εξαγωγικών επιχειρήσεων, νέους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιδιώκουν την αποτελεσματική διείσδυση των προϊόντων τους στις ξένες αγορές.

Σκοπός σεμιναρίου: Η επιτυχημένη διείσδυση στις αγορές του εξωτερικού προϋποθέτει σωστή επιλογή, ικανότητες διαχείρισης και κίνητρα ανάπτυξης των τοπικών καναλιών διανομής. Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, η αποτελεσματικότητα της διεθνούς διανομής αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πτυχές ανταγωνιστικότητας της σύγχρονης επιχείρησης. Σήμερα, τα κανάλια δεν εξυπηρετούν απλά τις αγορές, τις δημιουργούν.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

 

Αρχική Τιμή Συμμετοχής: 150€
Για τους συνδρομητές της εφημερίδας παρέχονται εκπτώσεις από 30% έως και 40% ενώ για άτομα με φοιτητική ιδιότητα έκπτωση 50%. Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομήτρια ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο