Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: EFFECTIVE PRICING. STRATEGY AND TACTICS

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
MARKETING - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Τίτλος
Εναρξη
10, Νοε 2015
Λήξη
10, Νοε 2015
Εισηγητές
Τίτλος
 

EFFECTIVE PRICING. STRATEGY AND TACTICS

Εισηγητής: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΙΤΗΣ, Οικονομολόγος, πτυχιούχος ΕΚΠΑ, με μετεκπαίδευση στο Strathclyde Business School της Γλασκώβης – MBA Corporate Strategy - και στο Cambridge Judge Business School – Strategic Performance Management.
Διαθέτει πολυετή διεθνή επαγγελματική προϋπηρεσία στους τομείς Sales, Marketing και International Business Development σε διεθνοποιημένες Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε περιβάλλοντα Β2Β, FMCG & EPC.

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε στελέχη τα οποία αναλύουν, σχεδιάζουν, προτείνουν και εγκρίνουν την τιμολογιακή πολιτική των επιχειρήσεών τους. Το σεμινάριο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που εισάγουν νέα προϊόντα στην αγορά, αντιμετωπίζουν έντονο ανταγωνισμό τιμών, ή αποτυγχάνουν να «περάσουν» τιμές που κατοπτρίζουν την πραγματική αξία που «μεταφέρουν».

Σκοπός σεμιναρίου: Η απολύτως εξειδικευμένη δομή και θεματολογία του προγράμματος εισάγει τους συμμετέχοντες στον πυρήνα και στα μυστικά της τιμολόγησης. Μέσα από πολλές πρακτικές εφαρμογές, ανάλυση περιπτώσεων, συζήτηση και εμβάθυνση σε επιμέρους ενότητες, θα αποκτήσουν την αναγκαία οπτική, γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να:

·         αντιλαμβάνονται το προϊόν τους με τρόπο στρατηγικό

·         αλλάξουν τις πεποιθήσεις των πελατών τους ως προς την τιμή και να «καρπωθούν» μεγαλύτερη αξία

·         χειρίζονται το όπλο της τιμής στρατηγικά, με γνώμονα τη μακροχρόνια δημιουργία αξίας, παρά «αντιδραστικά» για να ξεπεράσουν πρόσκαιρα προβλήματα

·         εκτιμούν τις πραγματικές χρηματοοικονομικές επιπτώσεις των αποφάσεων τιμολόγησης

·         διαβλέπουν πότε έχει νόημα να ανταγωνίζονται ως προς την τιμή και πότε όχι

·         προσδιορίσουν κατάλληλες για το προϊόν τους εναλλακτικές προστιθέμενης αξίας απέναντι στον ανταγωνισμό των τιμών

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

 

Κόστος Συμμετοχής: 180€ (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)
Για τους συνδρομητές της Ναυτεμπορικής παρέχεται έκπτωση 40%ενώ για φοιτητές κι ανέργους 50%. Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομητή ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής      
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο