Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΡΙΒΩΝ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
Management
Τίτλος
Εναρξη
03, Φεβ 2016
Λήξη
03, Φεβ 2016
Εισηγητές
Τίτλος
            

ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΡΙΒΩΝ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

Εισηγητής: ΑΛΕΞΙΟΣ ΒΑΡΕΛΑΣ, Σύμβουλος επιχειρήσεων

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους διευθυντές, τους διευθύνοντες, τους προϊσταμένους και τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις συγκρούσεις που δημιουργούνται στο εργασιακό περιβάλλον ή επιθυμούν τη βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης από πλευράς συγκρούσεων, έριδων και τριβών μεταξύ των υφισταμένων τους.

Σκοπός σεμιναρίου: Να εφοδιάσει το στέλεχος, τον προϊστάμενο ή τον διευθυντή με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες απαιτούνται για την επίλυση των συγκρούσεων στους εργασιακούς χώρους. Με την ικανοποιητική επίλυση των τριβών, των διαφωνιών και των φιλονικιών μεταξύ των εργαζομένων έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνεται το εργασιακό περιβάλλον, η κουλτούρα, η εσωτερική επικοινωνία και η μεταξύ τους συνεργασία. Όλα αυτά όπως είναι φυσικό, συμβάλλουν στην βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης ή του οργανισμού.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

 

Κόστος Συμμετοχής: 150€
Για τους συνδρομητές της Ναυτεμπορικής παρέχεται έκπτωση 40% ενώ για φοιτητές κι ανέργους 50%. Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομητή ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής                              

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο