Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.
Υπεύθυνος/η :
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Διεύθυνση :
ΛΕΝΟΡΜΑΝ 205
Πόλη :
ΑΘΗΝΑ 104 42
Phone :
210 5198264
Θέμα
Χρηματοοικονομικά - προυπολογισμοί
Τίτλος
Εναρξη
23, Ιουν 2016
Λήξη
23, Ιουν 2016
Εισηγητές
Τίτλος
              

ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

 

Εισηγητής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΗΣ, Οικονομολόγος, πτυχιούχος Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία όπου έλαβε το πτυχίο MSc. Διαθέτει εικοσαετή εμπειρία από τον τραπεζικό χώρο και τον ιδιωτικό τομέα. Είναι μόνιμος εισηγητής σεμιναρίων και επίκουρος καθηγητής στο ΤΕΙ Πειραιά στη χρηματοοικονομική ανάλυση

Σε ποιούς απευθύνεται: Σε μεσαία στελέχη επιχειρήσεων που δεν έχουν βασικές οικονομικές γνώσεις και θέλουν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις στο γνωστικό αυτό αντικείμενο.Οι συμμετέχοντες μπορεί να προέρχονται από οποιοδήποτε χώρο μιας σύγχρονης οικονομικής μονάδας.

Σκοπός σεμιναρίου: Η παροχή βασικών γνώσεων που είναι απαραίτητες για την κατανόηση εξειδικευμένων θεμάτων στο χώρο της χρηματοοικονομικής ανάλυσης με στόχο την κατανόηση της οικονομικής πορείας της επιχείρησης.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αναλυτική Θεματολογία Σεμιναρίου

 

Κόστος Συμμετοχής: 150€
Για τους συνδρομητές της Ναυτεμπορικής παρέχεται έκπτωση 40% ενώ για φοιτητές κι ανέργους 50%. Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκπτωση των συνδρομητών παρέχεται ακόμα και σε ιδιώτες που εργάζονται σε εταιρεία – συνδρομητή ωστόσο επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ιδιωτικά.

Δήλωση Συμμετοχής                           
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο