ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Ε.Ε.Δ.Ε. - ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Υπεύθυνος/η :
Κα ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΗΛΙΑ
Διεύθυνση :
ΚΛΕΟΝΤΟΣ ΣΟΦΟΥ 3 - 54626
Πόλη :
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Phone :
2310522314
Θέμα
Διοίκησης γενικά θέματα
Τίτλος
Εναρξη
30, Ιουν 2010
Λήξη
30, Ιουν 2010
Εισηγητές
Τίτλος

Η κρίση που βιώνουμε από τα μέσα του 2008 δημιούργησε και δημιουργεί μια σειρά από προβλήματα στις επιχειρήσεις και είναι βέβαιο ότι απειλεί τη βιωσιμότητα πολλών επιχειρήσεων.

 

Αυτή η κρίση εκφράζεται με συρρίκνωση του κύκλου εργασιών, έλλειψη ρευστότητας, έξαρση ακάλυπτων επιταγών, αναβολή επενδυτικών σχεδίων και με περιορισμό της χρηματοδότησης μετά τη μεταβολή της συμπεριφοράς των τραπεζών.

 

Μέχρι τώρα η αντιμετώπιση της κρίσης από την πλευρά των επιχειρήσεων γίνεται χωρίς καμία προετοιμασία, χωρίς σχεδιασμό και χωρίς καμία μεθοδολογία. Τις περισσότερες φορές οι επιχειρήσεις παρακολουθούν τις εξελίξεις αντί να παρεμβαίνουν σ΄ αυτές.

 

Μέσα σ΄ αυτό το δύσκολο και ασταθές οικονομικό περιβάλλον, σας προτείνουμε ένα σεμινάριο ενημέρωσης για το πώς η λειτουργική και χρηματοδοτική αναδιοργάνωσης των επιχειρήσεων μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό αντίδοτο στην αντιμετώπιση της κρίσης.

 

Η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει μία δέσμη ενεργειών και παρεμβάσεων με συγκεκριμένα στάδια διαχείρισης της κρίσης, τα οποία δίνουν απαντήσεις και λύσεις σε μία σειρά κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, όπως:

 

  • Ο επιχειρηματικός κίνδυνος
  • Ο λειτουργικός κίνδυνος
  • Ο πιστωτικός κίνδυνος
  • Ο χρηματοδοτικός κίνδυνος και
  • Ο κίνδυνος ρευστότητας

 

Η αντιμετώπιση της κρίσης γίνεται πλέον υπόθεση όλων. Παρακολουθήστε το ενημερωτικό αυτό σεμινάριο και πιθανόν κάποια λύση θα υπάρχει και για σας!

 

Ο Εισηγητής

Δρ. Δημήτριος Καμπούρης: Ειδικός Επιστήμονας σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης και επενδύσεων
 

Τόπος - Χώρος Διεξαγωγής:

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στην Αίθουσα Απόλλων του Ξενοδοχείου MEDITERRANEAN PALACE (Σαλαμίνος 3 - Θεσσαλονίκη)

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Τετάρτη 30   Ιουνίου 2010 στις ώρες από 18.00 - 21.00

Δικαίωμα Συμμετοχής:          50 ευρώ

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο χρηματοδοτείται από το 0,45% του ΟΑΕΔ (αίτηση 5 εργάσιμες μέρες πριν)

Δήλωση Συμμετοχής:

Μπορείτε να στείλετε τη Δήλωση Συμμετοχής στο fax 2310 546 218 (υπόψη της κ. Χρ. Χατζηκωνσταντίνου). Δηλώσεις Συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την προηγούμενη ημέρα έναρξης του σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες......

Μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία της ΕΕΔΕ - Τμήμα Μακεδονίας, Λέοντος Σοφού 3 - 546 26 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 522 314 & 2310 516 639, fax 2310 546 218, αρμόδια η κ. Χρ. Χατζηκωνσταντίνου

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο