Φορολογίες Κατοχής Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ, ΦΑΠ, Ε9, Δηλώσεις Ακινήτων)

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
ΕΝ.Φ.Ι.Α.
Τίτλος
Εναρξη
29, Οκτ 2014
Λήξη
29, Οκτ 2014
Εισηγητές
Τίτλος
Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στη  ΧΑΛΚΙΔΑ Δωρεάν  Ενημερωτικό  Σεμινάριο με θέμα :

Φορολογίες κατοχής ακινήτων (ΕΝΦΙΑ – ΦΑΠ – Ε9 Δηλώσεις στοιχείων ακινήτων )

Τo   Ενημερωτικό  Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμποροβ/κού Επιμελητηρίου  Εύβοιας  Ελ. Βενιζέλου 12   ΧΑΛΚΙΔΑ,  την  Τετάρτη  29  Οκτωβρίου 2014 και θα έχει διάρκεια 5 ωρών.

Εισηγήτρια  θα  είναι  η  κα.  ΚΟΛΛΙΑ   ΑΝΝΑ, Προϊσταμένη Τμήματος Φορολογίας Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας Υπουργείου Οικονομικών.   

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:  Τετάρτη  29  Οκτωβρίου  2014  και ώρες από  17,00  εως  22,00

Δικαίωμα   συμμετοχής  έχουν  τα  Μέλη,  που   έχουν  εκπληρώσει  τις  ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το  έτος ( 2014 ) στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν  υποβάλει  την  Υπεύθυνη   Δήλωση Λογιστών   κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης (2014).

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της υποβολής Δήλωσης  Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 24/10/14, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή  αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις  24/10/14, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς,   Λ.  Χαϊνά   75  Χαλκίδα,  2ος όροφος, μέχρι και  την Παρασκευή  24   Οκτωβρίου 2014.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο  τηλ.  2221080710 (και FAX )

Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς,   Λ.  Χαϊνά  75  Χαλκίδα, αλλά και ηλεκτρονικά πατώντας εδώ

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο,   επίσης  με  FAX  στο  2221080710  και  με   e-mail :   [email protected]
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο