Ολοκληρωμένο Μακροχρόνιο Πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης Εσωτερικών Ελεγκτών

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΕΙΕΕ (Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών)
Υπεύθυνος/η :
Καραγεώργου Γιώτα
Διεύθυνση :
3ης Σεπτεμβρίου 101
Πόλη :
Αθήνα 10434
Phone :
2108259504
Θέμα
Εσωτερικός έλεγχος
Τίτλος
Εναρξη
29, Σεπ 2014
Λήξη
18, Δεκ 2014
Εισηγητές
Τίτλος


Σκοπός του προγράμματος είναι:

ü  Να παρέχει βασικές και επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις Εσωτερικού Ελέγχου (Internal Audit) όσο σε θεωρητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πρακτικής εφαρμογής.

ü  Να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν και να εφαρμόσουν τα “Διεθνή Πρότυπα για την Επαγγελματική Εφαρμογή του Εσωτερικού Ελέγχου (Standards for the Professional Practice of Internal Auditing – IPPF) και να προάγει - αναβαθμίσει το επάγγελμα του Εσωτερικού Ελεγκτή.


Απευθύνεται σε στελέχη όλων των κλάδων των επιχειρήσεων που αναζητούν την είσοδό τους στο χώρο του Εσωτερικού Ελέγχου καθώς και σε Εσωτερικούς Ελεγκτές οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν το έργο τους.

 Εκπαιδευτικοί στόχοι: Οι συμμετέχοντες με το πέρας του σεμιναρίου θα μπορούν να διενεργούν εκτιμήσεις κινδύνων, να οριοθετούν και καταρτίζουν ετήσια προγράμματα ελέγχου καθώς και να σχεδιάζουν και διενεργούν ελέγχους σε πλήρη συμμόρφωση με τo IPPF.

 Περιεχόμενα: Εισαγωγή - βασικές έννοιες, μοντέλα και είδη ελέγχων, Εταιρική Διακυβέρνηση, ανάλυση κινδύνων & κατάρτιση προγραμμάτων ελέγχου, μεθοδολογία, σχεδιασμός & διενέργεια ελέγχων, σύνταξη και κοινοποίηση εκθέσεων, λοιπά ειδικά θέματα (απάτη, έλεγχος ΙΤ, κλπ)

 Επιστημονικά υπεύθυνοι - συντονιστές και βασικοί εισηγητές είναι οι Βαρβατσουλάκης Ιωάννης Επισκέπτης Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών & Εσωτερικός Ελεγκτής PhD, CIA, και Παπαστάθης Παντελής Δ/ντής Εσωτερικού Ελέγχου μεγάλης ΑΕ συγγραφέας του βιβλίου «ο Σύγχρονος Εσωτερικός Έλεγχος». Οι λοιποί εισηγητές και η θεματολογία των ειδικών θεμάτων αντλούνται από το εγκεκριμένο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.

 Διάρκεια:120 ώρες (80 θεωρία, 40 πρακτική), από 29/9 - 18/12/14, απογευματινές ώρες: 5μμ-9μμ (Δευτέρα & Τετάρτη (12 εβδομάδες) & Πέμπτη (6 εβδομάδες) στον εκπαιδευτικό χώρο του Ινστιτούτου (Γ’ Σεπτεμβρίου 101,5ος όροφος).

Κόστος συμμετοχής: Ανέρχεται σε 900 € για τα μέλη του ΕΙΕΕ και 1.100 € για τα μη μέλη. Επίσης  παρέχονται ειδικές εκπτώσεις (20%) σε ανέργους, φοιτητές και 10 % - 30% σε μαζικές συμμετοχές των 2, 3 ή 4 ατόμων, ενώ υπάρχει δυνατότητα διευκολύνσεων με 3 ισόποσες δόσεις. Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί και μέσω ΛΑΕΚ.

 Με την ολοκλήρωση του προγράμματος και μετά από επιτυχή σχετική εξεταστική διαδικασία θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες «Δίπλωμα Βασικής Εκπαίδευσης Εσωτερικών Ελεγκτών».

 

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 15/9/2014. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με ελάχιστο πλήθος συμμετοχής τα 12 άτομα. Η συμμετοχή ισοδυναμεί με 100 CPE credits.

Για περισσότερες πληφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Γιώτα Καραγεώργου στο [email protected] ή 2108259504 (μετά τις 25/8/2014).

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο