«ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ»

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
Φορολογία εισοδήματος
Τίτλος
Εναρξη
19, Δεκ 2012
Λήξη
19, Δεκ 2012
Εισηγητές
Τίτλος
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Χαλκίδα Ενημερωτικό  Σεμινάριο με θέμα : « ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ  ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ».

Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, Διοικητήριο  Λ. Χαϊνά 93  στη Χαλκίδα,  την   ΤΕΤΑΡΤΗ  ,  19   Δεκεμβρίου  2012,   και  θα έχει διάρκεια   5 ωρών

Εισηγητής του Ενημ.  Σεμιναρίου  θα είναι ο κ.  ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, των οποίων οι Επαγγελματικές ταυτότητες είναι ανανεωμένες μέχρι 31/3/2013  και τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα,  εφ΄ όσον δεν έχουν παρακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα μέσα στο ίδιο έτος.  Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί βεβαίωση  παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά στα γραφεία του 9ου Π.Τ. Ανατ. Στερεάς του ΟΕΕ (Λεωφόρος Χαινά 75 και 25ης Μαρτίου ) μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμένο αριθμό των θέσεων  ( 90 - 100 ), παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι θα μπορέσουν να είναι παρόντες ώστε να μην στερήσουν την συμμετοχή από άλλους συναδέλφους. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ. 2221080710 (και Fax)     και  2221060669.

Έντυπο αίτησης μπορείτε να παραλάβετε από τα γραφεία του 9ου Π.Τ. Ανατ. Στερεάς και από εδά κάνοντας κλικ

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν  από τρίτο πρόσωπο, με Fax  και ηλεκτρονικά στο mail του 9ου Π.Τ. Ανατ. Στερεάς: [email protected]
Files
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο