Διαχείριση Χαρτοφυλακίου & Risk Management

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
Επιχειρηματική Στρατηγική
Τίτλος
Εναρξη
13, Νοε 2012
Λήξη
16, Νοε 2012
Εισηγητές
Τίτλος
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κοζάνη σεμινάριο με θέμα:

Διαχείριση Χαρτοφυλακίου & Risk Management

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα που θα διεξαχθεί από 13 Νοεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου 2012 από 16:00 έως 21:00 συνολικής διάρκειας 20 ωρών στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (1ος όροφος, πάνω από το σουπερμάρκετ Μαρινόπουλος, στο δρόμο Κοζάνης-Θεσσαλονίκης) με εισηγητή τον Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Συριόπουλο Κωνσταντίνο.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν τα μέλη του Ο.Ε.Ε., εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος υποβολής της αίτησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που η επαγγελματική τους ταυτότητα να είναι σε ισχύ.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν. Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του σεμιναρίου.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας – Κωστή Παλαμά 6 Κοζάνη ή με φάξ στο 24610-37462 από την Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου.  Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24610-27783.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας – Κωστή Παλαμά 6 Κοζάνη, αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr).

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.
Files
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο