Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ)

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ - XBRL
Τίτλος
Εναρξη
05, Ιουν 2012
Λήξη
14, Ιουν 2012
Εισηγητές
Τίτλος
Αθήνα Σεμινάριο με Θέμα: Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (Δ.Λ.Π.)

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας ανακοινώνει τη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων για το μήνα Ιούνιο 2012 με θέμα:

Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  Το Σεμινάριο θα υλοποιηθεί αρχικά από 5-14 Ιουνίου για 60 άτομα. Όμως εάν το πλήθος των αιτήσεων που θα έχουν παραληφθεί είναι μεγάλο, θα διεξαχθούν μέχρι και δύο (2) ακόμα επαναληπτικά τμήματα εντός του Ιουνίου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:  Κάθε σεμινάριο ΔΛΠ διαρκεί 30 διδακτικές ώρες (6 ημέρες)

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Τις εισηγήσεις θα διεξάγει  εξειδικευμένη ομάδα Ορκωτών - Ελεγκτών αποτελούμενη από τους Π. Πρεβέντη, Β. Ριζούλη και Μ. Χατζησταυράκη.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τα επιμορφωτικά σεμινάρια διεξάγονται στην Αίθουσα Σεμιναρίων του ΟΕΕ, Μητροπόλεως 12-14, 4ος όροφος, καθημερινά από τις 17.00 έως τις 21.00.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Μέλη του ΟΕΕ και κάτοχοι Άδειας Λογιστή-Φοροτεχνικού, που έχουν τακτοποιήσει παντός είδους οικονομικές οφειλές προς το ΟΕΕ για ολόκληρο το έτος 2012. Τα επιμορφωτικά σεμινάρια διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ στους δικαιούχους συμμετοχής.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:  Η επιλογή συμμετεχόντων γίνεται με μοναδικό κριτήριο τη σειρά προτεραιότητας κατά το στάδιο υποβολής των αιτήσεων, βάσει της ημέρας & ώρας αποστολής της αίτησης. Τα ονόματα των Δικαιούχων Παρακολούθησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ την Πέμπτη 31/5/2012.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ:  Η υποβολή της Αίτησης θα γίνει ηλεκτρονικά. Το Έντυπο Αίτησης, που μπορείτε να το προμηθευτείτε κάνοντας κλικ εδώ, πρέπει να συμπληρωθεί με τα στοιχεία σας, να αποθηκευτεί ως αρχείο Word97 και κατόπιν να αποσταλεί στο email: [email protected] 

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων ορίζεται το διάστημα από τις 09.00 πρωί Δευτέρας 28/5/2012 μέχρι τις 24.00 μεσάνυχτα Τετάρτης 30/5/2012.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οποιαδήποτε αίτηση αποσταλεί ηλεκτρονικά ΠΡΙΝ τις 09.00 της 28/5/2012 ή ΜΕΤΑ τις 24.00 της 30/5/2012 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ. 
Κάθε email πρέπει να αντιστοιχεί σε μία (1) αίτηση γι’ αυτό ΜΗΝ επισυνάπτετε πάνω από ένα Έντυπο Αίτησης στο email που αποστέλλετε. 

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις οφειλές σας πριν καταθέσετε αίτηση. Θα ακολουθήσει έλεγχος των οφειλών του κάθε αιτούμενου από την Υπηρεσία. Για όσους διαπιστωθεί από τον έλεγχο της καρτέλας τους ότι ΔΕΝ είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις των Εισηγητών σε ηλεκτρονική μορφή.

Μετά το πέρας του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν χρειάζεστε βοήθεια με την ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης, καλέστε στo 2105203922 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Files
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο