ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών
Υπεύθυνος/η :
Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών
Διεύθυνση :
Ελ. Βενιζέλου 75 - Τ.Κ. 14231
Πόλη :
Ν. Ιωνία
Phone :
2105138289
Θέμα
Φορολογία εισοδήματος
Τίτλος
Εναρξη
28, Απρ 2012
Λήξη
28, Απρ 2012
Εισηγητές
Τίτλος
  • Συμπλήρωση του εντύπου Ε5 για Ο.Ε. και Ε.Ε
  • Συμπλήρωση του εντύπου Φ01-010 για Α.Ε. και ΕΠΕ
  • Παρουσίαση της απεικόνισης επί των εντύπων περιπτώσεων όπως αυτοέλεγχος, φορολογική αναμόρφωση, επιχειρηματικές αμοιβές, διανομή κερδών τρέχουσας ή παρελθουσών χρήσεων
  • Συμπλήρωση κατάστασης φορολογικής αναμόρφωσης
 
 
 
 
 
 
 
 

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι: ο κος Νικόλαος Σγουρινάκης σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Λογιστική. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Τεχνικής Σχολής (ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ). Διαθέτει άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Α’ τάξης και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Διδάσκει, από το 2003, ως έκτακτος εκπαιδευτικός στο Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του ΤΕΙ Πειραιά τα μαθήματα της Φορολογικής Λογιστικής ΙΙ και της Λογιστικής ΦΠΑ. Έχει υπό την επίβλεψή του τις εργασίες του Λογιστηρίου διαφόρων εταιρειών. Από το 2006 είναι διευθυντής σύνταξης του φορολογιστικού περιοδικού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ». Από 25ετίας έχει αναπτύξει σημαντική συγγραφική δραστηριότητα στον χώρο της Λογιστικής και της Φορολογίας.

 

Ο κος Κωνσταντίνος Ψύλλας σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (ΑΣΟΕΕ) Διοίκηση Επιχειρήσεων. Διαθέτει άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος Λογιστή - Φοροτεχνικού Α΄ Τάξης. Διδάσκει ως Καθηγητής - Εισηγητής το μάθημα της Λογιστικής, της Φορολογίας Φυσικών & Νομικών Προσώπων και τον Κώδικα Βιβλίων & Στοιχείων σε Τεχνικά Επαγγελματικά Λύκεια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Έχει εργαστεί ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου, Οικονομικός Διευθυντής και Σύμβουλος σε διάφορες εταιρίες στο παρελθόν.

 

Ο κος Βαγγέλης Μιχελινάκης είναι απόφοιτος του τμήματος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά (πρώην ΑΒΣΠ). Διαθέτει άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Α’ τάξης και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει υπό την επίβλεψή του τις εργασίες του Λογιστηρίου διαφόρων εταιρειών. Από το 2007 είναι επιστημονικός συνεργάτης του περιοδικού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ». Από το 2008 έχει αναπτύξει συγγραφική δραστηριότητα στον χώρο της Λογιστικής και της Φορολογίας και είναι εισηγητής σε φορολογικά σεμινάρια.

 

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 60,00 € ενώ για τα μέλη του συλλόγου είναι 50,00 € (έκπτωση 15%).

 

Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.

 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 και ώρα 10.00 - 15.00 στο ξενοδοχείο Athens Imperial, Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρου 2-4-6, πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.

Θα ακολουθήσει και δεύτερο σεμινάριο σχετικά με την Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν μόλις καθορισθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών.

 
Files
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο