Εργατικά-Ασφαλιστικά-Μισθολογικά Θέματα

Στοιχεία Διοργανωτή

Εταιρία :
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Υπεύθυνος/η :
-
Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14
Πόλη :
Αθήνα.
Phone :
210 5202250
Θέμα
Εργατικά - ασφαλιστικά
Τίτλος
Εναρξη
16, Φεβ 2012
Λήξη
20, Φεβ 2012
Εισηγητές
Τίτλος
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας υλοποιώντας τον προγραμματισμό του για τη διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση Οικονομολόγων και Λογιστών-Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Αθήνα για το μήνα Φεβρουάριο 2012 σεμινάρια στη θεματική ενότητα:

Εργατικά-Ασφαλιστικά-Μισθολογικά Θέματα

Το κάθε σεμινάριο διαρκεί 25 διδακτικές ώρες (5 ημέρες) και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Σεμιναρίων του ΟΕΕ, Μητροπόλεως 12-14, 4ος όροφος, καθημερινά από τις 17.00 έως τις 21.00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ που είναι οικονομικά τακτοποιημένα και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, των οποίων οι Άδειες είναι σε ισχύ κατά την ημερομηνία κατάθεσης Αίτησης. Για τους δικαιούχους δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Ο τελικός αριθμός των σεμιναρίων θα καθοριστεί από το πλήθος των αιτήσεων σε συνδυασμό με την πρόβλεψη του ετήσιου Προγραμματισμού Επιμόρφωσης του ΟΕΕ. Η κατανομή των συμμετεχόντων σε αυτά, θα γίνει βάσει της σειράς προτεραιότητας κατά το στάδιο υποβολής των αιτήσεων.

Ημερομηνία Έναρξης του 1ου σεμιναρίου είναι η Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου με Εισηγητή τον κ. Π. Ραπανάκη, Οικονομολόγο-Εργασιακό Σύμβουλο.

Για τις ημερομηνίες των επόμενων σεμιναρίων θα ακολουθήσει ενημέρωση των συμμετεχόντων μετά τη συλλογή των αιτήσεων.
Έντυπο Αίτησης διατίθεται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΕΕ (Μητροπόλεως 12–14. 4ος όροφος) και ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΕΕ (Μητροπόλεως 12-14, 4ος όροφος) από τη Δευτέρα 6/2/2012, ώρες 08.30-14.00.

Αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο χωρίς εξουσιοδότηση.

Κάθε άτομο μπορεί να καταθέσει μέχρι τρεις (3) συνολικά αιτήσεις.

Για τήρηση της σειράς προτεραιότητας αιτήσεις μέσω email/fax δεν γίνονται δεκτές. Κατ’ εξαίρεση έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με την υπηρεσία, μπορεί για σοβαρό αιτιολογημένο λόγο να γίνει δεκτή αίτηση με fax.

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας με Αριθμό Πρωτοκόλλου βάσει της ημερομηνίας κατάθεσης αίτησης.

Μετά το πέρας του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν χωρίς απουσίες

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στo 2105203922.
Files
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Up
Close
Close
Κλείσιμο