Ειδήσεις Υπενθυμίσεις

OAEE - Δυνατότητα ρύθμισης οφειλών

Με τις διατάξεις του άρθρου 5 της από 15/3/2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 59Α) παρέχεται η δυνατότητα στους ασφαλισμένους που υπέστησαν ζημίες από τα γεγονότα της 12/2/2012 στο Κέντρο της Αθήνας να ρυθμίσουν τις οφειλόμενες έως 29/2/2012 ασφαλιστικές τους εισφορές, με αντίστοιχη αναστολή των τρεχουσών εισφορών αρχής γενομένης από 1/3/2012.
Η αίτηση για υπαγωγή στην παρούσα διάταξη θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μηνός Μαΐου 2012.  
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Ιουνίου 3, 2012 11:45 π.μ. | Reply
Δημόσιοι υπάλληλοι στην εξουσία - οι ελεύθεροι επαγγελματίες στη φυλακή.

Γιατί οι οφειλές προς το ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ είναι συνδεδεμένες με το χρέος προς το δημόσιο ? Δεν ωφεληθήκαμε ,δεν το ζημιώσαμε δεν είχαμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όταν οφείλαμε .
Το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ δεν μας άνοιξε την επιχείρηση .
>> >> δεν μας έστειλε πελάτες .
>> >> δεν μας χρεώνει εισφορές βάσει εσόδων (με τον νόμο για αυτοπεραίωση)
Το ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ απαιτεί 300€ έως 450€ κάθε μήνα
Όμως στους επαγγελματίες, έφ’όσον ξεπληρώσουν τις βασικές υποχρεώσεις , ΦΠΑ – ΕΝΟΙΚΙΟ – ΔΕΗ – ΟΤΕ – ΛΟΓΙΣΤΗ ,περισσεύουν 300 € με 500 € το μήνα για επιβίωση δική τους και της οικογένειάς τους .
2 στις 3 επιχειρήσεις αδυνατούν να καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές εδώ και 2 χρόνια, ούτε θα μπορέσουν ποτέ να ξεπληρώσουν, διότι οι εισπράξεις μειώνονται συνεχώς. Από τις 750.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα οι 500.000 επιχειρήσεις κινδυνεύουν και πάνε για λουκέτο. Στις 20.000 € οφειλές δικάζονται για κακούργημα και τα χρέη περνάνε στο δημόσιο.
Άρα λουκέτο – ανεργία –κατάσχεση – φυλακή .
Έτσι τα ΧΡΕΩΜΕΝΑ νοικοκυριά γίνονται ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ και την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση. 1.000 επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο κάθε εβδομάδα , 3.000 θέσεις εργασίας χάνονται κάθε εβδομάδα .Πρώτο σε προτεραιότητα μέτρο είναι να σταματήσει αυτό το έγκλημα . Απαλλαγή τώρα από τις οφειλές για να επιβιώσουν επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας .Συμψηφισμός όλων των οφειλών προς τα προηγούμενα έτη σε χαμηλότερη κατηγορία ασφάλισης. Σε όποια κατηγορία επιθυμεί ο ασφαλιζόμενος και με χαμηλότερη σύνταξη με κοινή συμφωνία.
Το ΤΕΒΕ –ΟΑΕΕ πληρώνει συντάξεις και περίθαλψη από επιχορήγηση κρατική και από λίγες εισφορές (30% εισφορές ασφαλισμένων)
ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ.
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα
http://www.tasiopoulospanagiotis.gr Η προσωρινή επιτροπή αγώνα
image description Γιωργοσ | Σεπτεμβρίου 17, 2012 1:53 μ.μ. | Reply
Ετσι ειναι..... εμεις χωρις να ειχαμε ουσιαστικα καποιο οφελος πρεπει να πληρωσουμε αυτα που ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ να πληρωσουμε γιατι ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ετσι που μας κανανε ....ενω....οσοι ΦΑΓΑΝΕ...ΦΑΓΑΝΕ...ΦΑΓΑΝΕ...και εχουν και αποθεμα για αρκετα χρονια ακομα...ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ...ΟΥΤΕ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ!!!! Να δουμε ποτε θα ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ποτε θα φτασει το μαχαιρι στο ΚΟΚΚΑΛΟ γιατι μεχρι τωρα μονο στον ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο