Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σεμινάρια από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας στα Γιαννιτσά και στο Βόλο

Γιαννιτσά: Σεμινάριο με θέμα Φορολογικά Θέματα

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των συναδέλφων Φοροτεχνικών Λογιστών διοργανώνει στα Γιαννιτσά ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο για όσους έχουν άδεια Λογιστή-Φοροτεχνικού με θέμα: 

Φορολογικά Θέματα

Εισηγητής: ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

Χώρος διεξαγωγής : Γιαννιτσά, Αίθουσα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ (Χατζηδημητρίου & Εθν. Αντίστασης, Γιαννιτσά).

Το Πρόγραμμα διάρκειας 5 ωρών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26/05/12, και από τις 09.30΄ - 14.30΄.

Οι συμμετέχοντες κατά την προσέλευσή τους θα υπογράφουν στην κατάσταση συμμετοχής, επιδεικνύοντας την ταυτότητα Λογιστή Φοροτεχνικού, η οποία πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ (έως 31/03/13), ή το παραστατικό πληρωμής τους στην ΕΤΕ και τα μέλη να έχουν πληρώσει και την συνδρομή του 2012.
Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν δηλώσει έγκαιρα την συμμετοχή τους και έχουν παρακολουθήσει και τις πέντε (5) ώρες του προγράμματος.

Αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται μέχρι την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 στα Γραφεία του  Περιφερειακού  Τμήματος  από  τις   8.30΄–13.30΄. Τηλέφωνο 23310-29111, Fax 23310-72033 & e-mail : [email protected] 

Αιτήσεις συμμετοχής στο σεμινάριο μπορείτε να προμηθευτείτε κάνοντας κλικ εδώ

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Μετά την ημερομηνία παραλαβής αιτήσεων και χωρίς αίτηση συμμετοχής δεν θα γίνονται δεκτοί συνάδελφοι.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.
Βόλος: Σεμινάριο για τις Αλλαγές της Εργατικής Νομοθεσίας

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών - Φοροτεχνικών, διοργανώνει στο Βόλο σεμινάριο 25 ωρών με θέμα:

«ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ»

την Παρασκευή 25/05/2012, ώρες 5-10 το απόγευμα κ
το Σάββατο    26/05/2012, ώρες 9-2 το πρωί

σε αίθουσα εκδηλώσεων στο Ξενοδοχείο «Κυψέλη», Αγίου Νικολάου 1, στο Βόλο
Σημ.: τις υπόλοιπες μέρες του σεμιναρίου θα συναποφασίσουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο μετά από μεταξύ τους συνεννόηση.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι :  Μαυρουδής Κων/νος, Επιθεωρητής του τμήματος Κοινωνικής Επιθεώρησης Εργασίας Μαγνησίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν τα μέλη του Ο.Ε.Ε. και οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί, οι οποίοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2410 531422.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του σεμιναρίου.
Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την προμηθευτείτε και από το site κάνοντας κλικ εδώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | May 18, 2012 12:14 PM | Reply
KAMIA ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο