Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κατακόρυφη πτώση στο Χρηματιστήριο μετά την ανακοίνωση των νέων εκλογών

Κατακόρυφη πτώση στο Χρηματιστήριο μετά την ανακοίνωση των νέων εκλογών

Πανικός και έντονη ανησυχία είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ψυχολογίας αυτή τη στιγμή στην αγορά. Μόλις έγινε γνωστό το αδιέξοδο της σημερινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και η νέα προσφυγή στις κάλπες για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμισι μήνα, οι επενδυτές προχώρησαν σε μαζικές ρευστοποιήσεις, με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης, που κατέγραφε κέρδη μέχρι εκείνη την ώρα, να υποστεί κατακόρυφη βουτιά και να υποχωρήσει στα όρια των 550 μονάδων, με απώλειες πάνω από 4,50%. Ο 20άρης δείκτης καταγράφει απώλειες πάνω από 5% και ο τραπεζικός πάνω από 7%.

Την ίδια στιγμή, πιέσεις δέχεται και το ευρώ, που υποχώρησε κάτω και από τα 1,28 δολάρια.


Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο