Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σεμινάριο από τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ  ΕΠΙΚΑΙΡΟ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο με θέμα:

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Παρουσίαση του τρόπου συμπλήρωσης της Φορολογικής Δήλωσης Φυσικών Προσώπων βήμα προς βήμα, με παραδείγματα

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι: ο κος Νικόλαος Σγουρινάκης σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Λογιστική. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Τεχνικής Σχολής (ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ). Διαθέτει άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Α’ τάξης και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Διδάσκει, από το 2003, ως έκτακτος εκπαιδευτικός στο Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του ΤΕΙ Πειραιά τα μαθήματα της Φορολογικής Λογιστικής ΙΙ και της Λογιστικής ΦΠΑ. Έχει υπό την επίβλεψή του τις εργασίες του Λογιστηρίου διαφόρων εταιρειών. Από το 2006 είναι διευθυντής σύνταξης του φορολογιστικού περιοδικού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ». Από 25ετίας έχει αναπτύξει σημαντική συγγραφική δραστηριότητα στον χώρο της Λογιστικής και της Φορολογίας.

Ο κος Κωνσταντίνος Ψύλλας σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (ΑΣΟΕΕ) Διοίκηση Επιχειρήσεων. Διαθέτει άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος Λογιστή - Φοροτεχνικού Α΄ Τάξης. Διδάσκει ως Καθηγητής - Εισηγητής το μάθημα της Λογιστικής, της Φορολογίας Φυσικών & Νομικών Προσώπων και τον Κώδικα Βιβλίων & Στοιχείων σε Τεχνικά Επαγγελματικά Λύκεια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Έχει εργαστεί ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου, Οικονομικός Διευθυντής και Σύμβουλος σε διάφορες εταιρίες στο παρελθόν. 

Ο κος Βαγγέλης Μιχελινάκης είναι απόφοιτος του τμήματος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά (πρώην ΑΒΣΠ). Διαθέτει άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Α’ τάξης και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει υπό την επίβλεψή του τις εργασίες του Λογιστηρίου διαφόρων εταιρειών. Από το 2007 είναι επιστημονικός συνεργάτης του περιοδικού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ». Από το 2008 έχει αναπτύξει συγγραφική δραστηριότητα στον χώρο της Λογιστικής και της Φορολογίας και είναι εισηγητής σε φορολογικά σεμινάρια.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 60,00 € ενώ για τα μέλη του Συλλόγου είναι 50,00 € (έκπτωση 15%).

Για την προ - κράτηση θέσης, πρέπει να αποστείλετε συμπληρωμένη τη Δήλωση Συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου. Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 και ώρα 17.00 - 22.00 στο κτίριο της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, στην οδό Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα.


ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΤΟ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

28/05/2012

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : .................................................................................................………..
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ...................................………………..………………….. ΤΚ : ………..………
ΑΦΜ : .......................................................ΔΟΥ : .............................................................……….
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / ΚΙΝΗΤΟ : ........................................................................ΦΑΞ:............................
E – MAIL : ……………………………………….


ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ : 
1. ……………………………………………………………..……………………………
2. ……………………………………………………………..……………………………
3. ..........................................................................................................................................
4. ..........................................................................................................................................
Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και αποστέλλετε τη δήλωση συμμετοχής στο φαξ 210 51.38.289
 ή στο E-MAIL : [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο