Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Επιταχύνεται η εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου εισροών-εκροών στα βενζινάδικα

Εντός του 2012 θα έχει ολοκληρωθεί στα πρατήρια Αττικής και Θεσσαλονίκη

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου εισροών - εκροών καυσίμων στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας, που θα αναλάβει τη συνολική καταγραφή των επιχειρησιακών απαιτήσεων της κάθε εμπλεκόμενης δημόσιας υπηρεσίας για την υλοποίηση του εν λόγω έργου.
 
Το υπουργείο Οικονομικών δίνει προτεραιότητα στη δημιουργία Μητρώου Πρατηρίων Καυσίμων, καθώς θεωρεί πως είναι αναγκαίο να καταγραφούν από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και να συγκεντρωθούν στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων, με σκοπό τον έλεγχο, τις διασταυρώσεις και την παραγωγή αναφορών.
 
Υπενθυμίζεται πως οι ηγεσίες του υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης, ήδη από τα μέσα Μαρτίου, έχουν εκδώσει απόφαση, που προβλέπει την εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου εισροών-εκροών στα βενζινάδικα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης εντός του 2012 και σε όλα τα βενζινάδικα της επικράτειας εντός διετίας (από την 27-03-2012).

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Game over.... | Μαΐου 9, 2012 10:15 π.μ. | Reply
Η ωραιότερη περίοδος.....δεν βγαινουν ΠΟΛ, νομοι, εγκυκλιοι, super σου λέω, super!!!!! μονο παρατάσεις!!!!!!
image description ΒΟΥ | Μαΐου 9, 2012 11:56 π.μ. | Reply
ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ?
image description ΙΩΑΝΝΗΣ | Μαΐου 9, 2012 11:35 π.μ. | Reply
Ε βέβαια τώρα που δεν πιάσατε τα ποσοστά σας μπλέ και πράσινοι άρχισε να γίνεται και κάτι σωστό. Η Ελλάδα θα πάει μπροστά θέλετε δε θέλετε. Αυτό το σύστημα τα πρατήρια έπρεπε να το είχανε 10 χρόνια πριν. Κάλιο αργά παρά ποτέ....
image description Your Name | Μαΐου 9, 2012 5:08 μ.μ. | Reply
Σχολιάστε
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο