Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η νέα αναβάθμιση του φορολογικού σεμιναρίου είναι διαθέσιμη.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα 07/05 η νέα αναβάθμιση του φορολογικού σεμιναρίου είναι διαθέσιμη. Όσοι το έχουν ήδη αγοράσει θα ενημερώνονται μέσω της εφαρμογής με σχετικό μήνυμα που θα αναφέρει ότι υπάρχει νεότερη έκδοση του σεμιναρίου. Ακολουθώντας τις οδηγίες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να το αναβαθμίζουν εντελώς δωρεάν.
Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν την εφαρμογή του φορολογικού σεμιναρίου μπορούν να το παραγγείλουν τηλεφωνικά στο 210-8223705  ή ηλεκτρονικά ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.taxheaven.gr/eshop/books.php

https://www.taxheaven.gr/products/index/index/mid/7Προσθήκες αναβαθμίσεων

Όπως ήδη γνωρίζετε, το περιεχόμενο του σεμιναρίου θα αναβαθμίζεται ΔΩΡΕΑΝ κατά τακτά χρονικά διαστήματα –μέχρι τον Ιούνιο του 2012- από την επιστημονική ομάδα του TaxHeaven και όσοι το έχουν ήδη αγοράσει θα ενημερώνονται μέσω της εφαρμογής με σχετικό μήνυμα που θα αναφέρει ότι υπάρχει νεότερη έκδοση του σεμιναρίου.
Η διαρκής ενημέρωση του υλικού που περιλαμβάνεται στο παρόν σεμινάριο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της δυναμικής του. Μέσω της διαρκούς ενημέρωσης η εφαρμογή του σεμιναρίου αποτελεί ένα  απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία.
Στην πέμπτη κατά σειρά αναβάθμιση έγιναν σε μερικά σημεία του ογκώδους κειμένου κάποιες διορθώσεις τόσο από γραμματικής όσο και από συντακτικής απόψεως.  Εκτός από τις διορθώσεις αυτές, το περιεχόμενο εμπλουτίστηκε με νέο υλικό όπου κρίθηκε απαραίτητο, επικαιροποιήθηκαν κάποια κεφάλαια με ό,τι νεότερο μεσολάβησε από την προηγούμενη αναβάθμιση και προστέθηκαν νέες υποενότητες. Λόγω των αρκετών αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες πως θα ήταν καλό να συμβουλευτούν εκ νέου τις ενότητες εκείνες που τους ενδιαφέρουν, προκειμένου να ενημερωθούν για τις όποιες αλλαγές  έγιναν.

Αθήνα, Μάιος 2012.


Πρόλογος αρχικής έκδοσης

Κατά τη διάρκεια του έτους 2011 αλλά και μέσα στο έτος 2012, ψηφίστηκαν αρκετοί νόμοι που επέφεραν πολλές αλλαγές σε όλο του φάσμα του φορολογικού μας συστήματος. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι οι επαγγελματίες του χώρου (λογιστές, φοροτεχνικοί, οικονομολόγοι κ.λπ.) αντιμετωπίζουν καθημερινά τεράστια προβλήματα κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας,  λόγω των συνεχών και σημαντικών αλλαγών σε όλα τα φορολογικά αντικείμενα. Εκτός όμως από τον κυκεώνα των νομικών διατάξεων, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον εφιάλτη των καταληκτικών ημερομηνιών που σφίγγει όλο και περισσότερο σαν βρόχος στο λαιμό τους, δημιουργώντας τους άγχος και ανασφάλεια.
Τα ποικίλα αντικείμενα που πραγματεύεται,  η διαρκής ανανέωση του υλικού του, οι διάσπαρτες διατάξεις νόμων, αποφάσεων και εγκυκλίων, η ελλιπής ή η αργοπορημένη ενημέρωση από τη Διοίκηση του Υπουργείου Οικονομικών για πολλά φλέγοντα ζητήματα, καθιστούν το συγκεκριμένο σεμινάριο απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία του χώρου αλλά και γενικότερα για κάθε ενδιαφερόμενο που ασχολείται με τα φορολογικά δρώμενα του τόπου μας.
Η μεγάλη ανταπόκριση που είχε το περσινό φορολογικό σεμινάριο του ν.3842/2010, μας οδήγησε φέτος -με περισσότερο θάρρος αυτή τη φορά- σε μια νέα προσπάθεια ανάλυσης όλων των φορολογικών διατάξεων, σε ένα πλήρες και ογκώδες σεμινάριο 1.100 και πλέον σελίδων.
Όσοι αγοράσουν το σεμινάριο θα μπορούν να το κατεβάσουν στον υπολογιστή τους ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες που θα τους δοθούν μαζί με το σχετικό παραστατικό αγοράς (τιμολόγιο ή απόδειξη).
Το υλικό του σεμιναρίου θα αναβαθμίζεται ΔΩΡΕΑΝ κατά τακτά χρονικά διαστήματα –μέχρι τον Ιούνιο του 2012- από την επιστημονική ομάδα του TaxHeaven και όσοι το έχουν ήδη αγοράσει θα ενημερώνονται μέσω της εφαρμογής με σχετικό μήνυμα που θα αναφέρει ότι υπάρχει νεότερη έκδοση του σεμιναρίου. Ακολουθώντας τις οδηγίες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να το αναβαθμίζουν εντελώς δωρεάν.
Θα υπάρχουν  ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα www.taxheaven.gr  που θα ενημερώνουν για τις σχετικές αναβαθμίσεις.
Ευελπιστούμε ότι  το βοήθημα αυτό να φανεί χρήσιμο σε όσους το προμηθευτούν. Θέλουμε να τονίσουμε στο σημείο αυτό ότι λάβαμε σοβαρά υπόψη μας για μια ακόμη φορά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος αλλά και γενικότερα ο τόπος  μας και καθορίσαμε την τιμή του προϊόντος αυτού στα  60,00 €  (στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.).

Αθήνα, Μάρτιος 2012.


Συντακτική ομάδα:
Κωνσταντίνος Δημ. Γραβιάς, Λογιστής – Φοροτεχνικός
Κωνσταντίνος  Αντ. Κουλογιάννης, Λογιστής – Φοροτεχνικός
Δημήτριος Μαρ. Καρποδίνης, Λογιστής - Φοροτεχνικός

Επιμέλεια σύνταξης:
Η επιστημονική ομάδα του Taxheaven.gr

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο