Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δωρεάν ενημερωτική εσπερίδα από την Ένωση Αποφοίτων ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΑΣΟΕΕ)

H ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΦΟΊΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΉ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

«Νέα Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία»
 
Στα πλαίσια των καταστατικών της υποχρεώσεων, και με βασικό γνώμονα την  ενημέρωση των μελών της, αλλά και των φοιτητών γενικότερα, η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) διοργανώνει στις 15 Μαίου εσπερίδα κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιασθούν όλες οι αλλαγές που έχουν επέλθει στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία, όπως αυτές διαμορφώθηκαν με τα μνημόνια που συνοδεύουν τις δανειακές συμβάσεις της χώρας.

Κύριος ομιλητής της εσπερίδας θα είναι ο κ. Παλαιολόγος Ι Λιάζος φοροτεχνικός Α’ Τάξεως- συγγραφέας- εξειδικευμένος, εκτός των άλλων, και σε θέματα Μισθοδοσίας Προσωπικού, Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, Λογιστική Αποθηκών και Κοστολόγηση. συνεπικουρούμενος από τα μέλη της Ένωσης κ.κ. Παναγιώτη Οικονόμου, Αγησίλαο Παναγάκο και Λεωνίδα Κορρέ. 

Χαιρετισμό θα απευθύνει  εκπρόσωπος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρώην ΑΣΟΕΕ). 

Η εσπερίδα μπορεί να διεξάγεται μεν στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των μελών της ‘Ενωσης, απευθύνεται όμως και σε λογιστές –φοροτεχνικούς, στελέχη Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήματα και στο πλαίσιο του διαλόγου να πάρουν απαντήσεις που αφορούν το θέμα τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00-22:00, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πληροφορίες: κ.κ Αγ. Παναγάκος, 210 3311310 – 6947303890 
Παν. Οικονόμου, 6936058111
Παντ.Μπουνέλλο,  6944396430
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο