Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αντέχουμε ως τα τέλη Ιουνίου» λένε στο υπουργείο Οικονομικών

Αντέχουμε ως τα τέλη Ιουνίου» λένε στο υπουργείο Οικονομικών

Αναμένονται 5,3 δισ. ευρώ τον Μάιο σε εκκρεμότητα 30 δισ. ευρώ τον Ιούνιο
 

«Αν δεν συγκροτηθεί κυβέρνηση για να διαπραγματευτεί την επόμενη δόση με την τρόικα και αν το κράτος δεν έχει τις προβλεπόμενες μηνιαίες ταμειακές ροές, τότε ενδέχεται να έχουμε πρόβλημα ρευστότητας από το τέλος Ιουνίου και μετά». Αυτό δήλωσε στο Reuters παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, παρατείνοντας κατά 15 ημέρες τα όρια αντοχής του Δημοσίου σε σύγκριση με την αναφορά στελέχους του Γενικού Λογιστηρίου που είπε νωρίτερα τη Δευτέρα ότι η ρευστότητα του Δημοσίου επαρκεί ως τα μέσα Ιουνίου.


Σε κάθε περίπτωση, τα αποθέματα επαρκούν μόνο αν οι Βρυξέλλες τηρήσουν τη δέσμευση τους για καταβολή της επόμενης δόσης του μηχανισμού στήριξης, ύψους 5,3 δισ. ευρώ, η οποία έχει ήδη προγραμματισθεί για τις 10 Μαΐου. Μέσα στον Μάιο πρέπει να αποπληρωθούν ομόλογα 4,45 δισ. ευρώ.


Σήμερα Τρίτη το ελληνικό δημόσιο θα προχωρήσει σε έκδοση εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων (εξάμηνης διάρκειας) και ύψους 1 δισ. ευρώ, με στόχο να δανειστεί συνολικά ποσό άνω των 1,6 δισ. ευρώ.


Σε εκκρεμότητα 30 δισ. ευρώ
Από εκεί και πέρα, η δόση του Ιουνίου δεν έχει ακόμη σχηματοποιηθεί καθώς το τελικό πρόγραμμα θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την τρόικα εντός του Μαΐου. Σύμφωνα με το μνημόνιο, η δόση του Ιουνίου θα πρέπει να περιλαμβάνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς του ιδιώτες, ύψους 6,3 δισ. ευρώ, ή ένα σημαντικό τμήμα από αυτές. Πρέπει επίσης να προστεθούν και τα 23 δισ. ευρώ της δεύτερης δόσης για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Για να εκταμιευθεί αυτό το ποσό απαιτείται ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με την τρόικα.


Σύμφωνα με τον προγραμματισμό προ των εκλογών, το κλιμάκιο της τρόικας αναμενόταν στην Αθήνα στις 15 Μαΐου. «Σεβόμαστε τις δημοκρατικές διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη» λένε πηγές των Βρυξελλών στο «Βήμα» για τις τελευταίες εξελίξεις. «Περιμένουμε ήρεμα να έχουμε συνομιλητές» προσθέτουν. Η εκπρόσωπος της Κομισιόν Πία Χάνσεν δήλωσε ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ελπίζει και αναμένει ότι η μελλοντική κυβέρνηση της Ελλάδας θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις». Ανέφερε επίσης ότι η πρόθεση της Κομισιόν να βοηθήσει την Ελλάδα αντανακλά εμπιστοσύνη ότι θα παραμείνει εντός ευρωζώνης.


Στέλεχος του ΔΝΤ δήλωσε τη Δευτέρα ότι η επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα δεν θα πραγματοποιηθεί, έως ότου υπάρξει νέα κυβέρνηση έτοιμη να διαπραγματευθεί. «Η αντιπροσωπεία του Ταμείου θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο όταν η νέα κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τα νέα μέτρα μείωσης των δημοσίων δαπανών που έχουν ήδη συμφωνηθεί» ανέφερε αξιωματούχος του ΔΝΤ.


«Βόμβα» τα ταμεία


Ο υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης βρίσκεται από χθες στο γραφείο του και προετοιμάζεται για το Eurogroup της επόμενης Δευτέρας, 14 Μαΐου, στις Βρυξέλλες, σε περίπτωση που δεν έχει σχηματισθεί νέα κυβέρνηση. Ενα από τα κύρια προβλήματα της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, το οποίο προβληματίζει το οικονομικό επιτελείο είναι είναι η μεγάλη αύξηση των δαπανών του ΟΑΕΔ, λόγω της έκρηξης της ανεργίας που αγγίζει το 22%.


Η δεύτερη βόμβα είναι οι δαπάνες των ασφαλιστικών ταμείων λόγω της μείωσης μισθών που οδήγησε σε δραματική μείωση των ασφαλιστικών εισφορών αλλά και του διευρυνόμενου κύματος συνταξιοδότησης που τροφοδοτείται από τη γενικευμένη ανασφάλεια. Παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούν ότι μέχρι τον Ιούνιο τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά ταμεία ενδέχεται να έχουν εξαντλήσει τις επιχορηγήσεις του κρατικού προϋπολογισμού για ολόκληρο το έτος.

Πηγή Το Βήμα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΔονΚιχώτης | Μαΐου 8, 2012 10:02 π.μ. | Reply
Ξεκίνησαν οι απειλές πάλι... Δηλαδή δεν θα έχουμε λεφτά για να πληρώσουμε τα δάνεια στο ΔΝΤ; Με μικρό συμμάζεμα κρατικών εξόδων, τα λεφτά φτάνουν για μισθούς και συντάξεις....για πληρωμή του χρέους και των τόκων δεν φτάνουν.
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 10:30 π.μ. | Reply
Αυτοί που λένε αυτά και ότι αν βγεί ο Τσίπρας πρωθυπουργός, από την άλλη μέρα θα τρώμε μόνο παξιμάδια, να τους θυμίσω τους παπούδες τους που έλεγαν "ψωμί κι ελιά και Κώτσο βασιλιά"...
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 10:57 π.μ. | Reply

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΑΛΙ,,,,,,,,
ΚΑΜΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΣΤΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ,,,,,,,,,
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
image description Νατάσσα | Μαΐου 8, 2012 11:00 π.μ. | Reply
Σε καρμπόν τα περνάνε?
Μόνο ο μήνας αλλάζει κάθε φορά.......
image description doctor | Μαΐου 8, 2012 11:29 π.μ. | Reply
Τέρμα το παραμύθι μάγκες. Κόψτε το γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.
Δεν πήρατε το μάθημά σας στις εκλογές;
ΈΛΕΟΣ!
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 11:42 π.μ. | Reply
Συμφωνώ και επαυξάνω παιδιά. Εξ άλλου μόλις αναλάβει ο Τσιπρας ξεκινάνε τα πετρελαιοφόρα από τον Τσάβες με τζάμπα πετρέλαιο.
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 12:04 μ.μ. | Reply
ΕΛΑ ΒΡΕ ΜΗΝ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΣΕΣΤΕ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ,ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΗΣ,ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ,ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ...,ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΜΕΣΑ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ,ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΑ....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΕΒΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ...ΜΕΣΑ ΣΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΑΜΕΣΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ..
image description ASMANIDIS | Μαΐου 8, 2012 12:28 μ.μ. | Reply
και μετά θα ξαναέρθουν οι δύο "μεγάλοι" να μας σώσουν πάλι εεεε????
αν κατάλαβα καλά....
εκτός αν δεν κατάλαβες ότι πληρώνουμε τα τόσα χρόνια κυβέρνησης τους....
ή εκτός αν το "φυσάς" το παραδάκι κ δεν σε πολυνοιάζει κιόλας....
image description evrapt | Μαΐου 8, 2012 12:20 μ.μ. | Reply
Με τη φορολόγηση των καταθέσεων σε ξένες τράπεζες, τον ορθολογισμό των δαπανών και την αναστολή των πληρωμών των δόσεων στους δανειστές, με μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ θα βρεθούν χρήματα για να πληρώσει και το δημόσιο τις οφειλές του σε ιδιώτες και όχι μόνο τους μισθούς...
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 12:29 μ.μ. | Reply
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΦΥΣΟΥΣΑ...ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ,ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..ΑΜΕΣΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.
image description ASMANIDIS | Μαΐου 8, 2012 1:34 μ.μ. | Reply
θα τους δούμε βέβαια κ τους άλλους...αν μπορέσουν βέβαια κάπως να σχηματίσουν κυβέρνηση....το σίγουρο είναι ότι το σχέδιο των "2" με την πολιτική του μνημονίου δεν οδηγεί πουθενά...βέβαια εδώ πιστεύω θα μαστε να κρίνουμε κ τους υπόλοιπους...
image description Ναι Σε Ολα | Μαΐου 8, 2012 1:03 μ.μ. | Reply
ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 1:30 μ.μ. | Reply
Παιδιά το ακούσατε;; Ο Αλέξης χέζει χρυσό και κλάνει διαμαντάκια!!! ΣΩΘΗΚΑΜΕ !!!
image description evrapt | Μαΐου 8, 2012 1:41 μ.μ. | Reply
Το θέμα είναι να τα βρούνε μεταξύ τους, επιμήκυνση μνημονίου, σωστή οργάνωση του κράτους, νόμοι (φορολογικοί κλπ, μακράς διάρκειας με συμφωνία όλων), συμφωνία στη παιδεία, εξωτερική πολιτική ΑΟΖ κλπ...μπορούν..ή μόνο λόγια ήταν ο Τσίπρας και οι λοιποί;
image description JORDAN | Μαΐου 8, 2012 1:00 μ.μ. | Reply
ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!ΑΣ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΟΥΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ,ΟΥΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟ 2004-5-6-7 ΚΤΛ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ "ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ" ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗ Ε.Ε.!ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η Ε.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΔΙΝΕ ΣΩΡΙΔΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΠΑΛΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ 'ΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΣΘΟ 400€!ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ & ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΘΥΣΙΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
image description Eleni | Μαΐου 8, 2012 2:50 μ.μ. | Reply

Είπαν: Κάποτε ήθελα να γίνω άθεος, αλλά τα παράτησα. Δεν έχουν αργίες.
Henry Youngman
image description Tom | Μαΐου 8, 2012 2:09 μ.μ. | Reply
an eisai toso omorfi oso eksipni,prepei na se gnorisw:p
image description spirosp | Μαΐου 8, 2012 3:39 μ.μ. | Reply
Όσο περισσότερο απειλούν... τόσο θα αυξάνεται η οργή του κόσμου....
Και η απάντηση στην κάλπη θα είναι ποιο ηχηρή...
image description spirosp | Μαΐου 8, 2012 4:13 μ.μ. | Reply
Ζούμε σε οικονομικό πόλεμο συμφερόντων... Μην μασάτε... Οι Ευρωπαίοι θα ακολουθήσουν την τακτική του μαστίγιου και του καρότου...
Όταν όμως θα πέφτουν τα Χρηματιστήρια, θα κινδυνεύουν οι δανειστές να χάσουν τα λεφτά του, θα κλυδωνίζονται οι χώρες του Νότου και θα καταρρέει το Ευρώ..., τότε να δείτε οι Ευρωπαίοι πως θα δεχτούν τον Τσίπρα ή τον Καμμένο και θα βάλουν νερό στο κρασί τους.... Πρέπει απλά να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τις διακοπές στην Αράχωβα και να κοιτάξουμε το μέλλον των παιδιών μας. Είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμα...
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 5:08 μ.μ. | Reply
Αυτό με την Αράχωβα και τα συναφή αποτελούν δυστυχώς το σύγχρονο σκεπτικό του Έλληνα...Αν είχαν οι πρόγονοι μας τα ίδια μυαλά με τη δική μας γενιά αυτή τη στιγμή ούτε η σημαία μας δε θα υπήρχε!!Μη μασάτε...παίζουν πολύ βρώμικο παιχνίδι.Κι αν λυγίσει η Ελλάδα θα παίξουν το παιχνίδι τους σε άλλη χωρα...Ας τους δώσουμε ενα γερό μήνυμα!!!!ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ!!!!!
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 5:36 μ.μ. | Reply
ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ.ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ?
image description Dromoooo | Μαΐου 8, 2012 6:52 μ.μ. | Reply
Προσοχή γιατί τώρα που η μπάλα βρήκε κατηφόρα όσο περνάει ο καιρός η ταχύτητα θα μεγαλώνει. Στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρχει ΝΔ-πασοκ.
Άδωνι.. κλείσε εισιτήριο για ζουαζιλάνδηηηη.
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 7:35 μ.μ. | Reply
ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΥΠΟΘΥΜΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ . ΜΗ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ.
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 7:28 μ.μ. | Reply
ΜΑ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΑΥΤΩΝ(ΚΑΤΑΝΟΜΗ)
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 7:54 μ.μ. | Reply
ΣΩΣΤΑ , ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 7:42 μ.μ. | Reply
ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΑΚΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ,ΑΤΥΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ..
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 7:13 μ.μ. | Reply
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 7:54 μ.μ. | Reply
ΕΩΣ ΤΙΝ ΙΟΥΝΙΟ
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 7:24 μ.μ. | Reply
ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΕΩΛΥΣΙΑ????
image description Your Name | Μαΐου 8, 2012 7:59 μ.μ. | Reply
ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ...
image description Your Name | Μαΐου 9, 2012 12:49 π.μ. | Reply
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(που επιδιώκει ο Τσιπρας) ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ...ΕΝΑ
ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ(δηλαδη μέσα στον Γκρεμό,ΣΥΡΙΖΑ στον πάτο).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο