Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση σχετικά με την ημερίδα της Ε.Φ.Ε.Ε. Α.-Π. της 14ης Μαίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Απ.Αναγ.Μον. Πρωτ. Αθηνών 5581/2009 ΑΜ: 27961/Ειδ. 5968/2009
Ρεθύμνης 17 Τ.Κ. 185-33 Πειραιάς – E-mail: [email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 14ης ΜΑΙΟΥ 2012

Πειραιάς, 7 Μαίου 2012
   
Αγαπητοί συνάδελφοι,
σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας σχετικά με την διοργάνωση ημερίδας – συζήτησης την 14η Μαίου 2012. Η αθρόα συμμετοχή σας είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πλέον κενές θέσεις. Πλέον τούτου όμως αναδεικνύεται, με εμφατικό τρόπο,  η αναγκαιότητα να συνεχισθεί η δύσκολη προσπάθεια, που στοχεύει στην επαγγελματική μας επιμόρφωση. Μιας επιμόρφωσης προερχόμενης από γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, μετάδοσης γνώσης και διαλογικής συζήτησης, και μακριά από την παθητική αποστήθιση νόμων και εγκυκλίων.
   
Η δύσκολη προσπάθεια που ξεκινάμε, στην οποία μοναδικός αρωγός δεν είναι κανένας άλλος παρά η μεγάλη εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας, δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το «ποιο ποσό μπαίνει σε ποιο κουτάκι – κωδικό». Γιατί τότε απλά θα έχει αποτύχει παταγωδώς. Ευελπιστούμε και στοχεύουμε, οι ημερίδες μας να συμβάλλουν  στον εμπλουτισμό των γνώσεων και στην αφύπνιση της κριτικής και αναλυτικής σκέψης όλων μας.
   
Και πάλι νιώθουμε υποχρεωμένοι να σας ευχαριστήσουμε και σκεφτόμαστε, πλέον, να επαναλάβουμε την ημερίδα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με εκτίμηση,

Το Δ. Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε. Α.-Π.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο