Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες της εφορίας

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων αναμένεται να είναι σε θέση μέχρι τα τέλη του 2013

Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) αναμένεται να αναβαθμισθεί στα τέλη του 2013 από κέντρο επεξεργασίας δεδομένων σε κέντρο επεξεργασίας πληροφοριών και εξυπηρέτησης πολιτών.

Μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, για το οποίο έχει ήδη προκηρυχθεί διαγωνισμός από το υπουργείο Οικονομικών, θα παρέχεται άμεση και πλήρη πληροφόρηση των συναλλασσόμενων επιχειρήσεων και πολιτών με το υπουργείο Οικονομικών, με όλα τα προσφερόμενα μέσα, ήτοι μέσω τηλεφωνίας, e- mail, sms,web, portal, FAX, κανονικού ταχυδρομείου, κ.α.. 

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων αναμένεται να είναι σε θέση μέχρι τα τέλη του 2013 να παρέχει τις εξής νέες ψηφιακές υπηρεσίες: Taxisphone μέσω Web, υποδοχή καταγγελιών (π.χ. προς ΣΔΟΕ), παραλαβή αιτήσεων και έκδοση πιστοποιητικών, προσωποποιημένη πληροφόρηση, ταυτοποίηση φορολογουμένου μέσω τηλεφώνου, πληροφορίες εκκαθάρισης μέσω τηλεφώνου, πληροφορίες για μονάδες του υπουργείου Οικονομικών, κ.α..

Με τις εν λόγω υπηρεσίες εκτιμάται πως θα αυξηθεί η είσπραξη εσόδων του Δημοσίου, ενώ θα περιορισθούν οι επισκέψεις των πολιτών στις ουρές των εφοριών.Πηγή: Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ | Μαΐου 3, 2012 1:54 μ.μ. | Reply
ΜΑ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ SOFTWARE KAI HARDWARE.
ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΣ ΔΥ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΑΓΕΝΕΙΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΒΑΡΕΜΑΡΑ,ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ,ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ....
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ..ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥ ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ....ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΣΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΔΟΥΥΥΥΥΥ
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 1:46 μ.μ. | Reply
ΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΔ ΔΟΥ ΑΥΓΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ Θ Α ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΥΤΗ ΜΑ ΤΙ ΜΥΤΗ..
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 1:13 μ.μ. | Reply
Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων
ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΗΤΗΣΗ??ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΝ???
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 1:35 μ.μ. | Reply
ΑΚΡΙΒΩΣ,ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΝ.ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ ΜΚΡΟΕΜΠΟΡΟ,ΜΙΚΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ,ΕΙΛΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΖΟΥΝ,ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ,ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΡΑΔΕΣ ΓΛΥΦΤΕΣ..
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 1:14 μ.μ. | Reply
ΠΩ ΠΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ...ΜΑΣ ΨΑΡΩΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 1:07 μ.μ. | Reply
πληροφορίες εκκαθάρισης μέσω τηλεφώνου.... ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ??? ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ... ΟΝΕΙΡΩ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ...
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 1:07 μ.μ. | Reply
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ...ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΡΩΣΑΜΕ
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 1:34 μ.μ. | Reply
Αυτές,μετά τις εκλογές..
image description Εφοριακός-ΠΑΣΟΚ | Μαΐου 3, 2012 1:26 μ.μ. | Reply
Άντε να γίνει και αυτό για να έχουμε την ηρεμία μας να παίζουμε πασιέντζα στους υπολογιστές και να παραγγέλνουμε κανένα σουβλάκι στην εφορία παίζοντας τάβλι και πίνοντας κανένα κρασάκι. Γιατί νυστικό αρκούδι δεν χορεύει. Μετά δεν θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε τον τακτικό έλεγχο σε λογιστές που δεν κόβουν απόδειξη, συνηθησμένο βλέπετε από τις εποχές της Νέας Δημοκρατίας. Κομμένα αυτά τώρα! Όλοι στην δουλειά ! ΠΑΣΟΚ, δύναμη αλλαγής για την Ελλάδα της νέας εποχής!
image description ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ | Μαΐου 3, 2012 8:24 μ.μ. | Reply
Συνάδελφε εφοριακέ (;) ελπίζω να κάνεις πλάκα, διαφορετικά δεν εξηγούνται αυτά που γράφεις, εκτός αν έχεις κατεβάσει τα τσιπουράκια σου. Εύγε....
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 1:41 μ.μ. | Reply
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ...
ΑΜΕΣΑ ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ,ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 1:43 μ.μ. | Reply
ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ...
image description ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ | Μαΐου 3, 2012 2:00 μ.μ. | Reply
ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 300 ΕΥΡΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΣΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.
image description ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ | Μαΐου 3, 2012 2:37 μ.μ. | Reply
ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΠΑΣΟΚΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ? ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΠΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΣΒΗΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ? ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
image description ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ | Μαΐου 3, 2012 2:10 μ.μ. | Reply
παιδιά ψυχραιμία. οι υπάλληλοι , οι δημόσιοι, είναι το σλόγκαν της προπαγάνδας που μας πασάρουν ότι αυτοί φταίνε ι για όλα τα δεινά. αλλά και οι " λαθρομετανάστες". την μεγάλη παρασκευή κάποιοι σταύρωναν τον χριστό. "' έτσι μας λέει η χριστιανική μυθολογία" . αλλά τώρα ανακάλυψαν τους γραμματείς και τους φαρισαίους υποκριτές. αυτοί που φταίνε και μένουν πάντα στην αφάνεια, ( εφοπλιστές, τραπεζίτες, μεγαλέμποροι, μεσάζοντες, μονοπώλια, πολυεθνικές, πλούσιοι, δηλαδή το 3-5% του πληθυσμού. μας βρήκαν μπόσικους και με "λάσκα" στην προπαγάνδα τους και μας είπαν ότι φταίνε οι δημοσιοι υπάλληλοι. για να μην δούμε ότι το πολύ το χρήμα το "ματζάρε" και η λαμογιά είναι εκεί. σε αυτα τα σκουπίδια της κοινωνίας, οι οποίοι είναι άχρηστοι. οπως αποδείχθηκε ότι ήταν αχρηστοι και οι αυτοκράτορες, και οι βασιλιάδες. λοιπόν πατριώτες ψυχραιμία, και μην τσιμπάτε στα κόλπα των αφεντικών μας. αντε και καλό ψηφο, στην καρδιά όμως να χτυπήσει του τέρατος αυτού. οι μέρες που θάρθουν, θα φέρουν συγκρούσεις, να είμαστε ικανοί οι εργαζόμενοι, άνεργοι και απλήρωτοι, να νικήσουμε τα θηρία. τους καπιταλιστές, τους καπιταλιστές, τους καπιταλιστές, .....τους καπιταλιστές, τους καπιταλιστές τους ληστές...........................................
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 3:03 μ.μ. | Reply
Συμφωνώ με μια διαφορά. Τον ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔ και κάθε ρουσφετολόγο εφοριακό δεν τον βάζω στο ίδιο τσουβάλι με τον λαθρομετανάστη. Ο πρώτος πράττει εν πλήρη γνώσει. Μήπως πρέπει να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του? Ας κάνουμε την αρχή τώρα. Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο σοφός λαός
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 3:26 μ.μ. | Reply
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ
image description Ναι Σε Ολα | Μαΐου 3, 2012 4:57 μ.μ. | Reply
Πάντος ήτε το θέλουμε ήτε όχι άν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων δεν γυρίσουν στα επιπεδα του 2009 (εκτός απο τους διευθυντάδες και λοιπους προισταμένους),τα καταστήματα με την επωνυμία ``ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ`` θα κατακλύσουν την αγορά,και αυτά τα καταστήματα συνήθος δεν είναι πελάτες μας.
τα χρήματα που κόβονται απο τους υπαλληλους και ιδιωτικους και δημόσιους
λοιπουν απο την αγορά .Αν δεν υπάρχει κόσμος να καταναλώσει δεν θα υπάρχει λόγος και να παράγουμε. Ας παμε όλοι δημοσιοι και ιδιωτικοι στα 300Ε για να γεμίσουν οι τσέπες μας λεφτά.Οχι στη μονιμότητα των Δ.Υ.,ΝΑΙ στον έλεγχο (πώς μπήκαν) και αξιολόγιση,ΝΑΙ στο να τους κάνεις παραγωγικούς ομως όχι στη μειωση μισθων που βοηθουν στην οικονομία μας
γιατι για κάθε 100ε τα 80 γυρίζουν πίσω στο κράτος.
image description ΛΕΥΤΕΡΗΣ | Μαΐου 3, 2012 5:00 μ.μ. | Reply
ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ................. ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ......... ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ..... ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ (ΤΖΑΚΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ !!!! ( ΚΩΣΤΑ-ΓΙΩΡΓΟ-ΑΝΤΩΝΗ-ΚΥΡΙΑΚΟ-ΝΤΟΡΑ-ΠΑΝΟ)
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο