Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η Οικονομική Αστυνομία θέλει να γίνει ΣΔΟΕ

Η Οικονομική Αστυνομία θέλει να γίνει ΣΔΟΕ

Σχέδιο για την υποκατάσταση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος από την Οικονομική Αστυνομία επεξεργάζεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που όπως φαίνεται θέλει να αναλάβει ενεργότερο ρόλο στη σύλληψη της φοροδιαφυγής.

Εκτός από τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για κατάργηση του ΣΔΟΕ και επέκταση της Οικονομικής Αστυνομίας, υπάρχει σχέδιο υπουργικής απόφασης που προβλέπει την αναβάθμιση της Οικονομικής Αστυνομίας, η οποία θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία του ΣΔΟΕ και τις εκθέσεις ελέγχου ανά πάσα στιγμή.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ Οικονομικής Αστυνομίας και ΣΔΟΕ με ορατό πλέον τον κίνδυνο να σταματήσουν οι έλεγχοι και οι συλλήψεις με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει τη δεδομένη στιγμή που η ανάγκη για σύλληψη της φοροδιαφυγής είναι επιτακτική. Στελέχη του ΣΔΟΕ αναρωτιούνται για το σχέδιο υπουργικής απόφασης (η οποία δεν έχει υπογραφεί από τον υπουργό Οικονομικών), δεδομένου ότι η Οικονομική Αστυνομία δεν γνωρίζει τη διαδικασία των ελέγχων. Επίσης αναφέρουν ότι η Οικονομική Αστυνομία διενεργεί μόνο συλλήψεις κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, οι οποίες βασίζονται στις εκθέσεις ελέγχου του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει στη διάθεσή της η «Κ» «το προσωπικό τής υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας ενεργώντας προκαταρκτική εξέταση ή προανάκριση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της έχει δικαίωμα άμεσης πρόσβασης στα αρχεία κάθε υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με τα οριζόμενα στην απόφαση».

Επίσης το σχέδιο υπουργικής απόφασης προβλέπει τα εξής:

– Η πρόσβαση του προσωπικού της Οικονομικής Αστυνομίας στα ηλεκτρονικά αρχεία του υπουργείου Οικονομικών πραγματοποιείται με απευθείας διασύνδεση σ’ αυτά μέσω ηλεκτρονικού ασφαλούς συστήματος επικοινωνίας, το οποίο λειτουργεί με μέριμνα της διεύθυνσης πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, του τμήματος μελετών της υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου Οικονομικών.

– Η πρόσβαση σε κάθε άλλη μορφής αρχεία, ηλεκτρονικά ή μη των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, για τα οποία δεν υπάρχει δυνατότητα απευθείας διασύνδεσης, πραγματοποιείται με την έκδοση ειδικού υπηρεσιακού σημειώματος, το οποίο υπογράφεται από τον διευθυντή της Οικονομικής Αστυνομίας ή άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Τα αιτούμενα στοιχεία χορηγούνται εντός προθεσμίας 10 ημερών από την υποβολή του αιτήματος. Σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις η χορήγηση των αιτούμενων στοιχείων πραγματοποιείται άμεσα.

– Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών ενημερώνουν την Οικονομική Αστυνομία για θέματα που αφορούν την εφαρμογή της φορολογικής και τελωνειακής νομοθεσίας με κοινοποίηση των σχετικών διατάξεων (εγκύκλιοι αποφάσεις).

– Η οικονομική αστυνομία με την ολοκλήρωση της προανάκρισης ή της προκαταρκτικής εξέτασης ή των ερευνών που διενέργησε για φορολογικά και τελωνειακά αδικήματα, εφόσον προκύπτουν παραβάσεις ενημερώνουν άμεσα τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

– Η γνωστοποίηση των παραβάσεων γίνεται με τη διαβίβαση στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών των αναγκαίων στοιχείων.

– Οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών θα ενημερώνουν την Οικονομική Αστυνομία για την επιβολή ή μη των κυρώσεων καθώς και για το ύψος ή τη διάρκεια αυτών.

– Οταν διενεργείται ταυτόχρονα έλεγχος της Οικονομικής Αστυνομίας και υπηρεσιών του υπουργείου οικονομικών σε μία επιχείρηση για το ίδιο αντικείμενο, προηγείται η υπηρεσία που διενεργεί προανάκριση ή προκαταρκτική εξέταση.

– Για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει ως προς την αρμοδιότητα, θα ενημερώνεται ο εισαγγελέας ο οποίος θα αποφαίνεται σχετικά.


Πηγή Καθημερινή
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 11:58 π.μ. | Reply
Έτσι αφού το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τελείωσε επιτυχώς την κύρια δουλειά του, εξαφανίζοντας την εγκληματικότητα από την χώρα και όλοι κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια στα σπίτια μας, με την ίδια μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα που το διακρίνει θα εξαφανίσει και την φοροδιαφυγή.... Μετά κύριε υπουργέ μπορείτε να αναλάβετε και την υγεία, και εκεί έχουμε ένα θεματάκι να λύσουμε....
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 11:38 π.μ. | Reply
Επισκέπτες

Καταχωρήθηκε Σήμερα, 10:33 πμ
ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕ ΟΙΚ.ΕΤΟΥΣ 2012 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ 31/12/2012.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΙΕΣΤΕ ΤΩΡΑ,ΠΡΟΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ...
ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 31/07/2012.ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗ,ΧΡΟΝΟΣ,ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΘΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΑΙΕΥΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΡΘΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΣΩΑΣ.ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΜΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ,ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ,ΝΟΜΩΝ,ΦΟΡΩΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΟΞΥΝΘΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ.
ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΑ....ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ...ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΩΡΙΜΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΟΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ..
image description Καλάααααα | Μαΐου 5, 2012 5:39 μ.μ. | Reply
Ρε αν δεν το καταλάβατε σε λίγο θα μας πετάξουν εξω, το Ε9 στους συμβολαιογράφους λέει, τις συναλλαγές στην τράπεζα πληρώνοντας προμήθειες κάτι 15άρια, τις υποθεσεις εφοριας στα ΚΕΠ, σε λίγο θα μας μεινει μονο η ευθυνη και η δουλεια θα παει σε αλλους.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Υποχρεωτικός λογιστής για ΟΛΑ ασχετως ποσών.
Συναλλαγές μεσω λογιστών, μητρώο, Μ1, τα πάντα με ευθύνη και υπογραφή.
καμμία δήλωση εισοδήματος χωρίς υπογραφή λογιστή
ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΞΕΡΟΥΜΕ - ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
Μόνο οργάνωση δεν έχουμε αλλά αυτό αλλάζει εύκολα.
ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 11:14 π.μ. | Reply
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΩ!!
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ , ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΡΥΘΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ . ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΦΟΥΓΓΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ!!!
image description trapezokomos | Μαΐου 3, 2012 3:04 μ.μ. | Reply
εχεις μεγάλο δίκιο.το μοναδικό που μας σώζει είναι το γεγονός πως τα μικρά γραφεία ξέρουν καλύτερα τι τραβάει ο καθένας και δεν αντιμετωπίζουμε τον πελάτη σαν λεφτά στο σακούλι ή σαν αριθμο.έχουμε όλοι καλες προσωπικές σχέσεις με τους περισσότερους με αποτέλεσμα να δίνουμε πάντα το κάτι παραπάνω στις υπηρεσίες μας.εαν δούλευα ως λογιστής σε ένα μεγάλο λογιστικό γραφείο σαν υπάλληλος ανάθεμα εαν καθόμουν να ακούω τον πονο του καθενός και να βοηθούσα.θα κοιτούσα το ρολόι πότε να σχολάσω...
image description ΚΑΛΑΑΑΑΑ | Μαΐου 5, 2012 5:06 μ.μ. | Reply
Δε γίνεται αυτό που γράφεις. ΑΛΛΟ να μαζέψεις το εμπόρευμα και να στήνεις μονοπώλιο και άλλο να ελεγχεις και να χειρίζεσαι μεγάλο πληθος επιχειρήσεων. Αργά ή γρήγορα ο γίγαντας θα πέσει χάρη σε ένα μυρμηγκάκι... Πολύ απλά, εχοντας 300 πελάτες μετα βίας μπορείς να κάνεις κουμάντο στο προσωπικό σου και να ελέγξεις τι κάνει ο καθένας για κάθε πελάτη. Πόσο "μεγάλο" γραφείο μπορεί να υπάρξει; με 1000? με 10.000 πελάτες; Ε, απλά, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο υπάλληλος παίρνει τους "δικούς του" και ανοίγει άλλο γραφείο. Πάντα έτσι γινόταν και θα συνεχίσει. ΠΟΥΛΑΣ ΜΥΑΛΟ, ΟΧΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
image description Pedro | Μαΐου 3, 2012 4:40 μ.μ. | Reply
Είχαμε τους μπάτσους, τους νερόμπατσους (λιμενικό), τους δημοτικόμπατσους.......αυτά τα ψώνια πως θα τα λέμε τώρα?
image description ανωνυμος | Μαΐου 3, 2012 4:22 μ.μ. | Reply
Ευχομαι η Οικονομικη Αστυνομια να μην γινει ΣΔΟΕ
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 4:02 μ.μ. | Reply
TROBOCOPS
image description Συμέλα_________ | Μαΐου 3, 2012 5:59 μ.μ. | Reply
κάποιος να πάει το Χρυσοχοίδη σπίτι του επειγόντος.Καποιος να του πει να γυμνάσει τους μπατσους κι ας αφήσει τα σπουδαία για άλλους.Ανόητος πραγματικά ο υπερφιλόδοξος πόντιος με τους 4 γάμους.
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 6:30 μ.μ. | Reply
Μα τι θα γίνει τέλος πάντων; Στρατιωτικοποίηση και των οικονομικών υπηρεσιών; Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη! Αυτόςπου δεν είχε χρόνο να διαβάσει το μνημόνιο αλλά το υπέγραψε και το ψήφισε την εποχή εκέινη τι έκανε;. Επεξεργαζόταν την στρτιωτικοποίηση του ΣΔΟΕ; Επειδή όλα δείχνουν οτι θα είμαστε καλύτερα χωρίς τον Χρυσοχοίδη ας τον συνταξιοδοτήσουμε (αυτόν και το κόμμα του και τα συνεταιράκια του της Ν.Δ) μεθαύριο στις 6 Μάη.
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 6:43 μ.μ. | Reply
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!! ΔΟΣΕ!!!
image description Your Name | Μαΐου 3, 2012 10:06 μ.μ. | Reply
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.
image description Your Name | Μαΐου 4, 2012 10:47 π.μ. | Reply
Για όσους προτρέχουν να βγάλουν συμπεράσματα και να εκφέρουν αβίαστα απόψεις, θα πρέπει να γνωρίζουν οτι η οικονομική αστυνομία δεν απαρτίζεται από ανίδεους αστυνομικούς αλλά από οικονομολόγους με πτυχία, μεταπτυχιακά και εργασιακή εμπειρία (ήταν προυπόθεση άλλωστε για την πρόσληψή τους) σε αντίθεση με τους ΣΔΟΙΤΕΣ που έχουν μόνο απολυτήριο λυκείου. Λοιπόν, λαμόγια, τέλος οι δοσολειψίες με τα γατάκια του ΣΔΟΕ... Είμαι περίεργος να δω πόσους από αυτούς που κάνουν σχόλια θα τους δούμε να μπαίνουν δεμένους στη ΓΑΔΑ
image description Your Name | Μαΐου 4, 2012 12:18 μ.μ. | Reply
Μάλιστα. Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση περί μορφωτικού επιπέδου. Τώρα μου έφυγαν όλες οι αμφιβολίες που είχα. Για εξηγησέ μας τώρα γιατί δεν πάνε πρώτα να συλλάβουν αυτούς στο ΣΔΟΕ που τα παίρνουν χοντρά όπως αναφέρεις? ...Νιώθω σα να βλέπω να τσακώνεται ο ΒΕνιζέλος με τον ΣΑμαρά για το ποιος θα σώσει τη χώρα καλύτερα.
image description Your Name | Μαΐου 5, 2012 6:43 π.μ. | Reply
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΩΝ ΥΠΆΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΊΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΚΛΆΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΈΝΗ ΓΝΏΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΙΈΤΑΙ ΜΟΝΌ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ.
image description Your Name | Μαΐου 4, 2012 1:40 μ.μ. | Reply
Προς απάντηση σας έχω να επισημάνω οτι σκοπός της διευκρίνησής μου δεν ήταν να εκθειάσω τους μεν και να αμαυρώσω τους δε!!Απλώς είναι άδικο να χαρακτηρίζετε μια νέα υπηρεσία χωρίς να υπάρχει γνώση του αντικειμένου της αλλά και των ανθρώπων που την απαρτίζουν και στην τελική να τη συγκρίνουν με μια υπηρεσία που λειτουργεί 40 χρόνια μονοπωλιακά με ό,τι συνεπάγεται αυτό(που μεταξύ μας....όλοι γνωρίζουμε)!!!!! Τώρα όσον αφορά στον έλεγχο τον ΣΔΟΙΤΩΝ αρμόδια είναι η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων αλλά και η νεοσύστατη υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων του Υπουργείου Οικονομικών (λειτουργεί από 16/4/12). Αν μη τι άλλο, ο καιρός θα δείξει την αποτελεσματικότητα της Οικονομικής Αστυνομίας. Ας ληφθεί όμως υπόψη (και ολοκληρώνω με αυτό) οτι το ανθρώπινο δυναμικό της Οικονομικής Αστυνομίας είναι άνθρωποι νέοι που προέρχονται από τον στίβο του ιδιωτικού τομέα οπότε και δεν έχουν καεί από την δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία και έχουν βιώσει στο πετσί τους το σαθρό σύστημα!!!Για νέο αίμα δεν κάνουμε λόγο όλοι;;;;Γιατί να είμαστε καταγγελτικοί πριν δείξουν τι αξίζουν;;;
image description Your Name | Μαΐου 4, 2012 2:06 μ.μ. | Reply
Σας ζητάμε συγνώμη!
Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500)
Κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη διεύθυνση (URL) ή τον εξυπηρετητή δικτύου εμποδίζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε αργότερα.
Σας ευχαριστούμε

image description Your Name | Μαΐου 4, 2012 3:53 μ.μ. | Reply
Σχολιάστε
image description Your Name | Μαΐου 4, 2012 3:52 μ.μ. | Reply
ο φασισμος του χρυσοχοιιδη ειναι σε ολα τα επιπεδα...αλλα και της ηγεσιας του ΥΠ.ΟΙΚ...συναδελφοι ας διωξουμε επιτελους τους νταβατζηδες του κλαδου μας..
ας διεκδικησουμε ανθρωπινες συνθηκες ζωης...γιατι το δεκεμβρη ερχεται το νεο taxis..εαν απεργησουμε δεν θα παρουν ουτε σαλιο...ή ανθρωπινες συνθηκες ή απεργια
image description Your Name | Μαΐου 5, 2012 9:24 π.μ. | Reply
ΕΛΠΙΖΩ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ,ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΛΕΠΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΠΤΕΣ ΒΡΙΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΔΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΔΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...ΚΤΛ,ΚΤΛ...
image description Your Name | Μαΐου 5, 2012 9:39 π.μ. | Reply
ΠΡΩΗΝ ΥΠΥΡΓΟΙ,ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ,ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΥΤΓΩΝ,ΒΥΛΕΥΤΑΔΩΝ
image description Your Name | Μαΐου 5, 2012 2:42 μ.μ. | Reply
Και έλεος πια με τις ταμπέλες!!Ακούμε αστυνομιά και αμέσως καρφιτσώνουμε τίτλους όπως φασισμός, χουντοποίηση κτλ κτλ, Σε όλους τους κλάδους υπάρχουν τόσο ανθρωποι σωστοί όσο αναπόφευκτα υπάρχει και η φύρα!! Γιατί να μην θεωρηθεί φασίστας εκείνος που a priori και τελείως προκατειλημμένα χαρακτηρίζει καταστάσεις και βγάζει συμπερασματα;;!!
image description Your Name | Μαΐου 6, 2012 2:14 μ.μ. | Reply
Σχολιάστε
image description Your Name | Μαΐου 6, 2012 2:53 μ.μ. | Reply
λοιπον επειδη γνωριζω καποια ατομα που εχουν επιτυχει στον διαγωνισμο ,σας λεω πως ουδεμια σχεση εχουν με τον φορολογικό έλεγχο. αλλο η σύλληψη κ η ανάκριση κ άλλο ο φορολοφικός έλεγχος. στο υπουργειιο οικονομικών υπάρχουν αρκετοί νέοι που δεν εχουν μόνο πτυχία ,αλλά εχουν επιτυχει με γραπτο διαγωνισμό ασεπ, που αντί να τους αξιοποιησουν στο σδοε κ στον τακτικό ελεγχο αναλ'ωνονται στα ταμεία των εφοριών.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο