Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σιωπηρή παράταση για ρύθμιση οφειλών στα Ταμεία

Σιωπηρή παράταση για ρύθμιση οφειλών στα Ταμεία

«Ανοικτό» αφήνει ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης το ενδεχόμενο επίσημης παράτασης έως τις 31 Μαΐου με νομοθετική ρύθμιση ή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα κυρώσει η επόμενη Βουλή.

Την παράταση έως τις 31 Μαΐου της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στα Ταμεία για τη ρύθμιση οφειλών -με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ή νομοθετική ρύθμιση που θα κυρώσει η επόμενη Βουλή- εξετάζει στο... παρά πέντε των εκλογών και υπό την πίεση αιτημάτων των μικρομεσαίων εργοδοτών, η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Το ενδεχόμενο αυτό άφησε «ανοικτό» χθες, μιλώντας στην «Η», ο υπουργός Γ. Κουτρουμάνης ενώ κορυφαία στελέχη των μεγάλων Ταμείων υπογραμμίζουν ότι, σε κάθε περίπτωση, θα ισχύσει σιωπηρή παράταση μετά την εκπνοή της προθεσμίας της 30ής Απριλίου που έδωσε ο νόμος.

Την παράταση ζήτησε, με επιστολές στο υπουργείο και στους διοικητές του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου με δεδομένη την αντίστοιχη παράταση η οποία έχει δοθεί για τα ληξιπρόθεσμα χρέη. Οπως τονίζεται στην επιστολή:

Αρκετοί επιχειρηματίες, μεταξύ αυτών και πολυάριθμοι έμποροι, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας δεν μπόρεσαν άμεσα να προβούν στις αναγκαίες ενέργειες που απαιτεί η υπαγωγή στη ρύθμιση.

Η πραγματοποίηση των εκλογών έχει βγάλει την αγορά από τους κανονικούς της ρυθμούς επηρεάζοντας αρνητικά την αγοραστική κίνηση.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Μαΐου 2, 2012 12:52 μ.μ. | Reply
ΤΟΣΟ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο