Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Tαχυδρομικό Ταμιευτήριο: Κατατέθηκε το ενημερωτικό δελτίο

Κατατέθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες της H On Line- στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το επίσημο ενημερωτικό δελτίο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για την είσοδο στο Χρηματιστήριο...

Κατατέθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες της H On Line- στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το επίσημο ενημερωτικό δελτίο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για την είσοδο στο Χρηματιστήριο.

 Όπως είχε ήδη γράψει η H οn Line από την περασμένη Δευτέρα, μετά και την κατάθεση του ενημερωτικού δελτίου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για εισαγωγή του ΤΤ στο ΧΑ, έως τις 28 Μαίου.

Η δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή ποσοστού 25% των μετοχών του ΤΤ στο Χρηματιστήριο Αθηνών αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του Μαίου.

Τα έσοδα που θα εισπράξει το Δημόσιο από την μετοχοποίηση του ΤΤ θα αγγίξουν τα 400 εκατ ευρώ.

Την ίδια στιγμή το οικονομικό επιτελείο προωθεί την αμοιβαία ανταλλαγή ποσοστού 10% μεταξύ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των Ελληνικών Ταχυδρομείων και τα έσοδα από την εν λόγω κίνηση θα ξεπεράσουν τα 150 εκατ ευρώ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο