Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οι Anonymous κατά του υπουργείου Οικονομικών

Κυβερνο-επίθεση κατά του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους πραγματοποίησαν οι υποστηρικτές της χακτιβιστικής ομάδας Anonymous πριν από μερικές ημέρες, αντλώντας πλήθος πληροφοριών.

Κυβερνο-επίθεση κατά του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους πραγματοποίησαν οι υποστηρικτές της χακτιβιστικής ομάδας Anonymous πριν από μερικές ημέρες, αντλώντας πλήθος πληροφοριών. 

Οι άγνωστοι χάκερς άντλησαν και εξέθεσαν απόρρητα αρχεία που αφορούν εξ ολοκλήρου τη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής και συγκεκριμένα αρχεία της Γενικής Διεύθυνσης Θησαυροφυλακίου και Προϋπολογισμού και αρχεία της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων. 

Μεγάλος αριθμός αρχείων που διέρρευσαν φαίνεται να έχει να κάνει με στοιχεία εταιρειών που έχουν κάνει αίτηση για να εγγυοδοτηθούν από το Δημόσιο προκειμένου να πάρουν δάνειο από τράπεζες. 

Από το υπουργείο Οικονομικών επιβεβαιώνουν ότι ο server του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους δέχθηκε «επίθεση» από χάκερς χωρίς όμως να δίνουν περισσότερα στοιχεία για έγγραφα που έχουν αντιγραφεί και δημοσιευθεί στο διαδίκτυο ή για άλλα τα οποία τυχόν έχουν «αλλοιωθεί». Το μόνο που αναφέρουν από το υπουργείο είναι ότι διεξάγεται έρευνα από την αρμόδια διεύθυνση του ΓΛΚ. 

Από τα αρχεία που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο προκύπτει ότι αυτά περιέχουν στοιχεία εταιρειών οι οποίες έχουν υποβάλει αίτηση για να λάβουν δάνειο με την εγγύηση του δημοσίου.Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Απριλίου 24, 2012 12:37 μ.μ. | Reply
Αφού δεν είμαστε για ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Είμαστε για χαρτούρα, ουρές και γραφειοκρατία.

Πριν λίγες μέρες κάποιο μέλος του forum έμπαινε στο taxis και του εμφάνιζε στοιχεία άλλου φορολογούμενου.
image description Your Name | Απριλίου 24, 2012 12:51 μ.μ. | Reply
Δεν μπορούνε να διασφαλίσουν την ομαλή υποβολή δηλώσεων.
Φανταστείτε στα θέματα ασφάλειας τι γίνεται... και για να δούμε πόσο κόστισε το όλο project. Πόσο;
image description Your Name | Απριλίου 24, 2012 12:06 μ.μ. | Reply
XA XA ΣΩΣΤΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ DELETE ΟΛΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΑ
image description SOYLA | Απριλίου 24, 2012 12:55 μ.μ. | Reply
Και για να μην ξεχνιόμαστε, η πύλη του ΦΠΑ για άλλη μια φορά είναι εκτός λειτουργίας.... Τυχαίο;;;; Λες να μπήκανε και εδώ;;;
image description Your Name | Απριλίου 24, 2012 1:20 μ.μ. | Reply
Failure of server APACHE bridge

Aυτο βγαζει τωρα το gsis στο ΦΠΑ??????????????????
image description Your Name | Απριλίου 24, 2012 1:31 μ.μ. | Reply
Failure of server APACHE bridge:

No backend server available for connection: timed out after 10 seconds or idempotent set to OFF.
Build date/time: Oct 28 2009 23:22:51

Change Number: 101
image description stelios | Απριλίου 24, 2012 1:30 μ.μ. | Reply
Failure of server APACHE bridge:

No backend server available for connection: timed out after 5 seconds or idempotent set to OFF.
Build date/time: Oct 28 2009 23:22:51

Change Number: 101
image description Your Name | Απριλίου 24, 2012 1:13 μ.μ. | Reply
ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΝ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΧΝΕ ΑΠΛΙΚΕΙΣΟΝ.

image description Your Name | Απριλίου 24, 2012 2:00 μ.μ. | Reply
Α ΡΕ ΤΣΕΚ ΜΑΣΙΝ ΠΟΥ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...
image description gkazan | Απριλίου 24, 2012 8:21 μ.μ. | Reply
Ο τίτλος και μόνο αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να δείξει κάποιος το κλίμα στην χώρα μας... όμως από την ανάποδη: Το Υπουργείο Οικονομικών κατά των ανωνύμων (ημών). Υ.Γ. Λέτε να βγεί ο άλλος τρόμπας ο Σαχινίδης και να πει οτι τώρα χάθηκαν ΚΑΙ τα ηλεκτρονικά αντίγραφα των εγγράφων που δικαιώνουν την Ελλάδα στις διεκδικήσεις Γερμανικών αποζημιώσεων;; Ή μήπως τα στοιχεία για ΟΛΑ τα ΠΑΣΟΚΟ-ΝΔΟ σκάνδαλα των τελευταίων 40 ετών;;; ΚΡΕΜΑΛΑ-ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΛΕΠΙΔΑ-ΑΣΒΕΣΤΗ και ένα ΛΑΚΚΟ.
image description Your Name | Απριλίου 25, 2012 9:35 π.μ. | Reply
Κάθε κλοπή θα αποδίδεται πλέον στους Αnonymous........ Για το γεγονός ότι το σύστημα(που μας κόστισε εκατομμύρια) είναι διάτρητο κανείς δεν είναι υπεύθυνος;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο