Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Χίλιες επιχειρήσεις την εβδομάδα βάζουν «λουκέτο»

Χίλιες επιχειρήσεις την εβδομάδα βάζουν «λουκέτο»

Δραματικά τα στοιχεία της Κομισιόν με αφορμή την επίσκεψη επιτρόπου στην Αθήνα

Λουκέτο σε 1.000 περίπου επιχειρήσεις εβδομαδιαία εκτιμά για το πρώτο εξάμηνο του 2012 η Κομισιόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του Επιτρόπου για τη Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα, Αντόνιο Ταγιάνι, στην Αθήνα.
 
Στόχος της επίσκεψης του κ. Ταγιάνι είναι η περαιτέρω αξιοποίηση κοινοτικών εργαλείων για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κομισιόν, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο Α. Ταγιάνι θα είναι οι κύριοι ομιλητές σε συνέδριο που πραγματοποιείται στην Αθήνα με αντικείμενο την ανάπτυξη στην Ελλάδα, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη.
 
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σημειώνει ακόμη ότι έξι στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα γνώρισαν επιδείνωση της κερδοφορίας τους το 2011, σε σχέση με το 2010, ενώ χάθηκαν 150.000 θέσεις εργασίας.

Πηγή newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Απριλίου 20, 2012 10:13 π.μ. | Reply
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ !!! ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ....ΜΕ....ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ....ΕΡΓΑΛΕΙΑ....
image description doctor | Απριλίου 20, 2012 12:46 μ.μ. | Reply
O επίτροπος απεφάνθη: τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε....;!
image description Your Name | Απριλίου 20, 2012 2:17 μ.μ. | Reply
πάνω που έμαθε ο γάιδαρος να μη ζητά σανό ...τα τίναξε...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο