Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σεμινάριο από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας στην Αθήνα

Σεμινάριο στην Αθήνα με θέμα: Φορολογικοί Έλεγχοι

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας υλοποιώντας τον προγραμματισμό του για τη διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση Οικονομολόγων και Λογιστών-Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Αθήνα σεμινάριο 60 θέσεων, με θέμα:

Φορολογικοί Έλεγχοι

ΗΜΕΡΟΜΗΝΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τo σεμινάριο θα διεξαχθεί από 30 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2012 (η Τρίτη 1/5 είναι αργία). Σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας αναβληθεί κάποια εισήγηση γίνεται μεταφορά της σε επόμενη ελεύθερη ημερομηνία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: Το σεμινάριο διαρκεί 20 διδακτικές ώρες (4 ημέρες)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:Εισηγητής στο Σεμινάριο θα είναι ο κ. Γ. Παπανικολάου, Στέλεχος Φορολογίας του Υπ. Οικονομικών.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τα επιμορφωτικά σεμινάρια διεξάγονται στην Αίθουσα Σεμιναρίων του ΟΕΕ, Μητροπόλεως 12-14, 4ος όροφος, καθημερινά από τις 17.00 έως τις 21.00.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Μέλη του ΟΕΕ και κάτοχοι Άδειας Λογιστή-Φοροτεχνικού, που έχουν τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές οφειλές τους προς το ΟΕΕ για το έτος 2012.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Τα επιμορφωτικά σεμινάρια διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ στους δικαιούχους συμμετοχής.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει βάσει της σειράς προτεραιότητας κατά το στάδιο υποβολής των αιτήσεων και οι δικαιούχοι παρακολούθησης θα ειδοποιηθούν-προσκληθούν τηλεφωνικά για να προσέλθουν κατά την ημερομηνία έναρξης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ: 

Αιτήσεις παραλαμβάνονται ιδιοχείρως στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΕΕ (Μητροπόλεως 12-14, 4ος όροφος, γραφείο 46) από την Τρίτη 24/4/2012 έως την Παρασκευή 27/4/2012, ώρες 08.30-14.30. 

Έντυπο Αίτησης διατίθεται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΕΕ και ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ 

Αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο χωρίς εξουσιοδότηση. 

Κάθε άτομο μπορεί να καταθέσει μέχρι τρεις (3) συνολικά αιτήσεις. 

Για τήρηση της σειράς προτεραιότητας αιτήσεις μέσω email/fax δεν γίνονται καταρχάς δεκτές. Όμως κατ’ εξαίρεση έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με την υπηρεσία, μπορεί για σοβαρό αιτιολογημένο λόγο (ΑΜΕΑ, έγκυοι, νοσηλεία, διαμονή εκτός Αθηνών κλπ) να γίνει δεκτή αίτηση με fax.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις του Εισηγητή σε ηλεκτρονική μορφή.

Μετά το πέρας του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν χωρίς απουσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στo 2105203922.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο