Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δωρεάν σεμινάριο από την Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρώην ΑΣΟΕΕ)

Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ( Πρώην ΑΣΟΕΕ)

Αθήνα  10 Aπριλίου  2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει φορολογική εσπερίδα με θέμα: 
“Φορολογία  εισοδήματος Ε.Π.Ε. και Α.Ε”

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών της, η Ένωση Αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), σε συνεργασία με την ελεγκτική εταιρία «ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ», διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση - εκπαιδευτικό σεμινάριο με αντικείμενο τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην φορολογία νομικών προσώπων εισοδήματος (Ε.Π.Ε. και Α.Ε.).

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου 2012, ημέρα Τρίτη από 17:00-22:00, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76, αφορά επίσης την φορολογία κερδών των νομικών προσώπων, παρακράτηση φόρου στα διανεμόμενα και κεφαλοποιούμενα κέρδη, όπως ορίζονται από το Ν. 2238/1994, με την τελευταία κωδικοποίησή του με τον Ν.4051/2012 (ΦΕΚ 40/Α΄/29.2.2012).

Κύριος εισηγητής θα είναι ο κ. Ευθύμιος Χρ. Αναγνώστου, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής. Πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ και καθηγητής του Μεταπτυχιακού Τμήματος του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών και Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.). Επίσης είναι μέλος της Επιτροπής Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στο φορολογικό τομέα.

Ο κύριος εισηγητής της εσπερίδας θα συνεπικουρείται από τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης κ.κ. Αγησίλαο Παναγάκο και Πανταζή Μπουνέλλο.

Χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών  (Πρώην ΑΣΟΕΕ)

Το σεμινάριο διεξάγεται μεν στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης όλων των μελών της ελεγκτικής εταιρίας «ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ», απευθύνεται όμως παράλληλα και σε λογιστές, Φοροτεχνικούς, στελέχη Οικονομικών υπηρεσιών Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε, καθώς και σε φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν τη δυνατότητα στη διάρκεια του σεμιναρίου να υποβάλλουν εξατομικευμένα ερωτήματα και στο πλαίσιο διαλόγου να πάρουν απαντήσεις που αφορούν θέμα τους.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες:
Τηλεφωνικά στους κ.κ. Αγησίλαο Παναγάκο, 210 33 11 310- 6947303890 και 
Παναγιώτη Οικονόμου, 693 60 58 111
Μέσω email στο [email protected]

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την Ένωση Αποφοίτων από το site μας:
www.auebalumni.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Απριλίου 13, 2012 2:58 μ.μ. | Reply
Απόφοιτοι ΑΣΟΕΕ εσεις τι σχεση εχετε με τα φορολογικα?
image description Your Name | Απριλίου 14, 2012 11:15 π.μ. | Reply
Σχολιάστε
image description Your Name | Απριλίου 14, 2012 5:17 μ.μ. | Reply
...εχουμε τη σχέση που θα έπρεπε να εχεις κι εσυ για να είσαι καλύτερος στη δουλειά σου
image description Your Name | Απριλίου 19, 2012 11:29 π.μ. | Reply
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν έχουμε καμία σχέση εμείς με λογιστικά, γιατί άλλωστε ο καθένας στον τομέα του, εμείς είμαστε Οικονομικοί Αναλυτές όχι λογιστές.
image description Your Name | Απριλίου 14, 2012 2:09 π.μ. | Reply
Οτι σχέση έχουν και οι απόφοιτοι ΠΑ.ΠΕΙ κτλπ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο