Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας 3.000 ιδιώτες αποταμιευτές

Ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων καταθέτει αίτηση ακύρωσης της απομείωσης των ομολόγων στο πλαίσιο του PSI
Αίτηση ακυρώσεως των Υπουργικών Πράξεων που σχετίζονται με το PSI θα καταθέσει στις 24 Απριλίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου, ο οποίος εκπροσωπεί περίπου 3.000 ιδιώτες αποταμιευτές.

 
Για την συμμετοχή στην Αίτηση Ακυρώσεως προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση εξουσιοδότησης και η αποστολή της στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο fax 2117803533.
 
Η εξουσιοδότηση χρειάζεται απλή υπογραφή. Σε περίπτωση πολλών συνδικαιούχων πρέπει να υπάρχει εξουσιοδότηση από όλους τους συνδικαιούχους. Μαζί με την εξουσιοδότηση πρέπει να αποστέλλεται και αποδεικτικό έγγραφο (statement) της Τράπεζας ή άλλου οργανισμού (π.χ. χρηματιστηριακή εταιρία κλπ.), από τον οποίο αγόρασε ο ομολογιούχος τους τίτλους του, για το ποσό των ομολόγων που κατείχε και τη διάρκεια τους (ημερομηνία λήξης) πριν το PSI.
 
Από αυτή θα πρέπει να προκύπτουν:
 
α) Ο αριθμός των ομολόγων που κατείχε ατομικά ή ως συνδικαιούχος,
β) το ποσό (ονομαστική αξία) καθενός από τα ομόλογα,
γ) η τιμή κτήσης και
δ) η διάρκεια (ημερομηνία λήξης) κάθε ομολόγου.
 
Η βεβαίωση αυτή θα πρέπει να έχει ημερομηνία την 9η Μαρτίου, που είναι η τελευταία ημέρα πριν το PSI.
 
Τελική ημερομηνία υποβολής των fax και e-mail είναι η 15η Απριλίου 2012 προκειμένου ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου να προλάβει τις προθεσμίες κατάθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
 
Τα τελικά έγγραφα (statement και εξουσιοδότηση) με πρωτότυπες υπογραφές θα πρέπει να αποστέλλονται μέχρι το τέλος Μαΐου 2012 (μαζί με μια φωτοτυπία τους) στην Διεύθυνση: Ταχυδρομική Θυρίδα 48012, Πετρούπολη Αττικής 13201.
 

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Απριλίου 12, 2012 12:38 μ.μ. | Reply
ΚΟΡΟΪΔΑΚΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο