Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δελτίο Τύπου Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 

(Λ.Σ.Α)

Στα πλαίσια της προσπάθειάς του να γίνει κατανοητή η πάγια θέση του ότι ένα απλοποιημένο φορολογικό σύστημα, σύμφωνα με επιτυχημένα ευρωπαϊκά συστήματα, αποτελεί θεμέλιο της οικονομικής ανάπτυξης της κοινωνίας μας, ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών θα πραγματοποιήσει μια σειρά από συναντήσεις με τους υπευθύνους για τον οικονομικό προγραμματισμό και την ανάπτυξη των κομμάτων καθώς επίσης και με επαγγελματικούς φορείς.

Έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνάντηση με τον κο Θάνο Τζήμερο, ιδρυτή της πολιτικής κίνησης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ», με τον βουλευτή του ΚΚΕ, κο Καραθανασόπουλο, με τον βουλευτή της Ν.Δ., κο Σταϊκούρα και με εκπρόσωπο του ΣΕΛΠΕ.

Πιστεύουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 20/04/2012 θα έχουμε ολοκληρώσει τις συναντήσεις μας, προκειμένου να προβούμε στην διεξαγωγή μιας συνέντευξης τύπου, στην οποία θα παρουσιαστούν οι θέσεις των υπευθύνων δημόσια.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Απριλίου 11, 2012 1:53 μ.μ. | Reply
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..........
image description Your Name | Απριλίου 11, 2012 1:23 μ.μ. | Reply
ΕΝΩ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΠΡΕΣ ΜΕΡΕΣ...........ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο