Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.) - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤʼΣΕΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΊΩΝ

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (Π.Ο.Λ.), από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την αντίθεσή της στις ρυθμίσεις που προέβλεπε η 1157/ 28.12.2005, η οποία εκτός των άλλων πρόσθετε μια άνευ προηγουμένου γραφειοκρατία στις Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, αλλά και στους Λογιστές των επιχειρήσεων και χωρίς στην ουσία οι ρυθμίσεις αυτές να προσέθεταν οτιδήποτε στη σύλληψη της φορολογητέας ύλης. ...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΊΩΝ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (Π.Ο.Λ.), από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την αντίθεσή της στις ρυθμίσεις που προέβλεπε η 1157/ 28.12.2005, η οποία εκτός των άλλων πρόσθετε μια άνευ προηγουμένου γραφειοκρατία στις Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, αλλά και στους Λογιστές των επιχειρήσεων και χωρίς στην ουσία οι ρυθμίσεις αυτές να προσέθεταν οτιδήποτε στη σύλληψη της φορολογητέας ύλης.

Μετά τη συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών με τον Υφυπουργό κ. Μπέζα στις 12.1.2006, ακολούθησαν επί μέρους συναντήσεις εκπροσώπων της Ομοσπονδίας μας με την Διευθύντρια του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων κ. Μαρία Γυφτάκη και με αρμόδιο Σύμβουλο του κ. Υφυπουργού. Κατά τις συναντήσεις έγινε προσπάθεια να βρεθούν λύσεις αποδυνάμωσης της περιττής γραφειοκρατίας και ταυτόχρονα να μην θίγονται δυνατότητες ελέγχου μέσω και των διασταυρώσεων των τιμολογίων από το Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.), εκτιμά:

α. Ότι η υπ’ αριθμ. 1056/5.4.2006 Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας κ. Αντ. Μπέζα, σχετικά με το περιεχόμενο των συγκεντρωτικών καταστάσεων του άρθρου 20 του Κ.Β.Σ. δίνει λύση τουλάχιστον μέχρι το 2007, στα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με την προηγούμενη Απόφαση 1157/ 28.12.2005, του ίδιου Υπουργείου.
β. Η παρέμβαση της Ομοσπονδίας μας και οι προτάσεις της, συνέβαλλαν στην έκδοση της Απόφασης 1056/5.4.2006 από τον Υφυπουργό κ. Μπέζα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης