Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η διάταξη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

«Τραγική ειρωνεία» χαρακτήρισε ο υπουργός Εργασίας το γεγονός ότι η ρύθμιση δεν κατατέθηκε στη Βουλή


Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία διαβούλευσης των στελεχών του υπουργείου Εργασίας με το τεχνικό κλιμάκιο του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σχετικά με την διάταξη για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα.
 
Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργος Κουτρουμάνης από την Βουλή τελικώς υπήρξε θετική εξέλιξη για τις ρυθμίσεις που εισηγήθηκε η Κυβέρνηση και αποτελεί «τραγική ειρωνεία» που δεν πρόλαβε να κατατεθεί και να ψηφιστεί.
 
«Μέχρι αύριο ολοκληρώνεται η διαβούλευση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας  με την Τράπεζα της Ελλάδος και φαίνεται ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα να προχωρήσει η ρύθμιση αυτή. Επειδή όμως κλείνει η Βουλή, έχω ενημερώσει το Γραφείο του Πρωθυπουργού προκειμένου να εξετάσουμε τη δυνατότητα ρύθμισης με πράξη νομοθετικού περιεχομένου», δήλωσε ο κ. Κουτρουμάνης.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Χρήστος | Απριλίου 11, 2012 9:24 π.μ. | Reply
Τραγική ειρωνεία είστε εσείς!!!!!
image description Your Name | Απριλίου 11, 2012 11:21 π.μ. | Reply
τυχαίο ... νομίζω
image description Your Name | Απριλίου 11, 2012 5:13 μ.μ. | Reply
Τραγικός Απατεώνας.....
image description Your Name | Απριλίου 13, 2012 5:46 μ.μ. | Reply
Δεν υπάρχει καθόλου φιλότιμο?Αλλά ποιός το έχασε για να το βρείτε εσείς?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ εμείς όμως φταίμε που σας ανεχόμαστε.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο