Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Data Communication διακρίνεται στο Διαγωνισμό Best Workplaces

data communication
                                                             
Δελτίο Τύπου 
10 Απριλίου 2012 

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Data Communication διακρίνεται στο Διαγωνισμό Best Workplaces.

Σημαντική διάκριση για τη Data Communication, η οποία ξεχώρισε φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά μεταξύ των Best Workplaces. 

Συγκεκριμένα η Data Communication κατέκτησε την τέταρτη θέση μεταξύ των εταιριών με 50-250 εργαζομένους, στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Great Place to Work® Institute Hellas, για την ανάδειξη των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, μία τιμή η οποία έρχεται ως επιβράβευση στην καθημερινή επένδυση της εταιρίας στο ανθρώπινο δυναμικό της 25 χρόνια τώρα. 

Για τη Data Communication οι άνθρωποί της αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα και η μακροχρόνια επένδυση σε αυτούς δέσμευση. 

Στόχος είναι η ανάπτυξη και διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο να προάγει την αλληλεγγύη, τη συνεργασία, την ανοικτή επικοινωνία και την επιβράβευση της επιτυχίας, αξίες οι οποίες άλλωστε βρίσκονται στον πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας της εταιρίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρία προάγει επίσης την εξισορρόπηση μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής  ζωής των εργαζομένων της, ενώ έχει καθιερώσει και μία νέα σειρά εκδηλώσεων που στόχος τους είναι η φιλανθρωπική ενίσχυση ιδρυμάτων. 

Η κ. Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού για την Data Communication δήλωσε σχετικά «Η ανάδειξή της Data Communication στο διαγωνισμό Best Workplaces για τρίτη συνεχή χρονιά, μας γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά εντείνει και το αίσθημα ευθύνης μας απέναντι στους εργαζομένους μας, ειδικά σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό μακροοικονομικό περιβάλλον. Για εμάς, οι άνθρωποί μας είναι στρατηγικό πλεονέκτημα και στόχος μας είναι να μεριμνούμε ώστε να διασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κάτω από τις οποίες να αναπτύσσονται, να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να απολαμβάνουν τις επιτυχίες τους.»

Λίγα λόγια για την Data Communication

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει 35.000 προγράμματα σε 17.000 πελάτες και διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα καθώς και παρουσία στα Βαλκάνια με τη θυγατρική της εταιρία Data Communication EOOD στη Βουλγαρία. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία. 

Για περισσότερες πληροφορίες: V+O Communication: 210 7249000
κ.κ. Κατερίνα Σιπητάνου [email protected] , Σοφία Συμεών [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Απριλίου 11, 2012 12:38 π.μ. | Reply
poly diafimisi peftei re paidia gia thn data.... alla osoi thn exoume patisei sto parelthon den thn ksanapatame. ante kalh tyxh me kainourgia thimata!
image description Your Name | Απριλίου 11, 2012 12:48 π.μ. | Reply
kai na symplirwsw..... mas endiaferei PARA poly to ergasiako perivalon se mia etaireia.... AFOU lysoun ta provlimata me ta programata pou mas poulane!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο