Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Παρουσίαση νέας εφαρμογής Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Τελωνείων (ECS)

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
 Νίκης 5-7
 10180 Αθήνα
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τηλ.: 210-3332551/2
 Fax: 210-3332559
 e-mail: [email protected]


Ανακοίνωση Τύπου
 Τη Δευτέρα 9 Απριλίου στις 11:00 το πρωί ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, θα παρουσιάσει τη νέα εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Τελωνείων (ECS) μέσω του οποίου οι εξαγωγές διενεργούνται χωρίς έγγραφα και ανθρώπινη μεσολάβηση. Το σύστημα αυτό είναι σε λειτουργία από τις 3 Απριλίου.
 Η εκδήλωση θα γίνει στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Χανδρή 1 και Θεσσαλονίκης, Μοσχάτο) και θα είναι ανοιχτή στα μέσα ενημέρωσης. Θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών με τους οικονομικούς φορείς που εμπλέκονται στις εξαγωγές.
 

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Απριλίου 6, 2012 3:46 μ.μ. | Reply
δεν δουλευει ρε τενεκεδες ολο εξω μασ πεταει
image description Your Name | Απριλίου 6, 2012 9:16 μ.μ. | Reply
Είμαι λογίστρια, δεν είμαι εκτελενώστρια. Αλλά η φράση"....μέσω του οποίου οι εξαγωγές διενεργούνται χωρίς έγγραφα και ανθρώπινη μεσολάβηση..." οφείλει να διορθωθεί γιατί ΚΑΙ έγγραφα θα χρειάζονται ΚΑΙ ανθρώπινη μεσολάβηση. Τώρα το αν ένα μικρό μέρος της δουλειάς θα γίνεται ηλεκτρονικά αυτό δεν σώζει τη κατάσταση, ούτε μπορούν οι αρμόδιοι να παραποιούν την αλήθεια και να τρελαίνουν τους πελάτες μας.
image description ΚΩΣΤΑΣ | Απριλίου 6, 2012 11:30 μ.μ. | Reply
"διενεργούνται χωρίς .......... ανθρώπινη μεσολάβηση" ...........................................
Αγαπητή Συναδελφισα η φράση αυτή δείχνει την αντίληψη που έχουν κάποιοι κύριοι για το τι είναι άνθρωπος ....... Ας μας απαντήσουν στην απλή απορία: ποιός το έφτιαξε, ποιός θα το συντηρεί και ποιός θα καταχωρεί τα στοιχεία κλπ κλπ κλπ . Το κυριώτερο όμως ποιός το πλήρωσε και μάλλιστα πολύ ακριβά (και ας μη δουλεύει όπως λέει με έκδηλη αγανάκτηση ο πρώτος φίλος) ....... Κατά πάσαν πιθανότητα όλοι αυτοί οι παραπάνω (ουτε και εμείς βεβαια που τα διαβάζουμε) δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση. Πολύ περισσότερο δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος ο ταλαίπωρος ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (παντα σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση) ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .......
image description Your Name | Απριλίου 7, 2012 8:42 μ.μ. | Reply
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο