Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Σεμινάριο από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας στην Αθήνα

Αθήνα Σεμινάριο:Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας στα πλαίσια του προγραμματισμού του για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Αθήνα ενημερωτικό σεμινάριο πέντε (5) ωρών με θέμα :

Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων

Τόπος και χρόνος Διεξαγωγής :
Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 ώρα 17:00-21:00
Αμφιθέατρο Αντωνιάδη, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), είσοδος από Κεντρική Πύλη ΑΣΟΕΕ, Πατησίων 76, Αθήνα.

Αριθμός Συμμετεχόντων & Δικαίωμα Συμμετοχής :  Το σεμινάριο θα διεξαχθεί για 300 άτομα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Μέλη του ΟΕΕ και κάτοχοι Άδειας Λογιστή-Φοροτεχνικού, που έχουν τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές οφειλές τους προς το ΟΕΕ για το έτος 2012.

Το σεμινάριο διατίθεται χωρίς κόστος συμμετοχής.

Διαδικασία Αίτησης :
Το Έντυπο Αίτησης διατίθεται ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ

Το Έντυπο Αίτησης πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email: [email protected]
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων ορίζεται το διάστημα από τις 09.00 πρωί Μ. Δευτέρας 9/4/2012 μέχρι τις 14.00 μεσημέρι Πέμπτης 19/4/2012. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οποιαδήποτε αίτηση αποσταλεί ηλεκτρονικά ΠΡΙΝ τις 09.00 της 9/4/2012 ή ΜΕΤΑ τις 14.00 της 19/4/2012 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.

Για όσους αιτούμενους διαπιστωθεί από τον έλεγχο της καρτέλας τους ότι ΔΕΝ είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Οι τελικοί Δικαιούχοι Παρακολούθησης θα ενημερωθούν για τη συμμετοχή τους με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ την Παρασκευή 20/4/2012.

Διευκρινήσεις :
Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν με σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας-ώρας αποστολής της αίτησης.
ΜΗΝ επισυνάπτετε πάνω από ένα Έντυπο Αίτησης στο email που αποστέλλετε (ένα email = μία αίτηση συμμετοχής).
Όσοι αδυνατούν να αποστείλουν email μπορούν να καταθέσουν αυτοπροσώπως αίτηση στην Κεντρική Υπηρεσία.
Οι συμμετέχοντες κατά την προσέλευσή τους στις 23/4, πρέπει να επικυρώσουν τη συμμετοχή τους υπογράφοντας στο παρουσιολόγιο στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στo 2105203922.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο