Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μηχανισμός αποζημίωσης ευαίσθητων ομάδων για το πετρέλαιο

Yπάρχουν τα περιθώρια για την κάλυψη της δαπάνης αυτής στον προϋπολογισμό, αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών


Μηχανισμός αποζημίωσης ευαίσθητων ομάδων, προβλέπεται στο σχεδιασμό για την εξίσωση των φόρων του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
 
Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι υπάρχουν τα περιθώρια για την κάλυψη της δαπάνης αυτής στον προϋπολογισμό.
 
«Η εξίσωση των φόρων πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης εντάσσεται στις υποχρεώσεις του επικαιροποιημένου Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής, το οποίο έχει υπερψηφίσει στη Βουλή και η Νέα Δημοκρατία που στηρίζει την κυβέρνηση του Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Σε όλα ναί | Απριλίου 5, 2012 10:47 π.μ. | Reply
ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΕΝΕΤΕ!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο