Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Επιστολή του Σ.Α.Λ.Φ.Ε.Ε.- Ν. Χανίων προς το Υ.Ο. «Ε9: Μια ιστορία καθημερινής τρέλας.»

Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών  Ν. Χανίων
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΦοροτεχνικώνΕλευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
ΔΝΣΗ: Β. ΚΟΡΝΑΡΟΥ 30 – ΧΑΝΙΑ 
* Τηλ. 28210-71581, fax 28210-36470

Προς: 
- Υπουργό, Αναπληρωτή και Υφυπουργό  Οικονομικών
- Βουλευτές Ν. Χανίων
- Πανελλ. Ομοσπ. Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελμ. (ΠΟΦΕΕ) 
 
Κοινοποίηση:
- Προϊστάμενη  ΑΒ’ Δ.Ο.Υ. Χανίων
-  Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος Τμήμα Δυτικής Κρήτης.
- Ομοσπ. Επαγγελματιών Βιοτ. & Εμπόρ Ν.Χανίων (ΟΕΒΕΝΧ)
- M.M.E. -  taxheaven.gr 

Θέμα:  «Ε9: Μια ιστορία καθημερινής τρέλας.» 
 
Κύριοι του Υπουργείου,
 
Εκπροσωπώντας – ως Διοικητικό Συμβούλιο -, τα μέλη του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών – Φοροτεχνικών Ν. Χανίων σας ενημερώνουμε τα κάτωθι:
 
Οι συνάδελφοι Λογιστές – Φοροτέχνες - μέλη του Συλλόγου μας – οι οποίοι επισκέφθηκαν την ηλεκτρονική διεύθυνση που τους υποδείξατε με τα …. καταιγιστικά email σας, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι η περιουσιακή κατάσταση των πελατών τους δεν απεικονίζεται σωστά στην εφαρμογή που υπάρχει στην ανωτέρω διεύθυνση. Σας υπενθυμίζουμε ότι ως συντάκτες των σχετικών Ε9, η περιουσιακή κατάσταση των πελατών μας  βρίσκεται αναλυτικά σε όλα τα Ε9 που έχουν:

α) υποβληθεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. και των οποίων τα αντίγραφα έχουμε  στην διάθεσή μας ή 

β) υποβληθεί ηλεκτρονικά στην υπηρεσία σας και μπορείτε να τα δείτε στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.gsis.gr/...root/enter.gsis)
 
Θα παρακαλούσαμε  για την άμεση αποκατάσταση της περιουσιακής κατάστασης των πελατών μας σύμφωνα με τις έως σήμερα υποβληθείσες δηλώσεις, ειδάλλως ο Σύλλογος θα ενημερώσει τα μέλη του και αυτά τους πελάτες τους, ώστε να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για παραβίαση και αντιποίηση των προσωπικών τους στοιχείων.

Αν δεν προβούμε σε αυτήν την διαδικασία υπάρχει πιθανότητα να θεωρηθούμε υπαίτιοι της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η διαδικασία σύνταξης «περιουσιολογίου» μέσω των δηλώσεων Ε9, ενώ η πραγματικότητα γνωρίζετε καθαρά ότι είναι εντελώς διαφορετική.
 
Επίσης σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο απενεργοποιήσετε την ανωτέρω υπηρεσία (https://www.gsis.gr/...root/enter.gsis) η οποία δείχνει όλες τις μέχρι τώρα υποβληθείσες δηλώσεις Ε9, και συνεπώς την πραγματική περιουσιακή κατάσταση, των πελατών μας, τότε αυτό αυτόματα θα θεωρηθεί από μέρους σας αποδοχή της ευθύνης για την απώλεια δεδομένων.
 
Η αποκατάσταση της περιουσιακής κατάστασης των πελατών μας θα πρέπει να  γίνει άμεσα καθότι εκκρεμούν διαδικασίες αποδοχής κληρονομιάς, μεταβίβασης ακινήτων, κλπ. Σε περίπτωση που οι ανωτέρω διαδικασίες δεν ολοκληρωθούν λόγω μη έκδοσης των πιστοποιητικών   της σωστής περιουσιακής κατάστασης τους, σας ενημερώνουμε ότι θα αξιωθούν πιθανές αποζημιώσεις όπου αυτές προβλέπονται. 
 
Είναι υποχρέωσή σας να ενημερώσετε εγγράφως τους πολίτες της Χώρας μας για τον κίνδυνο που διατρέχουν και να αναλάβετε ως πράττουν οι άξιοι, τις ευθύνες σας.   
 
Κύριοι,

Δεκαεπτά χρόνια για ένα κενό Ε9. Έφτασε ο καιρός που ο καθείς πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
 
Κατανοώντας την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει, πιθανότητα από λάθος πολιτικές προσταγές, θα σας προτείναμε:
 
α) Να μην κλείσει το σύστημα διόρθωσης των υποβεβλημένων Ε9 έως ότου είστε βέβαιοι ότι η εικόνα του περιουσιολογίου είναι σωστή.

β) Να μην μπλοκάρετε τις μεταβιβάσεις ακινήτων από μια βάση δεδομένων που γνωρίζεται ότι δεν είναι σωστή.
 
γ) Να επισπεύσετε τις διαδικασίες κατάργησης του καρκινώματος που ακούει στο όνομα Ε9, αντικαθιστώντας το πλήρως με την βάση δεδομένων του Εθνικού Κτηματολογίου. 

Ωστόσο όμως, επειδή χάριν – ξανά - εσφαλμένων πολιτικών επιλογών, καθυστερεί η σύνταξη του Εθνικού Κτηματολογίου και επειδή χρειάζεστε το Ε9 μονάχα για να φορολογήσετε την ακίνητη περιουσία (ελπίζουμε με συνετό και δίκαιο τρόπο) τότε αφήσετε επιτέλους του Φοροτέχνες Λογιστές να καταχωρήσουν τα δεδομένα στην βάση, μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα του … Φωτός (σ.σ. της ολοκλήρωσης του Εθνικού Κτηματολογίου) δίδοντας τους τις εξής προϋποθέσεις:
 
γ1) Χάρτες του συστήματος Ε9: Χωρίς σωστούς ηλεκτρονικούς χάρτες δεν μπορεί να γίνει σωστή καταχώρηση.
 
γ2) Χρόνο υποβολής των δηλώσεων: Χρειαζόμαστε ένα σοβαρό χρόνο καταχώρησης αυτών των δεδομένων με σεβασμό στο δικαίωμα ανθρώπινων ωραρίων εργασίας. Δεν είναι καθόλου ντροπή να δοθεί ακόμα και ένα έτος ή και δύο, αν γι’ αυτήν την παραχώρηση επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
γ3) Χρόνος ανεβάσματος δεδομένων στην Βάση: Πρέπει να βελτιωθεί τεχνικά η βάση δεδομένων ώστε όταν αναρτούνται τα στοιχεία να μην «σέρνεται» το δίκτυο, εικοσαπλασιάζονταν τον χρόνο καταχώρησης, «παίζοντας» με τα νεύρα ακόμα και των πιο ήρεμων του επαγγέλματος μας.  

Να δοθούν τα κατάλληλα εργαλεία στις εταιρείες λογισμικού ώστε εμείς οι λογιστές, με αυτόματο και γρήγορο τρόπο να ανεβάσουμε τα αρχεία. Δώστε αυτές τις απλές δυνατότητες, σε χιλιάδες λογιστές να καταχωρούν και να ανεβάζουν στοιχεία ταυτόχρονα και τότε θα διαπιστώσετε επιτέλους, αν θέλετε, την χρησιμότητα μας. 

γ4) Χρήμα για το κόστος εργασίας αλλά συνδεδεμένο απόλυτα και με σχετική Ευθύνη: Θα πρέπει να αναλάβετε το κόστος καταχώρησης αυτών των δεδομένων με το οποίο θα πληρωθούν οι λογιστές φοροτέχνες για την εργασία τους.
 
Θα ήταν προτιμότερο να βαρύνει το ίδιο το κράτος από το κονδύλιο που είναι προορισμένο για να φτιαχτεί αυτό το γεφύρι της Άρτας που ακούει στο όνομα «Ε9 – Περιουσιολόγιο».

Μην δώσετε κανένα ευρώ πια, σε εταιρείες κατασπαταλώντας το δημόσιο χρήμα, όπως καλά γνωρίζεται πως έγινε στο παρελθόν. 

Πληρώστε τους λογιστές οι οποίοι θα φτιάξουν το Ε9 του κάθε πελάτη τους με ΕΥΘΥΝΗ. Και όταν λέμε ευθύνη εννοούμε ότι θα είναι υπεύθυνοι για την ορθή μεταφορά των στοιχείων που τους εδόθησαν και για τα οποία θα κρατούν αντίγραφα στο γραφείο τους. Όταν βάζετε εταιρείες απρόσωπες να καταχωρούν δεδομένα πολιτών αυτή η ευθύνη εξανεμίζεται. Αντίθετα ο λογιστής έχει άμεση σχέση με τον πελάτη του και η ευθύνη της ορθής καταχώρησης είναι πια ξεκάθαρη. Απαραίτητη κρίνεται η υποχρέωση των πελατών να παραδίδουν αντίγραφα των εγγράφων ή τίτλων ιδιοκτησιών τους στον λογιστή, ώστε να αποφεύγονται ευθύνες σε αυτόν,  οι οποίες δεν του αναλογούν.

Και αν υπάρχει αδυναμία ρευστότητας του κράτους για να πληρώσει ας κάνει σχετικές εκπτώσεις στους φόρους των λογιστών οι οποίες θα μεταφέρονται στα έτη μέχρι της εξαντλήσεως τους.
 
γ5) Χρήση απεριόριστη του διαδικτυακού περιουσιολογίου του πελάτη από τον λογιστή φοροτέχνη. Η απεριόριστη χρήση θα φτάνει στο σημείο της έκδοσης οποιαδήποτε εγγράφου που αφορά την δηλωμένη περιουσία του. Έτσι κι αλλιώς ο λογιστής είναι εξουσιοδοτημένος από τους πελάτες τους με τους σχετικούς κωδικούς των κλειδαρίθμων. Ο λογιστής θα φτάνει ακόμα και στο σημείο της έκδοσης του πολυπόθητου εκκαθαριστικού των φόρων της ακίνητης περιουσίας (ΕΤΑΚ). Σε καμία περίπτωση με την πολιτική που ακολουθείται, δεν ολοκληρώσετε ως Κράτος με τις Εταιρείες «αναδόχους» σας το έργο του «περιουσιολογίου» πιο γρήγορα από τους Λογιστές Φοροτέχνες.
   
Κλείνοντας την επιστολή μας θα διαπιστώσετε ότι όλες οι προϋποθέσεις ορθής ενεργοποίησης των λογιστών ξεκινά από το γράμμα «Χ» : «Χάρτες», «Χρόνος». «Χρήμα», «Χρήση».

Χωρίς αυτά τα «χ» σας προτείνουμε να βάλετε ένα γενικό «Χ» σε όλα.
 
  
Με εκτίμηση
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων


Πρόεδρος: Σταυρουλάκης Κων/νος, 
Αντιπρόεδρος: Πατινιωτάκης Ιωάννης, 
Γραμματέας: Μπατάκης Διομήδης,    
Ταμίας: Τσιριντουλάκης Ανδρέας,    
Μέλος: Παπαδάκης Ιωάννης




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Pantelis | Απριλίου 4, 2012 10:02 π.μ. | Reply
Έτσι μπράβο, λέτε να καταλάβουν εκεί στο υπουργείο ? ποτέ δεν είναι αργά ...
Συγχαρητήρια από τον Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Καρδίτσας. Πέρασε καιρός από την επιστολή μας μέχρι να συνεχίσει κάποιος. Άντε ρε παιδιά, να τελειώνουμε πια, με την κοροϊδία. Πρέπει όλοι να κατααβουν ότι δεν είμαστε τα υποζυγιά τους.
image description VACHO | Απριλίου 4, 2012 10:16 π.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ !! Τέτοιες πρέπει να είναι οι επιστολές των συλλόγων . ΟΧΙ παρακλήσεις .
ΟΧΙ σκυψίματα της μέσης . Τότε θα καταλάβουν την αξία μας και το κράτος και οι πολίτες φορολογούμενοι .
image description xristoseyag | Απριλίου 4, 2012 10:46 π.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ...ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ....
image description Steve | Απριλίου 4, 2012 11:03 π.μ. | Reply
Respect !
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 11:17 π.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
image description GIAN3 | Απριλίου 4, 2012 11:09 π.μ. | Reply
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ & ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΟΥΝ ....ΚΙΝΕΖΙΚΑ. ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ & ΠΩΣ ΣΥΝΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑ Ε9. ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ , ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΩ ΣΑΣ , ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΡΕΚΟΡ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...........
image description Ο σε ολα ΝΑΙ | Απριλίου 4, 2012 11:00 π.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ . Σ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ .ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε9 ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΧΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ.
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 11:32 π.μ. | Reply
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 11:00 π.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ.
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 11:34 π.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!
image description trapezokomos | Απριλίου 4, 2012 11:49 π.μ. | Reply
EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ.ΟΥΤΕ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Χ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ 4 Χ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ..ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 11:35 π.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
image description ΜΑΡΙΑΖΑΚ | Απριλίου 4, 2012 11:56 π.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!
Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ...!!!!
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 2:02 μ.μ. | Reply
Μπράβο σας...σωστά είχε πει κάποιος συνάδελφος ότι θα πρέπει εμείς οι λογιστές να κατεβάσουμε τα μολύβια και να σταματήσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για ένα μήνα τουλάχιστον!!! Θα παραλύσει το σύστημα. Χαιρετώ τη συμπαριώτισσα από το όμορφο Zante!
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 11:37 π.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
image description ΕΠΟΜΕΝΟΣ! | Απριλίου 4, 2012 11:41 π.μ. | Reply
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ....ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!
image description xognou | Απριλίου 4, 2012 12:50 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ
image description manina | Απριλίου 4, 2012 12:51 μ.μ. | Reply
γιατί έχουμε συλλόγους?
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 12:43 μ.μ. | Reply
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ .............ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!
image description klery | Απριλίου 4, 2012 12:38 μ.μ. | Reply
συνχαρητηρια επιτελους μια σωστη κινηση
image description manina | Απριλίου 4, 2012 12:57 μ.μ. | Reply
Respect ...
image description ThomasTaf | Απριλίου 4, 2012 12:23 μ.μ. | Reply
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΡΗΤΙΚΑ ¨ΚΑΡΥΔΙΑ¨!!! ΕΥΓΕ !!!
image description KAROLOS | Απριλίου 4, 2012 12:51 μ.μ. | Reply
Το ύφος, το περιεχόμενο και το όλο πνεύμα της επιστολής μας βρίσκει πιστεύω όλους σύμφωνους. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω είναι πια καιρός να καταλάβουν οι υπεύθυνοι του Υ.Ο. πως έχουμε φωνή και διεκδικούμε.

Κωνσταντίνος Δημ. Γραβιάς
image description nefertiti | Απριλίου 4, 2012 12:28 μ.μ. | Reply
Μπράβο στον σύλλογό σας. Μακάρι να αποφάσιζαν και οι υπόλοιποι σύλλογοι της Ελλάδας να το κάνουν, μήπως και μας πάρουν επιτέλους στα σοβαρά.
Νομίζω ότι από όλους τους συλλόγους επαγγελματιών θα είμαστε ο περίγελος για να μην πω τα πρόβατα.......

Και πάλι μπράβο σας για το ύφος αλλά και γενικά όλη την επιστολή.
image description ELENIT | Απριλίου 4, 2012 1:01 μ.μ. | Reply
Συγχαρητήρια και από εμένα.Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους συντάκτες του κειμένου για το ύφος και το ήθος και πάλι ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!
image description G | Απριλίου 4, 2012 1:29 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ, ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
image description GEORGE1 | Απριλίου 4, 2012 1:53 μ.μ. | Reply
Ας ελπίσουμε οτι δεν θα έιναι : "φωνή βοώντος εν τη ερήμω..."
image description Dim | Απριλίου 4, 2012 1:12 μ.μ. | Reply
Σχολιάστε
image description Dimitris | Απριλίου 4, 2012 1:10 μ.μ. | Reply
Μπράβο, κύριοι συντάκτες και εμπνευστες της επιστολής. Μακράν η καλύτερη διαμαρτυρία με επιχειρήματα και ορθο λόγο χωρίς παληκαρισμού, παρακάλια και βουλετικά βολέματα.
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 1:10 μ.μ. | Reply
Μπραβο, επιτελους μια φωνη ρε παιδια. δεν μπορουν ολοι οι συλλογοι λογιστων-φοροτεχνικων της χωρας να κανουν παροιμοιεςς κινησεις και να τις δημοσιευσουν κιολας για να ενημερωθει ο κοσμος? μπραβο και παλι μπραβο
image description VS ΕΙΠΕ | Απριλίου 4, 2012 1:38 μ.μ. | Reply
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ . Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ !! ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ !!!
image description Nikos | Απριλίου 4, 2012 1:29 μ.μ. | Reply
Μέχρι και να γίνω μέλος του συλλόγου σας σκέφτομαι αλλά δε μένω στα Χανιά. Εμείς στο Ηράκλειο πρέπει να κα΄νουμε ησυχία μην ξυπνήσουν οι δικοί μας.
image description ΑΓΡΙΝΙΟ | Απριλίου 4, 2012 1:04 μ.μ. | Reply
ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ..........
image description αγανακτησμενος λογιστης | Απριλίου 4, 2012 2:40 μ.μ. | Reply
κι εμεις εδω στην Κατερινη απραγοι τελειως...μπραβο στους χανιωτες....δυστυχως θελουν παρακαλια οι απο πανω για να δινουν ευλογα χρονικα διαστηματα για τις δηλωσεις
image description salog | Απριλίου 4, 2012 2:44 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!! ΕΙΠΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ.ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ.
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 2:40 μ.μ. | Reply
μπραβο σας.....λετε ολα αυτα που θελουμε να πουμε ο καθενας μας και οπως παντα δεν το κανουμε.Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 2:45 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 2:49 μ.μ. | Reply
Μπράβο σας... ας ελπίσουμε οτι δεν θα πάει στον βρόντο...
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 2:14 μ.μ. | Reply
ΕΙΣΤΕ POWER ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΤΑΙ .....
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 3:09 μ.μ. | Reply
Ανακοίνωση άξια των περιστάσεων
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 3:46 μ.μ. | Reply
Τα είπατε ΌΛΑ!!!
Κύριοι του υπουργείου, όπου Ε9 βάλτε ό,τι θέλετε (Φορολ.Αναμορφώσεις, Παρακρ.Φόρους Ελ.επαγγελματιών, ΑΠΔ με ό,τι νά'ναι ημ/νίες, κλπ) και θα έχετε την πλήρη εικόνα της ασχετοσύνης που φτάνει τα όρια του κακοπροαίρετου, από μέρους σας.
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 3:45 μ.μ. | Reply
Εύχομαι αυτό να είναι μόνο η αρχή. Μακάρι να συνυπογράψουν και άλοι σύλογοι την επιστολή αυτή. Μόνο έστι μπορεί να βγάλουμε άκρη. Μπάβο σας συνάδελφοί.
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 3:00 μ.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ !!!!!!
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 3:39 μ.μ. | Reply
Είμαστε όλοι Χανιώτες !!!
image description PRESJOHN | Απριλίου 4, 2012 3:12 μ.μ. | Reply
Μπράβο στου Συναδέλφους μας απο την Λεβεντομάνα Κρήτη.

Αυτή μάλιστα είναι επιστολή με...ΟΥΣΙΑ.Ας ακολουθήσουμε ΟΛΟΙ.Προτείνω κατω τα πληκτρολογια για Ε9 και Περιουσιολόγιο μέχρις ότου το Υ.Ο.σκεφθεί επι τέλους σοβαρά.Προτείνω ακόμη να αρχίσει αυτή την στιγμή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ κάτω απο αυτό το κείμενο για να σταλεί στους αρμόδιους.ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Και πάλι συγχαρητήρια. Υπογραφή:Τέσσερα ΧΙ(Χ)-PRESJOHN
image description ΜΑΡΙΑ | Απριλίου 4, 2012 3:50 μ.μ. | Reply
Συγχαρητήρια. Είτε λάβουν την επιστολή υπόψη τους είτε όχι αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλη η αλήθεια καταγράφηκε και βγήκε στο φως. Και πάλι θερμά συγχαρητήρια.
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 4:48 μ.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
image description ΑΧΙΛΛΕΑΣ Γ | Απριλίου 4, 2012 4:33 μ.μ. | Reply
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ
ΜΕ ΔΥΜΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ
image description FAFOUTIS | Απριλίου 4, 2012 4:54 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.
Να είσαστε όλοι καλά.

Βαγγέλης
image description Talia | Απριλίου 4, 2012 4:24 μ.μ. | Reply
Να λοιπόν που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπορούν να αρθρώσουν λόγο που βγάζει νόημα, που περιέχει προτάσεις οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν και τέλος και ίσως το σημαντικότερο, ότι επιτέλους υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τη δύναμη να απαιτήσουν κι όχι να παρακαλούν !!!!!!!!!!!!
(Πορτογάλος υπουργός οικονομικών)
Συγχαρητήρια!
image description logxristos | Απριλίου 4, 2012 4:58 μ.μ. | Reply
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
image description PAGDAL | Απριλίου 4, 2012 5:33 μ.μ. | Reply
ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ???????....
ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ......
image description ΦΑΝΗ | Απριλίου 4, 2012 5:30 μ.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Πρώτη φορά εκφράζει κάποιος τόσο καλά τις σκέψεις μου. Θα ήθελα τέτοιες επιστολές να τις υπογράφει και το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ & όχι να είναι αποδέκτης τους.
image description SPIROS | Απριλίου 4, 2012 5:28 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ
ΜΑ@ΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 5:22 μ.μ. | Reply
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!
image description ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΗΤΗ | Απριλίου 4, 2012 5:12 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗ.
ΧΧΧΧ
image description αθηνα | Απριλίου 4, 2012 6:57 μ.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ?
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 6:34 μ.μ. | Reply
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!
ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ !!!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!!
image description xalara | Απριλίου 4, 2012 6:32 μ.μ. | Reply
Ακούει κανένας σύλλογος από Θεσσαλονίκη ωρέ παλουκάρια? Καλά κάνω γω και παράτησα το τσίπουρο και άρχισα την τσικουδιά. Αλλά σύντεκνοι την μπουγάτσα δεν την αλλάζω ε?
image description JOANNAM | Απριλίου 4, 2012 6:59 μ.μ. | Reply
Μύρισε Ελλάδα! Έτσι είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!
image description san | Απριλίου 4, 2012 6:13 μ.μ. | Reply
ταπεινα προσυπογραφω υποκλινομενος



san
image description SOT | Απριλίου 4, 2012 6:14 μ.μ. | Reply
Kalhspera, prepei na to sunupograpsoun oloi oi sulogoi kai na to steiloyme oloi mazi..
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 6:12 μ.μ. | Reply
63 σχολια.....μεχρι τωρα .....ουτε ενα αρνητικο ....τι να πω ? ακομα ενα μπραβο? μια ευχη μονο, να μην πεσει παλι στο κενο, να εχει ενα αισιο αποτελεσμα και να παραδειγματισει και αλλους στα πιο πανω κλιμακια ...
image description ΧΡΥΣΑ | Απριλίου 4, 2012 7:34 μ.μ. | Reply
63 σχολια.....μεχρι τωρα .....ουτε ενα αρνητικο ....τι να πω ? ακομα ενα μπραβο? μια ευχη μονο, να μην πεσει παλι στο κενο, να εχει ενα αισιο αποτελεσμα και να παραδειγματισει και αλλους στα πιο πανω κλιμακια ...ΧΡΥΣΑ με συδεση
image description DIMITRISK | Απριλίου 4, 2012 6:48 μ.μ. | Reply
Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια. Έχουν βάλει τον κόσμο και τρέχει και αυτοί αλωνίζουν και κατά κλέβουν τα πάντα.
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 7:35 μ.μ. | Reply
βγηκε μια ανακοινωση οτι την κυριακη κλεινει το συστημα αληθευει??
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 7:44 μ.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΩ
image description ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΗΤΗ | Απριλίου 4, 2012 7:06 μ.μ. | Reply
ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.?
ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ.
image description thomas | Απριλίου 4, 2012 7:35 μ.μ. | Reply
Απο την πιο ελπιδοφόρα επιστολη που εχω διαβάσει εδώ και 35 χρόνια
και να φανταστεί κανείς οτι αντι να ξεκινήσει απο την Αθήνα ,θεσσαλονίκη
ερχεται η μοιρα και πάλι της Κρήτης.
Ναι μωρε κοπέλια Αξια αξια.................
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 7:02 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ... ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ
" ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ" Α Λ Λ Α Ν Α Κ Α Ν Ε Τ Ε Α Ν Α Λ Ο Γ Ε Σ Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Ε Σ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Ε9, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ.
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 7:19 μ.μ. | Reply
Μπράβο παιδιά
image description Your Name | Απριλίου 4, 2012 8:05 μ.μ. | Reply
Μπραβο.......πολυ καλη επιστολη αντε καποιος να πει οπως ειναι
image description NIKOS-ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Απριλίου 4, 2012 8:13 μ.μ. | Reply
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ....!!!!!!!
image description CHRISTOS | Απριλίου 4, 2012 8:09 μ.μ. | Reply
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΩΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
image description TOM | Απριλίου 4, 2012 8:15 μ.μ. | Reply
EDWSAN OMOS EPILOGI ANERESHS!NA PAME STOYS DELFOYS..NA DOYME EWS POTE!SIGOURA 3MERES AKOMA?..
image description Roxanne | Απριλίου 4, 2012 8:45 μ.μ. | Reply
Ενα ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο πολύ λίγο για την εξαιρετική αυτη προσπάθεια που κρύβει πισω της πολλές ώρες εργασίας πολλές θυσίες του ελεύθερου και του..μη ελεύθερου χρόνου σας. Να το σκεφτει τρεις φορες αυτος που θα πει: Που είναι οι σύλλογοι δεν κανουν τιποτα. Με την επιστολή σας αυτή, αναζωπυρώσατε την ελπίδα συνάδελφοι ότι "Ολοι μαζι συλλογικά θα τα καταφέρουμε"
image description Nick Kontodimos | Απριλίου 4, 2012 8:55 μ.μ. | Reply
Ρε δεν βρίσκω μισή κουβέντα λάθος σε αυτή την επιστολή. Ούτε μισή... Και δεν βρίσκω και να λείπει κάτι.... Εξαιρετική επιστολή!
image description Αη Διασμένος Συνάδελφος | Απριλίου 4, 2012 9:02 μ.μ. | Reply
Το κτηματολόγιο θέλει δυο τρια χρονια και ενω τους εχουμε στείλει ετοιμα συμπληρωμένα και με τη σειρά που θέλανε όλα τα εγγραφα. Εμεις τι ειμαστε να κανουμε το περιουσιολόγιο σε δυο μηνες και τσαμπα; οι μα0ακες της υπόθεσης; Εντάξει, το κάνουμε και τσάμπα για τους "καλούς' πελάτες μας και για την ελλάδα ρε - γαμώτο. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΣ, μετά θα ασχολούμαστε να κάνουμε σεμινάρια δωρεάν στους πρώην πελάτες που θα θελουν να τους εξηγησουμε πως να τα τροποποιούν μόνοι τους για να μην ξοδεύονται. Η να στηνουμε καυγάδες με "συνάδελφους" που ντε και καλά να τους δώσουμε τους κωδικούς πρώην πελατών από το τηλέφωνο γιατί δεν εχουν δικαίωμα υποβολής για να εξουσιοδοτηθούν.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, δηλαδή τις ασφαλιστικες εταιρείες, τους μεσίτες, τους δικηγόρους και τους υπαλληλους των εφοριών και των Δήμων που κάνουν τους λογιστές ενώ πληρώνονται δημόσιο μισθό και μετα ας ερθουν να μας ζητήσουν την ευθύνη για οποιαδήποτε συμπλήρωση εντύπου είτε Ε9 ειτε ισολογισμού είτε αναμόρφωσης. Οχι νωρίτερα.
Και ΝΑ κόψουν και τις μα3ακείες με τις τράπεζες που χρεώνουν μέχρι και 15 ευρώ για να πληρώσεις το ΙΚΑ από το λογαριασμό σου την ίδια ώρα που κάποιοι """""ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ""""" μοιράζουν φυλλάδια, πουλώντας με 20 ευρώ το μήνα τη δουλειά τους, βιβλία ΤΑΞΙ. Και Ε1 με 18 ευρώ. Αυτοί που τα κάνουν αυτά θέλω να δω τα μούτρα τους του χρόνου. Μόνο οι εκτυπώσεις για τον πελάτη κοστίζουν 18 ευρώ. Φόροι, έξοδα, ενοίκιο, τι θα σου μείνει; η ευθύνη και μισό ευρώ καθαρό κέρδος; Του χρόνου θα γράφετε βιβλία με αντάλλαγμα αυγουλάκια ή πακέτα τσιγάρα. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ; λίγη σοβαρότητα επιτέλους. Η δουλειά του φοροτέχνη έχει ευθύνες, δεν πουλάς σώβρακα που τα πήρες 2 και τα δίνεις από 3 έως 30. Αυριο θα σου ζητάνε τα ρέστα για το λάθος στο Ε9, γιατι σου διέφυγε το τεκμήριο, γιατί , γιατι , γιατί. Πληρώνεσαι, προσέχεις και εχεις ευθύνη. Ο δικηγόρος για ένα κωλομισθωτήριο στο οποίο δεν φαίνεται πουθενά ως συντάκτης ζητάει ένα μηνιάτικο, εσείς κι εγώ είμαστε οι ηλίθιοι που βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας; 20 ευρώ το μήνα βιβλία β' κατηγορίας; ένα ΛΑΘΟΣ να κάνεις πόσα χρόνια δουλειάς τσάμπα θα χρειαστείς συνάδελφε; ή θα τον διαολοστείλεις, δίνοντας του πίσω τα 20 ευρώ του; ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ διαφορετικά, επόμενος σταθμός για όλους μας, να φορτώνουμε καφάσια στη λαχαναγορά, τώρα που θα φύγουν οι λαθρομετανάστες. Και στο διάλειμμα να γράφουμε τσάμπα τα βιβλία του αφεντικού. Γι' αυτο θα μας προτιμήσει από τους πακιστανούς.
image description ΦΑΝΗ | Απριλίου 6, 2012 3:54 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!! και λίγα λές αλλά είναι τόσα πολλά που βαριέμαι να συνεχίσω. Δεν είναι τυχαίο που οι δικηγόροι τα καταφέρνουν, έχουν ΔΣΑ, οι μηχανικοί ΤΕΕ εμείς 152 συλλόγους που δεν ξέρω ακριβώς ποιον αντιπροσωπεύουν. Μάλλον ο καθένας μόνος μας & ότι κάνουμε. Άν δεν σεβαστούμε εμείς τον εαυτό μας, τι να περιμένουμε??
image description STEFANOS | Απριλίου 4, 2012 10:10 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.
image description ΝΑΞΟΣ | Απριλίου 4, 2012 11:57 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!
ΠΑΝΤΑ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΧΕ ΤΑ Α@@ΔΙΑ
ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ Η ΠΟΦΕΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΤΖΑ ΜΟΝΟ
image description Your Name | Απριλίου 5, 2012 12:46 π.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
image description ΓΙΩΡΓΟΣ | Απριλίου 5, 2012 12:02 π.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!!!!!!
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Απριλίου 5, 2012 12:33 π.μ. | Reply
Ειλικρινά όλα οι συνάδελφοι εδώ στα Χανιά, χάρηκαν αφάνταστα με την στήριξή σας στην προσπάθεια τους αυτή. Ελπίζουμε όμως αυτό να βρει και ανταπόκριση. Υπενθυμίζουμε ότι με μεγάλη μας χαρά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιστολή, αυτούσια ή τροποποιημένη ή μέρος αυτής, χωρίς να χρειάζεται καμία αναφορά στα ονόματά μας από τους συλλόγους σας, ώστε να γίνει μια ταυτόχρονη πίεση από όλους τους Νομούς. Και πάλι σας μεταφέρω τις ευχαριστίες μας για τον τρόπο που μας αγκαλιάσατε αλλά και βέβαια μας συγκινήσατε. Καλή δύναμη σε όλους μας.
image description ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | Απριλίου 5, 2012 8:02 π.μ. | Reply
Συγχαρητήρια από τον Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Καρδίτσας. Πέρασε καιρός από την επιστολή μας μέχρι να συνεχίσει κάποιος. Άντε ρε παιδιά, να τελειώνουμε πια, με την κοροϊδία. Πρέπει όλοι να κατααβουν ότι δεν είμαστε τα υποζυγιά τους.
image description sotiris | Απριλίου 5, 2012 12:50 π.μ. | Reply
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ,ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΔΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ Ε9???
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Απριλίου 5, 2012 12:40 π.μ. | Reply
Σωτήρη, καλό είναι και αυτό αλλά θεωρούμε πως οι σύλλογοι πρέπει να "κουραστούν" λίγο. Να συντάξουν επιστολή (έστω και την ίδια χωρίς τα στοιχεία μας ή κάποια τροποποιημένη) ώστε να την προωθήσουν στις δικές τους προσβάσεις ΜΜΕ, στους δικούς τους βουλευτές, ώστε να μπλοκάρει το φαξ του Υπουργείου, ώστε να του κινήθεί το ενδιαφέρον και να πούνε " Βρε συ όλοι μαζί λένε σχεδόν τα ίδια... Μπας και υπάρχει όντως πρόβλημα; "
image description sotiris | Απριλίου 5, 2012 1:38 π.μ. | Reply
ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ YOUTUBE, ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ε9, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ Ε9....................... (ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ, ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ..............................
image description diba | Απριλίου 5, 2012 1:13 π.μ. | Reply
Ο Προυντον , θεμελιωτης της εννοιας του αναρχικου σοσιαλισμου ειχε πει
«Οι μεγάλοι φαίνονται μεγάλοι γιατί εμείς είμαστε γονατιστοί».
Μηπως ηρθε η ωρα να σταθουμε στα ποδια μας ?
image description Simon | Απριλίου 5, 2012 8:53 π.μ. | Reply
Επίσης συνάδελφε,οι Pink Floyd στο τραγουδι τους ''Hey You" κανουν μια παρομοια αναφορά "But it was only fantasy.
The wall was too high,
As you can see." αφιερωμένο λοιπόν σ'όλο τον κλάδο που τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθεί να δει πέρα από τον τοίχο...!!!! http://www.youtube.com/watch?v=il9iAiEn5zU
image description ΑΝΤΩΝΗΣ | Απριλίου 5, 2012 9:05 π.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ.
image description Dimitris | Απριλίου 5, 2012 9:46 π.μ. | Reply
Αυτή είναι επιστολή με @@.... Μπράβο στην Κρήτη για την επιστολή της.. Ελπίζω να κάνουν και άλλοι σύλλογοι ανάλογη κίνηση και επιτέλους ας καταλάβουν οτι δεν ήμαστε τα τσιράκια του κάθε υπουργείου που θα δουλεύουμε σαν τα σκυλιά και τζάμπα...Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!
image description GIAN3 | Απριλίου 5, 2012 10:57 π.μ. | Reply
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ Taxheaven. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ , ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΑ *** NEW *** ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ & ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ . ΝΑ ΜΗ " ΧΑΘΕΙ " ΣΤΑ "ΠΑΛΙΑ" . Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ & ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ. ΜΠΡΑΒΩ !!!
image description Your Name | Απριλίου 5, 2012 2:12 μ.μ. | Reply
ΣΥΜΦΩΝΩ
image description sotos1956 | Απριλίου 5, 2012 10:15 π.μ. | Reply
Χ, Χ και πάλι Χ. Μπράβο και ευχαριστούμε.
image description antonis_holargos- Ν.ιονια | Απριλίου 5, 2012 11:43 π.μ. | Reply
Τελικά όσοι δεν βρίσκονται κοντά στα κέντρα εξουσίας και δεν επηρεάζονται απο αυτά, ειναι αξιώτεροι εκπρόσωποι του κλάδου μας η μάλλον, καλύτεροι εκφραστές των προβλημάτων μας . Μπράβο σας,καλοί συνάδελφοι, να ξέρετε ,ότι
έχετε αγγίξει, όλους μας και με τέτοιες παρεμβάσεις, μας ξυπνάτε ,ελπίζω να ξυπνήσουν και να ενεργοποιηθούν και στην Κεντρική διοίκηση και πέριξ αυτών.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ......
image description ZOGRAFOU -ILISSIA | Απριλίου 5, 2012 11:22 π.μ. | Reply

NAI ΡΕ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ,ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ , ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑς . ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ TV ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΑΝΕ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΝΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.........ως Φοροτεχνικοί και Λογιστές......
image description Your Name | Απριλίου 5, 2012 11:05 π.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΒΟΛΟ!!!!!
image description ΣΟΚΙΝ ΧΑΝΙΑ | Απριλίου 5, 2012 12:34 μ.μ. | Reply
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!
image description xarist | Απριλίου 5, 2012 12:28 μ.μ. | Reply
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ... ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ... ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΗΘΕΙ -ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ- ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΙΚΑ, κλπ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!
image description ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΡΟΔΟΣ | Απριλίου 5, 2012 2:51 μ.μ. | Reply
Like!!!
image description Your Name | Απριλίου 5, 2012 2:26 μ.μ. | Reply
ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΕΚΤΟΣ" ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ?
image description Goldie | Απριλίου 5, 2012 3:17 μ.μ. | Reply
ΗΣΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟ Ε9 ΚΟΙΜΑΤΑΙ..........
image description ΣΟΦΙΑ ΑΘΗΝΑ | Απριλίου 5, 2012 5:56 μ.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ .ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΟΛΟΙ
ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.ΑΜΕΣΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ............................ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
image description babisad | Απριλίου 6, 2012 1:05 π.μ. | Reply
Επιτέλους μια επιστολή από ένα σύλλογο που τα μέλη της,πραγματικά ασχολούνται με το επάγγελμα και δεν είναι τυχάρπαστοι, τυχοδιώκτες και απίθανοι τύποι όπως αυτοί που κατά πλειοψηφία εκπροσωπούν τον κλάδο.Παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις οργανώσεις της χώρας που εκπροσωπούν τον κλάδο. Με αφορμή αυτή την εξαιρετική επιστολή, ας κάνει ο καθένας από εμάς την αυτοκριτική του κι ας δει επιτέλους πόση δύναμη έχει ο καθέ λογιστής ατομικά και κατ' επέκταση συλλογικά, κάνοντας απλά πράγματα, που ήδη περιγράφονται στην επιστολή, όπως πχ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ Ε9, ΕΦΟΣΟΝ ΈΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. Ο καθένας μας έχει τη δύναμη ξεκινώντας απ΄το γραφείο του, τη γειτονειά του, το Δήμο του, το Νομό του, να στείλει στο διάολο όλα τα κοματόσκυλα που έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο του ταλαίπωρου κλάδου. Φίλη/φίλε Λογιστάκο των τρεις και εξήντα, μπορείς να αλλάξεις τη μοίρα σου μόνος σου, αντί να την κλαις και να περιμένεις να στην αλλάξει κάποιος άλλος, αρκεί ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, διαφορετικά ας παραμείνει ο καθένας, φοβισμένος Λογιστάκος των τρεις και εξήντα που τον κυνηγάει η εκάστοτε προθεσμία που λήγει από στιγμή σε στιγμή. !!!!! ΞΥΠΝΥΣΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙΟΙΟΙΟΙ...........!!!!!!!!!!!
image description elias stratakis | Απριλίου 6, 2012 8:44 π.μ. | Reply
Επιτέλους και μια σωστή αντίδραση...
image description dead_poet | Απριλίου 6, 2012 12:51 μ.μ. | Reply
Υποκλινομαι στους συναδελφους της Κρητης! Παντως θεωρω οτι τετοιου ειδους επιστολες θα πρεπει να κοινοποιουνται αμεσα και στα Μεσα Μαζικης Εξαθλιωσης προς γνωση και ενημερωση των πολιτων γιατι μεχρι σημερα ακουγεται μοναχα η αποψη του υπουργειου και υπαρχει κινδυνος παραπληροφορησης! Ερχονται αλαφιασμενοι οι φορολογουμενοι στο γραφειο γιατι πιστευουν οτι η παραλειψη ειναι δικη μας και μεχρι που να τους εξηγησεις δειχνοντας τους και τα αντιγραφα των Ε9 που εχεις καταθεσει τα προηγουμενα ετη περναει κανενα μισαωρακι!!!
image description Your Name | Απριλίου 6, 2012 2:00 μ.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXHEAVEN ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ .ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ Ε9
image description Your Name | Απριλίου 6, 2012 2:44 μ.μ. | Reply
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥ ΤΑ Ε9.ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ?????ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ???????????????? ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ??????
image description babisad | Απριλίου 6, 2012 5:10 μ.μ. | Reply
Λίγες ώρες μέτα το αρχικό μου σχόλιο, έρχεται δυστυχώς η ΠΟΦΕΕ με το αίτημά της για χειρόγραφη υποβολή των Ε9, να επιβεβαιώσει τα όσα έγραψα. Ένας τρόπος υπάρχει να μην χαθούν ξανά τα Ε9. Να συγκεντρωθούν από όλη την Ελλάδα τα χειρόγραφα Ε9, να παραδοθούν στο ΥΠΟΙΚ και μαζί με τα λαμόγια της ΠΟΦΕΕ να κλειστούν όλοι μέσα και να μην βγουν, μέχρι τα ανεβάσουν στο TAXIS. Εννοείται οτι για κάθε επιτυχή υποβολή, θα τυπώσουν και το σχετικό αποδεικτικό το οποίο θα αποστείλουν σε κάθε φορολογούμενο. Πως σας φαίνεται η ιδέα ?? Συμφωνεί η ΠΟΦΕΕ ???
image description ΑΝΝΑ | Απριλίου 6, 2012 8:48 μ.μ. | Reply
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ babisad.ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΣΧΑΑΑΑΑΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΧΙΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
image description konspapa | Απριλίου 6, 2012 8:46 μ.μ. | Reply
Οταν μιλάμε για 'συλλόγους' να ξέρουμε ότι από πίσω υπάρχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Τίποτε δεν είναι 'άϋλο". Η ευτυχής συγκυρία της ύπαρξης μία ομάδας ανθρώπων (που έχω την τιμή να ξέρω).. πχ.. Σταυρουλάκης, Πατινιωτάκης (δεν ξέρω τους άλλους για αυτό δεν εκφέρω γνώμη) δίνει αυτά τα αποτελέσματα , και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να δίνει. Αυτό το ανέφερα, επειδή πρέπει να επιλέγουμε άτομα συγκεκριμένων προδιαγραφών, και όχι 'αρχοντίσκους' και 'παράγοντες' που επικρατούν στους περισσότερους φορείς. Συγχαρητήρια στους Χανιώτες που επέλεξαν αυτά τα άτομα. Κώστα, Γιάννη και λοιπή παρέα.. 'έύγε"..
image description ΝΙΚΟΣ | Απριλίου 6, 2012 8:31 μ.μ. | Reply
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΤΟ TAXHEAVEN ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΑ "NEW' ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ
ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
image description THODORIS SALONIKA | Απριλίου 6, 2012 10:01 μ.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ! ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Απριλίου 7, 2012 12:26 π.μ. | Reply
Φίλε Konspapa από την Βόρεια Ελλάδα, σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και εγώ και ο .. Πατίνης (έτσι τον λέω !!) Αλλά εδώ έπεσες έξω διότι το μοναδικό που έχει φέρει σωστό κλίμα εδώ στα Χανιά είναι η επικοινωνία και η καλή σχέση των συναδέλφων όπου ξεπερνάει κατά πολύ τα .. φυσιολογικά επίπεδα.. !!! . Να φανταστείς όταν γίνεται ΔΣ αντί να συμμετέχουν τα πέντε μέλη, σπάνια γίνεται συνεδρίαση χωρίς επιπλέον 5-6 επισκέπτες συναδέλφους, - οι οποίοι εναλλάσσονται με άλλους - για να πουν την γνώμη τους και να βοηθήσουν όσο μπορούν. Ακόμα κι όταν διασκεδάζουμε μαζευόμαστε όλοι και τραντάζουμε το μαγαζί !! Ασε τώρα που ετοιμάζουμε με έναν συνάδελφο που τυγχάνει και ορειβάτης (τον Κουρασμένο..:) ), να μας μάθει τα μονοπάτια Ε.. τάδε , για να πάρουμε τα βουνά 120 λογιστικά γραφεία μαζί !!! χα χα !!! Αυτό είναι τελικά Κωστή μου πρώτα από όλα. Η επικοινωνία και η καλή διάθεση των συναδέλφων !!! . Και εδώ, ειλικρινά, είμαστε πολύ τυχεροί σε αυτό... !!!
image description konspapa | Απριλίου 9, 2012 1:48 μ.μ. | Reply
Τα εχω μάθει όλα αυτα που μου λές... (χαχα.. σε κατασκοπεύω όπως βλέπεις).
(Επίσης, μαθαίνω ότι εχει βελτιωθεί πολύ και το κλίμα στο Περεφερειακό του ΟΕΕ. )
Να ρωτήσω.. Ολα αυτά που μου περιγράφεις, εγίνονταν και στις προηγούμενες διοικήσεις?
image description Your Name | Απριλίου 10, 2012 2:31 μ.μ. | Reply
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ.ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ .... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΑΣ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΡΗΤΗ.
image description SOKRATIS | Απριλίου 11, 2012 1:39 π.μ. | Reply
ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Ε9, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ,ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. Η ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΊΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ......
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο