Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Λ.Σ.Α. - Ανακοίνωση για σύσταση ελεγκτικής εταιρείας και συμμετοχή σε ομάδες εργασίας Λ.Σ.Α.

Εν όψει των καταιγιστικών αλλαγών που επέρχονται σχετικά με την άσκηση του επαγγέλματος του λογιστή – φοροτέχνη, όπως η απελευθέρωση του επαγγέλματος, η εκχώρηση του ελεγκτικού έργου ακόμη και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το Δημόσιο στον Ιδιωτικό Τομέα, καθώς και η συνεχιζόμενη κρίση που μαστίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών:
 
•Ζητά από τους συναδέλφους - μέλη του - την συμπλήρωση φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύσταση κερδοσκοπικής εταιρείας με αντικείμενο την ελεγκτική μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
 •Ο ΛΣΑ βρίσκεται ήδη σε διαδικασία επαφών με εργοδοτικές και επιχειρηματικές οργανώσεις και επιμελητήρια (ΣΕΛΠΕ, ΒΕΑ, ΕΒΕΑ, κλπ.), καθώς και τους υπεύθυνους οικονομικών όλων των πολιτικών κομμάτων για τα θέματα της λειτουργίας και επιβίωσης των επιχειρήσεων, καθώς και για το υπό διαμόρφωση νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
 •Ο Σύλλογος προτείνει τη δημιουργία ολιγομελών (πχ. 3 μελών) ομάδων εργασίας από συναδέλφους που θα διαθέσουν χρόνο και διάθεση για επεξεργασία των κάτωθι αντικειμένων:
 
1. φορολογικά
 2. εργατικά
 3. σχέση επιχειρήσεων – λογιστών.
•Ο ΛΣΑ θα επιδιώξει την οργάνωση κοινής συνέντευξης τύπου με τη συμμετοχή λογιστών – εφοριακών – πολιτικών για τοποθέτηση πάνω στις διατάξεις που πρέπει να διέπουν ένα δίκαιο και σωστά οργανωμένο φορολογικό σύστημα.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ | Απριλίου 3, 2012 3:00 μ.μ. | Reply
ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο